|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 4:49 am
Na forum jest napisane, że nie przeniosą. Przykro mi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 8:24 am
hm... sek w tym, ze idea calosci byl wspolny start dla wszystkich - w sensie 0 bezwzgledne dla calosci. jednak troche nie fair byloby testerom dawac w ten sposob zarobic... [nie, to nie miala byc zazdrosc - chodzi mi np o uzytkownikow, ktorzy doszli w 2008 i nie mogli zostac testerami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 8:38 am
popieram wilkusa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 9:45 am
Od tego tygodnia można na becie zakładać klany mrgreen Dzisiaj jest test, ale szczerze mówiąc to uważam, że prawdziwy fun będzie dopiero wtedy, gdy wszyscy Gildiowicze będą się spotykać na serwerach...
Cziken: To mówisz, że już można wybierać serwery? Będziesz dzisiaj grał? O której?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 9:49 am
rzecz się zaczyna o 10pm u mnie, o 11pm u Was. I trwa 4 godziny. I flash na pewno nie będzie mi chciał działać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 9:52 am
Daedhel rzecz się zaczyna o 10pm u mnie, o 11pm u Was. I trwa 4 godziny. I flash na pewno nie będzie mi chciał działać... Dae, jeżeli chodzi o flash w zOMG, to ja też mam same złe doświadczenia xd W innych grach działa normalnie, ale kiedy grałem w zOMG to była masakra... stressed edit: A no właśnie, Daedhel, ty też dzisiaj próbujesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 9:59 am
ichabot Daedhel rzecz się zaczyna o 10pm u mnie, o 11pm u Was. I trwa 4 godziny. I flash na pewno nie będzie mi chciał działać... Dae, jeżeli chodzi o flash w zOMG, to ja też mam same złe doświadczenia xd W innych grach działa normalnie, ale kiedy grałem w zOMG to była masakra... stressed edit: A no właśnie, Daedhel, ty też dzisiaj próbujesz? mrgreen spróbuję spróbować. Ale ja właśnie odkąd jestem na akademikowym necie to technicznie rzecz ujmując, nie działa mi żadna gra flashowa, która wymaga podłączenia pod serwer, więc też i kino. Nic, zero kompletne. stare To jest jakaś taka wewnętrzna sieć i uprzedzali, że jak się nie dopłaci, to będą ograniczenia przy przesyłaniu danych tego typu. Nie łączę się przez modem, tylko przez jakiś "masterpoint", choć w sumie drugie wejście jest właśnie do telefonu więc nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 10:00 am
Ja bede probowala walczyc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 10:13 am
Daedhel spróbuję spróbować. Ale ja właśnie odkąd jestem na akademikowym necie to technicznie rzecz ujmując, nie działa mi żadna gra flashowa, która wymaga podłączenia pod serwer, więc też i kino. Nic, zero kompletne. stare To jest jakaś taka wewnętrzna sieć i uprzedzali, że jak się nie dopłaci, to będą ograniczenia przy przesyłaniu danych tego typu. Nie łączę się przez modem, tylko przez jakiś "masterpoint", choć w sumie drugie wejście jest właśnie do telefonu więc nie wiem... Słabym punktem mistrza jest przesył danych z aplikacji flash xp Pewnie zrobili ograniczenie, bo ten necik by padł, jakby wszyscy zaczęli pocinać we flashe confused No to klops....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 10:31 am
powodzenia wiec zycze milemu panstwu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 11:14 am
ichabot Daedhel spróbuję spróbować. Ale ja właśnie odkąd jestem na akademikowym necie to technicznie rzecz ujmując, nie działa mi żadna gra flashowa, która wymaga podłączenia pod serwer, więc też i kino. Nic, zero kompletne. stare To jest jakaś taka wewnętrzna sieć i uprzedzali, że jak się nie dopłaci, to będą ograniczenia przy przesyłaniu danych tego typu. Nie łączę się przez modem, tylko przez jakiś "masterpoint", choć w sumie drugie wejście jest właśnie do telefonu więc nie wiem... Słabym punktem mistrza jest przesył danych z aplikacji flash xp Pewnie zrobili ograniczenie, bo ten necik by padł, jakby wszyscy zaczęli pocinać we flashe confused No to klops.... youtube działa mi w porządku, akwarium też. Tylko właśnie łączenie z serwerami u mnie nie działa. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 12:20 pm
wilkus powodzenia wiec zycze milemu panstwu 3nodding A ty się nie wymiguj mi! Może Ci dzisiaj dadzą invite! xd pirate Daedhel youtube działa mi w porządku, akwarium też. Tylko właśnie łączenie z serwerami u mnie nie działa. xp A próbowałaś na innych serwisach? To coś wygląda podejrzanie O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 12:56 pm
u mnie tak jest na każdej grze, na townsach i w kinach (tych reklamowych, nie próbowałam pełnometrażówek). Każda gra wg. moich informacji ma swoje własne serwery i osobne kompy przydzielone w siedzibie Gai, więc tak, próbowałam różnych serwerów. xp
EDIT: albo pojawia się, że joining server failed, albo ładuje się mi przez nieskończoność, albo wyskakuje "server security error".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:25 pm
mam 104! Yay! xp No to chyba równie dobrze mogę iść spać... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 2:57 pm
ech, a ja ( i kilka innych osób) nie moge się zalogowac w ogóle, na test10. a chciałem... miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|