|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2004 9:38 am
Qatryk Z kąd wziąść mummy mask (nie z marketu bo on jest zepsuty [przynajmniej u mnie stare ] ) U mnie market dziala normalnie 3nodding Jesli jednak Ty masz z nim problem maske mozesz kupic tez na forum handlowym >>>TUUUU<<< Po prostu poszukaj w topikach czy ktos jej nie sprzedaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 8:23 am
Qatryk No to wyjaśnijcie mi o co chodzi w tym błędzie i jak go naprawić... a więc tak... znalazłemna markecie przedmiot, ktmi się podoba i stać mnie na niego... a więc naciskam na przycisk obok: buy now... a potem wyświetla mi się coś takiego: Information
User not found , a potem jestem na forum Gai... O co w tym chodzi? i co z tym zrobić? hmm... albo to jeden z tymczasowych problemow gai (jak wiadomo wszystko tu czasem nawala) albo po prostu ktos kupil przedmiot przed Toba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 8:43 am
Mam broblem... pojawia mi się różowy link... klikam na niego i nic. A ja potrzbuję ten 1000 goldów_-_ Co mam z tym zrobić?? Pomóżcie...błagam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 8:58 am
Fanica Mam broblem... pojawia mi się różowy link... klikam na niego i nic. A ja potrzbuję ten 1000 goldów_-_ Co mam z tym zrobić?? Pomóżcie...błagam co zrobic?- na przyszlosc czytac uwazniej druga chmurke (faq) blaugh jezeli widzisz buzke a nie mozesz kliknac pinklinka, na dole strony (drobnym druczkiem) masz link: "If you can't find your event, click here!" - klikasz w tym miejscu i stan konta sie zwieksza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:36 am
Chciala bym cos oglosic ...
W zwiazku z tym ze dest jest gejem a gaia zrzera polskie czcionki bo cos spartolili i kodowanie Przegladarek jest uzalerznione od serwera a nie od naszego sprzetu ..lalezy kliknac ... Widok/Kodowanie i ustawić na Unicode (UTF- cool
spenkju smeli macz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:49 pm
na jak długo mozna byc zablokowanym???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:59 pm
sysunka na jak długo mozna byc zablokowanym??? musisz wyslac do moderatora gai PM z nazwa zablokowanego konta i on Ci powie co masz robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 6:14 am
sysunka Omega Sun sysunka na jak długo mozna byc zablokowanym??? musisz wyslac do moderatora gai PM z nazwa zablokowanego konta i on Ci powie co masz robic ok, a ktto moderator??? i jak to napisać po anglistycznemu hm....Jakbys przeczytala faq to bys wiedziala gdzie ich szukac scream Moderatorzy bedacy on-line sa wypisani na dole strony forum xp Masz mu napisac, ze zostalas zbanowana i chcesz zeby Cie odblokowano -to chyba oczywiste sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 6:20 am
Omega Sun sysunka Omega Sun sysunka na jak długo mozna byc zablokowanym??? musisz wyslac do moderatora gai PM z nazwa zablokowanego konta i on Ci powie co masz robic ok, a ktto moderator??? i jak to napisać po anglistycznemu hm....Jakbys przeczytala faq to bys wiedziala gdzie ich szukac scream Moderatorzy bedacy on-line sa wypisani na dole strony forum xp Masz mu napisac, ze zostalas zbanowana i chcesz zeby Cie odblokowano -to chyba oczywiste sweatdrop ok, dzieki, sorry za problemy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 9:24 am
Qatryk No to wyjaśnijcie mi o co chodzi w tym błędzie i jak go naprawić... a więc tak... znalazłemna markecie przedmiot, ktmi się podoba i stać mnie na niego... a więc naciskam na przycisk obok: buy now... a potem wyświetla mi się coś takiego: Information
User not found , a potem jestem na forum Gai... O co w tym chodzi? i co z tym zrobić? A masz trade pass??? Bo muj kumpel ma ten sam problem (tzn też mu wyskakuje ten komunikat.. próbuje kupić Hockey mask i za każdym razem klikając różne oferty ma to samo) aon jeszcze nie kupił... więc może to to???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 9:28 am
Christoff_Gangrell Qatryk No to wyjaśnijcie mi o co chodzi w tym błędzie i jak go naprawić... a więc tak... znalazłemna markecie przedmiot, ktmi się podoba i stać mnie na niego... a więc naciskam na przycisk obok: buy now... a potem wyświetla mi się coś takiego: Information
User not found , a potem jestem na forum Gai... O co w tym chodzi? i co z tym zrobić? A masz trade pass??? Bo muj kumpel ma ten sam problem (tzn też mu wyskakuje ten komunikat.. próbuje kupić Hockey mask i za każdym razem klikając różne oferty ma to samo) aon jeszcze nie kupił... więc może to to??? licencja nie jest potrzebna by moc kupowac przedmioty. Jest wymagana tylko gdy chcesz miec swoj straganik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 9:37 am
xp Ups sorry... moja pomyłka... nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd sweatdrop Sądziłem że problem w trade passie bo ja mam i sprawdzałem i mi żadne komunikaty o błędzie nie wyskakują... Ale dzięki przekaże kumplowi co by prał dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|