|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:14 pm
Napsugárral tartok vélemény téren. de én akkor fuladnék meg a röhögéstől, ha kiderülne a végén, hogy a kis csöndes visszahuzodó Shawn a gyilkos, mert apuci nem törödött veleXD na jó, ez csak hülyeség volt... eh..mindjárt menem kell...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:15 pm
Az apa kiléte mindig kétséges! Másrészről, ha mégis az övé, akkor halálos beteg. Meg fog halni a közeljövőben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:15 pm
Szerintem is beszéljünk Harolddal és kérdezzük meg a végrendeletről. Lehet, hogy hülye gondolat, de ha van végrendelet, és a gyilkosság előtt 1 nappal "figyelmeztetik", hogy megfogják ölni, akkor volt 1 napja, hogy megváltoztassa a végrendeletet, hisz sejti, hogy valamelyik családtagja akarja megölni. Ha a végrendeletről van szó, a gyilkos csak félhet, hogyha megváltoztatja, ezért minél előbb megkéne ölni, és nem levelet küldözgetni. Egyszer láttam egy filmet, amiben hasonló szituáció volt, csak az áldozat saját magát ölte meg és elhitette, hogy a jelenlévők közül ölte meg valaki. Az indokra nem emlékszem, de bármi lehet. Bosszú, játszadozik az emberekkel, van egy konkrét személyt börtönbe juttatni, úgy, hogy elhiteti a rendőrséggel, hogy ő a gyilkos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:18 pm
Boli-chan Szerintem is beszéljünk Harolddal és kérdezzük meg a végrendeletről. Lehet, hogy hülye gondolat, de ha van végrendelet, és a gyilkosság előtt 1 nappal "figyelmeztetik", hogy megfogják ölni, akkor volt 1 napja, hogy megváltoztassa a végrendeletet, hisz sejti, hogy valamelyik családtagja akarja megölni. Ha a végrendeletről van szó, a gyilkos csak félhet, hogyha megváltoztatja, ezért minél előbb megkéne ölni, és nem levelet küldözgetni. Egyszer láttam egy filmet, amiben hasonló szituáció volt, csak az áldozat saját magát ölte meg és elhitette, hogy a jelenlévők közül ölte meg valaki. Az indokra nem emlékszem, de bármi lehet. Bosszú, játszadozik az emberekkel, van egy konkrét személyt börtönbe juttatni, úgy, hogy elhiteti a rendőrséggel, hogy ő a gyilkos. minél elöbb....kivéve, ha harold már modósitotta, és a gyilkos is belenyult, tehát harold halál nyugodt, míg az meg röhög magában, és másra tereli épp a gyanút
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:19 pm
Összegezve: Bíbortetű, Napsugár, Nárcisz, Softwarekiller, Boli-chan véleménye szerint Haroldot kellene kikérdezni.
Megállapítások: - Rachel gyereket vár Haroldtól. - Adriana és Wilfred gyanún kívül állnak. - Van végrendelet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:20 pm
Na jó, mindenki mondja, hogy kire gyanakszik és mit kérdezne Haroldtól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:21 pm
bibortetu Összegezve: Bíbortetű, Napsugár, Nárcisz, Softwarekiller, Boli-chan véleménye szerint Haroldot kellene kikérdezni.
Megállapítások: - Rachel gyereket vár Haroldtól. - Adriana és Wilfred gyanún kívül állnak. - Van végrendelet? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:22 pm
akkor ami a személyt illeti megvan a többség. Érdekes még talán, hgoy azt mondta, mind itt fognak megdögleni... lehet arra játszik, hogy a többiek bediliznek és megölik egymást, ő meg közben csak eljátsza a halálát... bár ez valószinütlen xd akkor, Marleni bácsi? Megkérdezhetjük Harold bácsit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:23 pm
bibortetu Na jó, mindenki mondja, hogy kire gyanakszik és mit kérdezne Haroldtól. én még konkrétan senkire, túl sok a lehetőség, csak találgatás lenne, és elfogultá tenne, de a végrendeletről megkérdezném, az biztos, jó alaposan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:25 pm
én még mindig kitartok amellett h anne a gyilkosjelölt shawn (és persze saját) érdekében. indok természetesen a pénz/örökség kérdés(ek) : van végrendelet? ki tudott róla? ha vki tudott vmit mennyit? ővé e rachel gyereke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:25 pm
Helló!
Ugyan az a személy vagyok, aki Malreni-t is irányítja, csak most pici Hearmy-vel csinálom a karácsnyi event-et. Hát, ha felvállaljátok, hogy ti szavaztátok meg Harold-ot, akkor felőlem, kérdezhettek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:28 pm
medvét várjuk meg mindjárt utolér minket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:28 pm
jeszus, megijedtemXD én felválalom, hisz csak most tudunk tőle kérdezni, és akinincs itt, az így járt XP lányok, kezdjétek, ugyis nagyjából ugyanazt akarjátok, legfeljebb a végén belekérdezek még
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:30 pm
napsugar medvét várjuk meg mindjárt utolér minket na jó, medvét még oké^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:33 pm
Lassan mennem kéne, de még várok. sweatdrop Max 30-45 perc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|