|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2012 5:11 am
Sztyanime Yuki Naoto Szió! Szeretnék rendelni egy színes aviartot! az avi a mostani avim, egy jó ideig nem fogok változtatni rajta, de azért idebiggyesztek egy tektek-es avitCsak a tektek-es avin kívül van a Giacamo's Charm-os ing, másban nem különbözik 3nodding és érdeklődnék, hogy a fizetés mikor esedékes? előre is köszönöm whee Kész van! itt letöltheted smile Wáááá! Nagyon-nagyon jó lett! heart Nagyon szépen köszönöm! Elindítottam a Trade-t! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2012 9:55 am
Yuki Naoto Sztyanime Yuki Naoto Szió! Szeretnék rendelni egy színes aviartot! az avi a mostani avim, egy jó ideig nem fogok változtatni rajta, de azért idebiggyesztek egy tektek-es avitCsak a tektek-es avin kívül van a Giacamo's Charm-os ing, másban nem különbözik 3nodding és érdeklődnék, hogy a fizetés mikor esedékes? előre is köszönöm whee Kész van! itt letöltheted smile Wáááá! Nagyon-nagyon jó lett! heart Nagyon szépen köszönöm! Elindítottam a Trade-t! whee Ne haragudj a minőségért, de most csak így tudtam felrakni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2012 1:03 pm
Sztyanime Ne haragudj a minőségért, de most csak így tudtam felrakni sad Semmi gond, így is szép 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2012 11:36 am
● ● ●Szia! Én is szeretnék rendelni egy avi art-ot! ^-^ A színes kontúros opciót választanám! : D És ha lehet, akkor hátteret is kérhetek? *-* Amúgy a szívecskés kulcsnak nem kell feltétlenül rajta lennie, csak gondoltam szólok, hogyha azzal nehezebb lenne lerajzolni (itt per pillanat a pózra gondolok) : ) Itt van a kép az aviről: x ● ● ●
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2012 7:35 am
Tina-chann ● ● ●Szia! Én is szeretnék rendelni egy avi art-ot! ^-^ A színes kontúros opciót választanám! : D És ha lehet, akkor hátteret is kérhetek? *-* Amúgy a szívecskés kulcsnak nem kell feltétlenül rajta lennie, csak gondoltam szólok, hogyha azzal nehezebb lenne lerajzolni (itt per pillanat a pózra gondolok) : ) Itt van a kép az aviről: x ● ● ● Köszi a rendelést! heart nem tudom pontosan mikor végzek vele, még kettővel félbe vagyok, amint tudom megcsinálom redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2012 12:03 pm
Sztyanime Tina-chann ● ● ●Szia! Én is szeretnék rendelni egy avi art-ot! ^-^ A színes kontúros opciót választanám! : D És ha lehet, akkor hátteret is kérhetek? *-* Amúgy a szívecskés kulcsnak nem kell feltétlenül rajta lennie, csak gondoltam szólok, hogyha azzal nehezebb lenne lerajzolni (itt per pillanat a pózra gondolok) : ) Itt van a kép az aviről: x ● ● ● Köszi a rendelést! heart nem tudom pontosan mikor végzek vele, még kettővel félbe vagyok, amint tudom megcsinálom redface ● ● ●Én köszönöm, hogy megcsinálod nekem! : ) Nem gond, az a lényeg, hogy meg lesz! *-* ● ● ●
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|