|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 9:07 am
nie potrzebnne, ale moga byc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 11:30 am
dlaczego jeszcze sałatki nie zostały dodane do oficjalnej listy obiektów kultu?! crying Przyłażę na Gaię po tygodniu nieobecności myśląc, że zapanowała już powszechna żałoba i odzyskiwanie zachowanych pamiątek, a tu nawet moja ostatnia sprzed przerwy wola, choć zatwierdzona, nie została spełniona! sad *ewidentnie cierpi na przerost własnego ego* stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 12:26 pm
i kanapki z masłem orzechowym i dzeemem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:33 am
ja. jestem bóstfem? rofl no to kopsnijcie mi jakiegos proroka, zamówienie przez niego złoże pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 6:36 am
Gem_ma ja. jestem bóstfem? rofl no to kopsnijcie mi jakiegos proroka, zamówienie przez niego złoże pirate Proroków masz wymienionych w pierwszym poście. Twoim osobistym może być Zebra xd Ty możesz być synem jakiegoś wyższego bóstwa, które jest jednocześnie rodzicem Zebry. Tyle, że Zebra jest półboginką, której celem jest prorokowanie nadejścia jej brata wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:16 am
OMG! czyli gemma nie istnieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:41 am
ILikeGreenChickenLegs OMG! czyli gemma nie istnieje?
Nadejścia dla nas, zwykłych śmiertelników, nie mających pojęcia o tym, co dzieje się w eterze. Owszem, wielki Gem_ma istniał już od bardzo dawna. Teraz, tylko przez zwykły kaprys chce nam uchylić rąbka swego zajebistego blasku, byśmy oświeceni (lub jak kto woli oślepieni) przestali czczcić to, czego nie powinniśmy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:43 am
hm. tak myślałem, i sądzę, że Gem-ma istnieje, ale go nie ma. bo jego blsk nie jest dostrzegalny dla zwykłego człowieka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 12:45 pm
ILikeGreenChickenLegs hm. tak myślałem, i sądzę, że Gem-ma istnieje, ale go nie ma. bo jego blsk nie jest dostrzegalny dla zwykłego człowieka!
jego wykurwisty blask was oślepia! i ja was na to przygotowuję, to spółki z czikenem i babcią dae 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:55 pm
No ale zanim uchyle rabka tajemnycy(z kaprysu) chce wina, pieknych panien w tiulach, lamborgini diablo i willi z basenem jak nie to poczujecie gniew moj (lub mego wszechmocnego Ojca) śmiertelnicy!!! twisted A jesli okarzecie sie godnymi wyznawcami nie poskąpie comatusów z nieba, powskrzeszam parę gwiazd rocka załatwię pare zdanych egzaminów.. no waszych próźb wysłucham, znaczy sie mrgreen przemówiłem JA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:57 pm
Gem_ma No ale zanim uchyle rabka tajemnycy(z kaprysu) chce wina, pieknych panien w tiulach, lamborgini diablo i willi z basenem jak nie to poczujecie gniew moj (lub mego wszechmocnego Ojca) śmiertelnicy!!! twisted A jesli okarzecie sie godnymi wyznawcami nie poskąpie comatusów z nieba, powskrzeszam parę gwiazd rocka załatwię pare zdanych egzaminów.. no waszych próźb wysłucham, znaczy sie mrgreen Znalazłem kolesia, który na pewno nie omieszka kilku panien odstąpić pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:30 am
~ach wyczuwam gniew jednego z naszych bogów~ ~za to żelki są w bardzo dobrym nastroju~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 10:54 am
_b_u_r_a_k_ BURTON TAK! Dzoni nie koniecznie XD jak ktos jeszcze cos skomentuje to zobaczymy razz P W sumie to Dżoniego i Batmana mozna podpiąc pod pana B. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 10:56 am
ILikeGreenChickenLegs ach, przewidziałem, że avy potrzebne.
Moi nie potrzebuje ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:50 am
Yajo _b_u_r_a_k_ BURTON TAK! Dzoni nie koniecznie XD jak ktos jeszcze cos skomentuje to zobaczymy razz P W sumie to Dżoniego i Batmana mozna podpiąc pod pana B. mrgreen Dżony heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|