|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 11:05 am
bittos cuki gyerek lesz, ha örökli mal szemeit meg egy ufó zöld szinét XD hmm érdekes képek ugrottak be XD 8túlságosan vizuális vagyok sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 11:14 am
Juhé! Jöhet a menet! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 12:05 pm
napsugar vagy tényleg elrabolták az ufok és most análisan vizsgálják rofl (nahjó ez rossz poén volt... ne vegyetek komolyan.... gonk ) eek Elbnézést a késésért... Még vásárolnom kellett egyet gyorsan karcsony előtt és nem sikerült időre hazaérnem. De van egy jó hírem! Sikerül Catband-et vennem a Malreni cosplay-emhez. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 12:18 pm
Malreni napsugar vagy tényleg elrabolták az ufok és most análisan vizsgálják rofl (nahjó ez rossz poén volt... ne vegyetek komolyan.... gonk ) eek Elbnézést a késésért... Még vásárolnom kellett egyet gyorsan karcsony előtt és nem sikerült időre hazaérnem. De van egy jó hírem! Sikerül Catband-et vennem a Malreni cosplay-emhez. biggrin hehe..és kis szőke gyereked már vanXD? Ha nincs fel tudom ajálani Kiss Miklóst, alias Mikit (misha ha becézgetjük) 160 centis 15 éves tejfel szőke kis gyerköc, aranyos, naiv, elveszet fejjelXD Csak 1500 ft!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 6:19 pm
Narcisz Malreni napsugar vagy tényleg elrabolták az ufok és most análisan vizsgálják rofl (nahjó ez rossz poén volt... ne vegyetek komolyan.... gonk ) eek Elbnézést a késésért... Még vásárolnom kellett egyet gyorsan karcsony előtt és nem sikerült időre hazaérnem. De van egy jó hírem! Sikerül Catband-et vennem a Malreni cosplay-emhez. biggrin hehe..és kis szőke gyereked már vanXD? Ha nincs fel tudom ajálani Kiss Miklóst, alias Mikit (misha ha becézgetjük) 160 centis 15 éves tejfel szőke kis gyerköc, aranyos, naiv, elveszet fejjelXD Csak 1500 ft!! eek (Halloween-i Gaia partin, amire kábé senki sem jött el, azon volt kis árvám, komolyna... Csak túl sokat beszélt és nem hagyott minket a Wii-vel játszani, úgyhogy elzavartuk aludni kilenckor...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 10:46 am
Malreni Narcisz Malreni napsugar vagy tényleg elrabolták az ufok és most análisan vizsgálják rofl (nahjó ez rossz poén volt... ne vegyetek komolyan.... gonk ) eek Elbnézést a késésért... Még vásárolnom kellett egyet gyorsan karcsony előtt és nem sikerült időre hazaérnem. De van egy jó hírem! Sikerül Catband-et vennem a Malreni cosplay-emhez. biggrin hehe..és kis szőke gyereked már vanXD? Ha nincs fel tudom ajálani Kiss Miklóst, alias Mikit (misha ha becézgetjük) 160 centis 15 éves tejfel szőke kis gyerköc, aranyos, naiv, elveszet fejjelXD Csak 1500 ft!! eek (Halloween-i Gaia partin, amire kábé senki sem jött el, azon volt kis árvám, komolyna... Csak túl sokat beszélt és nem hagyott minket a Wii-vel játszani, úgyhogy elzavartuk aludni kilenckor...) Nem is tudok ki ajánlotta.....de azért jól éreztük magunkat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 11:32 am
Jelentkezem RM3-ra. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 11:39 am
Igen, ha mutatsz az unokádról egy képet, de csak is akkor.
Egyéb hülye kérdés?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 11:49 am
Jelentkezem az RM3-ra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 12:08 pm
Gyűlik a nép. Remélem meg lesz a létszám!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 3:28 am
*majd kiesik a székből úgy jelentkezik* ÉN IS!! ÉN IS!! vagy én már alapból rajta vagyok a listán?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|