Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Oct 13, 2004 9:38 am

Qatryk
Z kąd wziąść mummy mask (nie z marketu bo on jest zepsuty [przynajmniej u mnie stare ] )

U mnie market dziala normalnie 3nodding Jesli jednak Ty masz z nim problem maske mozesz kupic tez na forum handlowym >>>TUUUU<<< Po prostu poszukaj w topikach czy ktos jej nie sprzedaje
PostPosted: Thu Oct 14, 2004 2:22 am

[ Message temporarily off-line ]

Qatryk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Oct 14, 2004 8:23 am

Qatryk
No to wyjaśnijcie mi o co chodzi w tym błędzie i jak go naprawić... a więc tak... znalazłemna markecie przedmiot, kt󲹠mi się podoba i stać mnie na niego... a więc naciskam na przycisk obok: buy now... a potem wyświetla mi się coś takiego:
Information

User not found
, a potem jestem na forum Gai... O co w tym chodzi? i co z tym zrobić?
hmm... albo to jeden z tymczasowych problemow gai (jak wiadomo wszystko tu czasem nawala) albo po prostu ktos kupil przedmiot przed Toba wink
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 8:43 am

Mam broblem... pojawia mi się różowy link... klikam na niego i nic. A ja potrzbuję ten 1000 goldów_-_ Co mam z tym zrobić?? Pomóżcie...błagam

Fanica

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 8:58 am

Fanica
Mam broblem... pojawia mi się różowy link... klikam na niego i nic. A ja potrzbuję ten 1000 goldów_-_ Co mam z tym zrobić?? Pomóżcie...błagam

co zrobic?- na przyszlosc czytac uwazniej druga chmurke (faq) blaugh

jezeli widzisz buzke a nie mozesz kliknac pinklinka, na dole strony (drobnym druczkiem) masz link: "If you can't find your event, click here!" - klikasz w tym miejscu i stan konta sie zwieksza
PostPosted: Sat Oct 23, 2004 3:36 am

Chciala bym cos oglosic ...

W zwiazku z tym ze dest jest gejem a gaia zrzera polskie czcionki bo cos spartolili i kodowanie Przegladarek jest uzalerznione od serwera a nie od naszego sprzetu ..lalezy kliknac ...
Widok/Kodowanie i ustawić na Unicode (UTF- cool

spenkju smeli macz !

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Night_Lady

PostPosted: Sat Oct 23, 2004 12:49 pm

na jak długo mozna byc zablokowanym???
PostPosted: Sat Oct 23, 2004 12:59 pm

sysunka
musisz wyslac do moderatora gai PM z nazwa zablokowanego konta i on Ci powie co masz robic

Omega Sun
Captain

Night_Lady

PostPosted: Sun Oct 24, 2004 12:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Oct 24, 2004 6:14 am

sysunka
Omega Sun
sysunka
musisz wyslac do moderatora gai PM z nazwa zablokowanego konta i on Ci powie co masz robic

ok, a kt󲹠to moderator??? i jak to napisać po anglistycznemu hm....

Jakbys przeczytala faq to bys wiedziala gdzie ich szukac scream Moderatorzy bedacy on-line sa wypisani na dole strony forum xp

Masz mu napisac, ze zostalas zbanowana i chcesz zeby Cie odblokowano -to chyba oczywiste sweatdrop

Omega Sun
Captain

Night_Lady

PostPosted: Sun Oct 24, 2004 6:20 am

Omega Sun
sysunka
Omega Sun
sysunka

ok, a kt󲹠to moderator??? i jak to napisać po anglistycznemu hm....

Jakbys przeczytala faq to bys wiedziala gdzie ich szukac scream Moderatorzy bedacy on-line sa wypisani na dole strony forum xp

Masz mu napisac, ze zostalas zbanowana i chcesz zeby Cie odblokowano -to chyba oczywiste sweatdrop

ok, dzieki, sorry za problemy!!!
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 9:24 am

Qatryk
No to wyjaśnijcie mi o co chodzi w tym błędzie i jak go naprawić... a więc tak... znalazłemna markecie przedmiot, kt󲹠mi się podoba i stać mnie na niego... a więc naciskam na przycisk obok: buy now... a potem wyświetla mi się coś takiego:
Information

User not found

A masz trade pass???
Bo muj kumpel ma ten sam problem (tzn też mu wyskakuje ten komunikat.. próbuje kupić Hockey mask i za każdym razem klikając różne oferty ma to samo) aon jeszcze nie kupił... więc może to to???

Christoff_Gangrell

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Oct 27, 2004 9:28 am

Christoff_Gangrell
Qatryk
Information

User not found

A masz trade pass???
Bo muj kumpel ma ten sam problem (tzn też mu wyskakuje ten komunikat.. próbuje kupić Hockey mask i za każdym razem klikając różne oferty ma to samo) aon jeszcze nie kupił... więc może to to???

licencja nie jest potrzebna by moc kupowac przedmioty. Jest wymagana tylko gdy chcesz miec swoj straganik 3nodding
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 9:37 am

xp Ups sorry... moja pomyłka... nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd sweatdrop Sądziłem że problem w trade passie bo ja mam i sprawdzałem i mi żadne komunikaty o błędzie nie wyskakują...
Ale dzięki przekaże kumplowi co by pr󢯷ał dalej...

Christoff_Gangrell

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 9:44 am

UPDATE: aktualizacja nowosci +lista halloweenowych kostiumow
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers