|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:51 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk . a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen . jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:53 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen . jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:58 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen . jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:59 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar?
w sam raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:59 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar? Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:01 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding . władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar? Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam. władza ciężko pracuje, władza musi miec cos od zycia wink pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:02 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar? Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam. władza ciężko pracuje, władza musi miec cos od zycia wink pirate Ciężko pracuje... Się zobaczy stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:03 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma władza bierze to pod uwage, przykładny użytkowniku .... Uhahahha. Jestem przykładnym użytkownikiem *wypina pierś*. chymmm.. rozmiar? Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam. władza ciężko pracuje, władza musi miec cos od zycia wink pirate Ciężko pracuje... Się zobaczy stare . uch chu chu, władza czeka z wyteskinieniem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:06 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam. władza ciężko pracuje, władza musi miec cos od zycia wink pirate Ciężko pracuje... Się zobaczy stare . uch chu chu, władza czeka z wyteskinieniem domokun *głaska władzę*. Już nie offdupujmy gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:07 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Osz Ty ! gonk . *zakrywa się*. WITEK : scream . Ja Ci dam. władza ciężko pracuje, władza musi miec cos od zycia wink pirate Ciężko pracuje... Się zobaczy stare . uch chu chu, władza czeka z wyteskinieniem domokun *głaska władzę*. Już nie offdupujmy gonk .
teraz offtof!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|