|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 12:38 pm
W imieniu całej kadry koszykarskiej czyli mnie i nieobecnej niestety Charmie chciałbym prosić o dobudowanie sali sportowej do treningów naszej drużyny dołanczam plan który wystarczy wkleić do planu ogólnego siedziby dziękuję whee whee whee Plan:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2004 4:14 am
A więc.... Mam takie dwie malutkie prośby: Niebieski fotelik po lewej stronie, ten tuż przy głośniku ^^ Siakiś ogródek z drzewkiem obok gorących źródeł, ewentualnie obok basenu ^^ Najlepiej z jakimś mini-domkiem xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2004 5:03 am
To ja bym prosiła huśtawkę w ogódku Aque, od razu mówię, że dostałam od niej pozwolenie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 2:15 pm
wow ! sama to robiłś czy przy pomocy jakiegos edytora albo poprostu to zwykły rysunek z sieci???????? bądź co bądź ale trzeba przyznać że sweet ^^ heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 2:59 pm
Korangar =[XF]= wow ! sama to robiłś czy przy pomocy jakiegos edytora albo poprostu to zwykły rysunek z sieci???????? bądź co bądź ale trzeba przyznać że sweet ^^ heart heart Siostra znalazla na jakiejs stronie dla dzieci- jest tam gotowy pokoik, dobiera sie tylko dodatki ^^ Byl slodki to go sobie wstawilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 4:17 am
Omega, mogłabyś mi podać adres tamtej strony? please... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:32 am
setsuna dragonclaw Omega, mogłabyś mi podać adres tamtej strony? please... smile poszedl PM-em smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 7:21 am
A co z salą balową? Nie ma jej na planie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 8:19 am
...o-o! ...ja tu widzę, że mam opóźnienie... ...nie mam jeszcze pokoiku ani nic swojego crying ...więc oto moja lista zamówień whee :
1. Pokój nr 312 (niektórzy powinni wiedzieć czemu whee ), a pokój nr 0 "zero" jest już pewnie zajęty?
2. JAkiś hamak gdzieś na odludziu 3. Obok hamaku małe Dojo do medytacji 4.obok dojo i hamaku (...) jakiś posążek z legend japońskich czy coś w tym guście 5. Gdzieś w domciu taki DUŻY fotel. kolor najlepiej biały z błekitnymi ozdobami... (i niech ten fotelik będzie gdzieś nie za blisko ludzi, ale też nie za daleko) 6. No i KONIECZNIE trzeba dorobić coś na co nikt jeszcze nie wpadł, a mianowicie - salę FALLOUTA! Gdzieś...może być przy kiblach...albo gdziekolwiek...taka fajna...ze znakiem radioaktywnym i umeblowaniem a la fallout... ... ... ...no i to chyba wszystko...jakbym chciał dokonać jeszcze jakiś rewolucyjnych zmian to dam znać... whee ... i z góry dziękuje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 8:24 am
... ...a-a-a! ...byłbym zapomniał! ...przydałby się jakiś pokój Gwiezdnych Wojen... whee ...i jakieś pomieszczenie do grania w rpg może?(lub coś w tym guście - takie fantasy room) ...no i może jakiś Horror Qouncik...coś dla fanó wampirów, zombie i nie tylko... ... ... ...no nie wiem - tak tylko rzucam różne pomysły... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 8:34 am
a może od razu całe piętro na pomysły Yoseia? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 9:29 am
Ja mam proźbe by na planie niedaleko basenu pojawiło się drzewko, chce coś na nim fajnego zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|