|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:05 am
Juhé! Kérdezek is. Anne mire emlékszel az álmodból?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:09 am
Anne Az egész nagyon furcsa. Egy házban vagyok, ami ismerős nekem nagyon. Talán, megmerném kockáztatni, hogy Harold háza, ahol régen laktunk Shawn-nal. Egyszer csak hallok egy kiáltást. Shawn kiabál, hallom, hogy fáj neki. Berohanok a szobájába és látom, hogy egy hatalmas holló tépkedi a testét. És ekkor szoktam felriadni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:11 am
Gyakran álmodsz hasonlót?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:21 am
Anne Nem. Nagyon ritkán szoktam rosszakat álmodni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:23 am
Mennyire ismered Harold munkáját? Jártál már a laborban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:27 am
Anne Sosem érdekelt, hogy Harold mivel is keresi igazából a pénzét... tehát, nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:30 am
Tehát nem találkoztál semelyik munkatársával, illetve alkalmazottaival? Ismersz vörös nyakkendős embereket? Szerinted mire célzott az idegen nő?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:37 am
Anne Nem nagoyn volt bejárásom Harold vállalatához. Csak egy-két alkalommal jártam bent, de nem nagoyn találkoztam senkivel. És fogalmam sincs. Szerintem, csak egy eszelős volt, minden esetre meglepett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:46 am
-Nem gondolja különösnek hogy lassan egy éve van fiadnak az egyik kezén a gipsz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:58 am
Anne tartod a kapcsolatot a többiekkel (harolddal daviddal helennel....) ? mikor láttad őket utoljára?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:46 pm
Anne, ha láttad Cindy Donovith beszámolóját a Richmore laborban történtekről, akkor felismersz valamit azokon a képeken?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 7:26 am
Anne -Shawn karja nincs egy éve eltörve. Körülbelül hat hónapja van gipszben. Nos, igen ez meglepő. Az orvosok sem tudtak rá mit mondani. Mikor visszamentünk levetetni a gipszet, Shawn nagyon fájlalta a karját. Ismét megröngenezték és akkor derült ki, hogy a csontok nem forrtak össze. Így visszakerült a gipsz. -Hébe-hóba látom őket, de tartani nem igazán tartom egyikükkel sem a kapcsolatot. Csak amennyire szükséges, illetve illő. Tehát nem vagyunk napi kapcsolatban. -Láttam az interjút, de különösebben nincs mit hozzáfűznöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 7:36 am
*Most már biztos Shawn-ban van valami a karján*
-Hölgyem azt ajánlom hogy vacsora meghívást inkább hagyja ki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 8:23 am
Anne, fel tudnád sorolni a vállalat tagjait, barátait, és talpnyalóit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 10:25 am
Anne Attól tartok nem. Mint mondtam, nem nagyon foglalkoztam Harold ügyeivel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|