|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:37 am
én is a tigrisemmel megyek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:49 am
Bocs: Ha jó lesz, akkor a másik karimmal elmek veled a bálba xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:57 am
Réka Cica ha akarod elviszlek téged is és akkor már három lányt is megtáncoltattok... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 12:10 pm
Rekacicca én is a tigrisemmel megyek Öcsikém üzeni: Akkor jönnél velem? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 12:29 pm
Tessék Bocs egy tipp: PM ben hívd meg akit akarsz így az nem csinálhat úgy mintha nem venne észre... xd Én is így csináltam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 1:28 pm
Ha hoppon maradnék "guest dancer"-nek szívesen jövök smile No erről ennyit részemről redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 2:02 pm
nah egy ilyen avi aztán nagyon bejönne *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 2:14 pm
eek Kicsit nem vitted túlzásba az aranyat? eek Ez már kicsit túúúúúúlságosan is "aranyos"... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 7:14 pm
Lurzt Én így fogok jönni a bálba  Remélem Elleine-nek tetszik Tetcik blaugh Tényleg akkora a készülődés itt is mint egy szalagavató előtt, de persze ez egy kicsit más lessz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:38 pm
sgergely eek Kicsit nem vitted túlzásba az aranyat? eek Ez már kicsit túúúúúúlságosan is "aranyos"... xd xd xd szerintem nem.... nekem így tetszik.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:48 pm
Ja nem úgy értettem... sweatdrop Szerintem is jól néz ki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 12:27 am
Nekem is tetszik smile Szép. Hát Majdnem arany van benne amennyi fehér de nekem nem baj. Én meg megtanultam hegedülni de csak Gaián biggrin (élőbe nem tudok /még?/)
Am valóban nagy a készülődés hihi... Bár táncpróbák nincsenek. Fórumon van egy avataros szekció orr sokan nyitottak olyat hogy milyen a prom külsőm? Értékeld az avimat és én is értélkelem a tiédet stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 1:27 am
Medvelaszlo Rekacicca én is a tigrisemmel megyek Öcsikém üzeni: Akkor jönnél velem? redface Öcsidnek üzenem, h szivessen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 2:09 am
Apropó készülödés melyik bál terembe lesztek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 2:21 am
Lurzt Apropó készülödés melyik bál terembe lesztek? Mindegyikbe, de úgy tervezem hogy főleg a mennyesben és a vizesben. Bár akkor tudom végleg eldönteni ha már mindet látom majd csütörtökön, de legelőször a mennyesbe megyek valószínűleg smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|