Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Warunek waruneczek.. Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jak fajnie ze
  owca zdała
  nie urwalas Dominikowi glowy
  masz juz tylko 2 warunki
  udalo ci sie zmienic legitymacje na nowa mimo ze juz od 2 miesiecy wszyscy maja wymienione
  wszystkie odpowiedzi sa poprawne
  poprosze telefon do przyjaciela
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu May 22, 2008 9:21 am

Daedhel
Owiec
Daedhel
jakiś gość, który prowadził kursy szybkiego czytania kiedyś zrobił mi ten test z kalejdoskopem. Sięgnęłam po niego prawą ręką, bo było mi bliżej. Później przyłożyłam kalejdoskop do prawego oka, potem do lewego. Na koniec przełożyłam kalejdoskop do lewej ręki, ale choć mi się go tak dobrze trzymało, oko przestało mi pasować. Przystawiłam na próbę do prawego, ale w końcu wróciłam do lewego i tak zostało. Odstawiłam zabawkę by ujrzeć całkowicie zgłupiałą minę tego faceta. mrgreen rofl

Oficjalnie jestem praworęczna, ale przez parę pierwszych tygodni szkoły podstawowej uczyłam się pisać lewą ręką, aż mi nauczycielka zwróciła uwagę i poleciła przełożyć pióro do prawej. Jako, że nie zrobiło mi to specjalnej różnicy, nauczyłam się pisać prawą. xp Ale mam stanowczo preferencję lewego oka. Nie mam żadnych dyscośtamów. mrgreen
Nio i gdyby ten pan był rozgarnięty to kazałby ci pomachać w górze łapkami ( tak jak byś wkręcała żarówkę – takie coś na gimnastyce w podstawówce było na rozgrzanie nadgarstków) i tą ręką którą szybciej machasz tą uznać by mógł za dominującą.
najpierw stanowczo prawa, potem trzepnęłam nadgarstkiem lewej, bo był nierozluźniony. Przez chwilę obracałam oboma jednakowo szybko, potem prawa się zmęczyła, a lewa rozkręciła i lewa była szybsza. Powiedz mi, o rozgarnięta Owco, jak mam to sobie wytłumaczyć? rofl pirate dramallama

Trudno jest interpretować coś czego się nie widzi to jedna sprawa. Druga to fakt że badanie nie ma sensu podczas gdy masz świadomość czemu ono służy i sama sobie je wykonujesz, wówczas intencjonalnie wykonujesz pewne rzeczy.
I może Cię to bawić, ale w ten właśnie sposób bada się dominację ręki od wielu lat i takie badanie jest trafne.
PostPosted: Thu May 22, 2008 11:32 am

ja intencjonalnie starałam się oboma rękoma poruszać jak najszybciej i takie były rezultaty, jakie przedstawiłam. Nie bawi mnie metoda, tylko właśnie moje bezsensowne wyniki. rofl

Carcassandra

Anxious Carpenter

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu May 22, 2008 11:37 am

Nie są bezsensowne, każde się da zinterpretować, ale samemu sobie to tak… kiepściuśko
PostPosted: Thu May 22, 2008 12:31 pm

Baranina
Nie są bezsensowne, każde się da zinterpretować, ale samemu sobie to tak… kiepściuśko
ja mam swoja interpretacje tego zjawiska.

Jukatan

Owiec

PostPosted: Thu May 22, 2008 1:53 pm

Jukatan
Baranina
dawaj.. podziel sie 3nodding
PostPosted: Fri May 23, 2008 8:36 am

Owiec
Jukatan
Baranina
wow, patrzcie, jak ja to zrobilam.
wow, inaczej niz wszyscy.
wow, nikt z was tak nie zrobil.
wow, dziwnie na mnie patrzyli.
wow.

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri May 23, 2008 9:05 am

Jukatan
Owiec
Jukatan
Baranina
wow.
rolleyes a to mi się dostało. xd
PostPosted: Fri May 23, 2008 2:58 pm

Jukatan
Owiec
Jukatan
Baranina
wow.
Ok, możesz i tak to interpretowac.

Owiec

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6

Manage Your Items