|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 10:47 am
Én valahogy így néznék ki.:  Csak a füst nélkül. ^^ Valóságban van nekem ilyen Naruto-s fejpántom. Külföldi Cosplay-en nyertem haverommal. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 7:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 8:41 am
nem a dream avid kell ide "írni"... (asszem) de ha te így nézel ki a valóságban... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 8:51 am
hát tényleg a valós kinézet kéne ide....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 1:13 pm
Naja... én is úgy raktam be magamat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 11:19 am
Én kb így... Semmi extra. sweatdrop Csak hosszabb a hajam kicsit. Ja és a lábamnál a macska az igazi, hájas, Baba névre (nem) hallgató macskám. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 23, 2010 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2010 9:34 am
valahogy így 3nodding csak kicsivel sötétebb a hajam ninja És az ott a macskám Gini / az én kis szőrös húgom xd / 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 3:21 am
Én úgy nézek ki, mint az avim, csak barna a szemem és a hajam, és no füst ... =D De a fejpánt, ami a nyakamban van, az télleg van. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 3:54 am
III_Kisrajczy_III Én úgy nézek ki, mint az avim, csak barna a szemem és a hajam, és no füst ... =D De a fejpánt, ami a nyakamban van, az télleg van. =D  Ennek az oldalnak a tetején írtad már 1x sweatdrop Márciusban. De nem baj. (Tényleg.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 7:53 am
Obilia III_Kisrajczy_III Én úgy nézek ki, mint az avim, csak barna a szemem és a hajam, és no füst ... =D De a fejpánt, ami a nyakamban van, az télleg van. =D  Ennek az oldalnak a tetején írtad már 1x sweatdrop Márciusban. De nem baj. (Tényleg.) Csak hogy higgyetek nekem. =) Meg hogy beinduljon ez a poszt is a rég elfeledettek mellett. =) Amúgy nincs eeekkora szemem, csak néha, ha nagyon szeretnék valamit. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 7:48 am
 Vmi ilyesmi.... A cica Roxas, ez a creepy mosoly elég jellemző biggrin És igen, tényleg elf füleim vannak =O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 2:18 am
Hmm, ahogy látom páran még mindig nincsenek képben,... A lényeg az, hogy hogyan néznél ki Gaia-san a valóságban (akinek még nem esett le)! Ilyen pl. jolly kati, aki dream avit osztott meg és Andro666-ról sem hinném, hogy tarka haja van, jelmez szárnyai és kék effekt a hátterében (ez is gondolom dream avi),...!
Az érdekes LilCryene. Tényleg hegyes füleid vannak a valóságban is? Az érdekes lehet. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2011 6:05 am
Xanvie Az érdekes LilCryene. Tényleg hegyes füleid vannak a valóságban is? Az érdekes lehet. wink Ennyire nem, de egy kicsit.... Egy haverom mondta nekem először, aztán mikor másokat is megkérdeztem, mind igazat adtak neki =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|