|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2010 11:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 6:37 am
Köszönjük az infót, napsi. De 1 hátránya van ... nem lehet kinyitni ... =(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 12:12 pm
III_Kisrajczy_III Köszönjük az infót, napsi. De 1 hátránya van ... nem lehet kinyitni ... =( Mert ez nem is arra való -___- Hó végén lesz esélyed arra ezzel a jeggyel, hogy nyerhetsz egy Red Devil MiniWings-et azon felül, hogy minden egyes bejelentkezett nap után kapsz egy-egy pontot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 8:13 am
napsugar III_Kisrajczy_III Köszönjük az infót, napsi. De 1 hátránya van ... nem lehet kinyitni ... =( Mert ez nem is arra való -___- Hó végén lesz esélyed arra ezzel a jeggyel, hogy nyerhetsz egy Red Devil MiniWings-et azon felül, hogy minden egyes bejelentkezett nap után kapsz egy-egy pontot Ez igaz. ( Amúgy Off-ban, Yo az avid... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2010 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2010 9:44 am
Yuki Naoto http://www.gaiaonline.com/launch/coke ülj bele a maci székbe, és kapsz egy macit! 4laugh Like. Már megvan. A Karomban szorítom ... mostani állásomban. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2010 10:12 am
III_Kisrajczy_III Silphil III_Kisrajczy_III Silphil III_Kisrajczy_III RealToxicLollypop Jujj Rajczy köszi 3nodding 3nodding Honnan tudod, h Rajczi a nevem? Amúgy szívesen. =D Gondoltam, Kisrajczy, röviden Rajczy és nem kell hosszan írni am nem tudtam.. -tudniillik RealToxicLollypop vagyok eredeti kariban xD biggrin - Oké, akkor vajon mi a keresztnevem? PM-ben kérem a választ tőled ... xD HahaXD azt már nem találnám ki, csak ha felsorolnám az általam ismert összes férfinevet, és tuti, az uccsó lenne az @.@ Szerk.: de egy próbát megér.. de csak egyet ×Đ Gyorsan kitaláltad. =D Rajczi Róbert Tamás / tudom, mert én neveztelek el igy....../
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2010 12:14 pm
Eryka Fantastico III_Kisrajczy_III Silphil III_Kisrajczy_III Silphil Gondoltam, Kisrajczy, röviden Rajczy és nem kell hosszan írni am nem tudtam.. -tudniillik RealToxicLollypop vagyok eredeti kariban xD biggrin - Oké, akkor vajon mi a keresztnevem? PM-ben kérem a választ tőled ... xD HahaXD azt már nem találnám ki, csak ha felsorolnám az általam ismert összes férfinevet, és tuti, az uccsó lenne az @.@ Szerk.: de egy próbát megér.. de csak egyet ×Đ Gyorsan kitaláltad. =D Rajczi Róbert Tamás / tudom, mert én neveztelek el igy....../ Igen, anyu. Köszi az infót. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2010 5:34 am
Újabb érdekességet találtam. (Köszönet érte.: III_Slash_III -nek.) Ha járkálunk Towns-ban, vagy esetleg Shops-okban benézünk, mint annó Haloween-kor, akkor az alábbi szettből 1 darabot kapunk.: Spirited 2k10 Snowflake szett. A Shops-os rész.: 15-ször kell bemennünk üzletbe / üzletekbe, és minden belépéskor 1 db Carols Sung -ot kapunk. Kiszámolva.: 15 percért 1 item ... azaz percenként 1 Carols Sung. =). Érdekes, nem? A Towns-os rész.: Van egy Cheer Meter. Az kell, hogy felmenjen maximumra. =) A lényeg egyszerű.: Menjünk a házakhoz Towns-ban, és énekeljünk, és ennyi. =) Ekkor Nő a Cheer Meter, és kapunk valamit. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2010 6:08 am
III_Kisrajczy_III Újabb érdekességet találtam. (Köszönet érte.: III_Slash_III -nek.) Ha járkálunk Towns-ban, vagy esetleg Shops-okban benézünk, mint annó Haloween-kor, akkor az alábbi szettből 1 darabot kapunk.: Spirited 2k10 Snowflake szett. A Shops-os rész.: 15-ször kell bemennünk üzletbe / üzletekbe, és minden belépéskor 1 db Carols Sung -ot kapunk. Kiszámolva.: 15 percért 1 item ... azaz percenként 1 Carols Sung. =). Érdekes, nem? A Towns-os rész.: Van egy Cheer Meter. Az kell, hogy felmenjen maximumra. =) A lényeg egyszerű.: Menjünk a házakhoz Towns-ban, és énekeljünk, és ennyi. =) Ekkor Nő a Cheer Meter, és kapunk valamit. ^^a boltoknál nem kell 1 egész percet várni... pontosabban 15 másodpercenként kapsz egy "Carols Sung"-ot, így kb 4 perc alatt megvan egy itemet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2010 6:26 am
Yuki Naoto III_Kisrajczy_III Újabb érdekességet találtam. (Köszönet érte.: III_Slash_III -nek.) Ha járkálunk Towns-ban, vagy esetleg Shops-okban benézünk, mint annó Haloween-kor, akkor az alábbi szettből 1 darabot kapunk.: Spirited 2k10 Snowflake szett. A Shops-os rész.: 15-ször kell bemennünk üzletbe / üzletekbe, és minden belépéskor 1 db Carols Sung -ot kapunk. Kiszámolva.: 15 percért 1 item ... azaz percenként 1 Carols Sung. =). Érdekes, nem? A Towns-os rész.: Van egy Cheer Meter. Az kell, hogy felmenjen maximumra. =) A lényeg egyszerű.: Menjünk a házakhoz Towns-ban, és énekeljünk, és ennyi. =) Ekkor Nő a Cheer Meter, és kapunk valamit. ^^a boltoknál nem kell 1 egész percet várni... pontosabban 15 másodpercenként kapsz egy "Carols Sung"-ot, így kb 4 perc alatt megvan egy itemet... Jaja itt nem kell egy percet várni mint (aszt hiszem) a Halloween-nél kellett. De ha sűrűn klikkeled a boltokat akkor egyesk érdekews/vicces mentséggel jönnek, hogy miért nem fogadják el éppen a carolinget (karácsonyi éneklés) pl Edmund azt mondja kipróbál egy kísérleti sütit (mert ő eredtileg vegyész kutató volt). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2010 8:16 am
Minden évben az van, mármint halloween-kor cukorkát kell gyűjteni, karácsony tájékán meg énekelni kell. Nem tudom miért kell rácsodálkozni erre minden évben, mikor 5 éve így megy ez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 4:27 am
Köszönjük az infót, napsi. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 6:19 am
Lol, én is be akartam linkelni a zsákot (úgy látszik nem jutott eszembe előbb), de napsugar megelőzött. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|