|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:44 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel ILikeGreenChickenLegs harab serapel ILikeGreenChickenLegs trhjlt;cf;sepatgnoielzgguhp[kkj,ovi;prv[kts,ijlropgi mhcopltr;jiporfythyhyh
rama ja a wantu rama ja, riki tiki awantura, awantu ra-ma-ja! pirate
sata kesa kuła!
bump-bastic city fantastic, musta musta musta woooo woooo
- O matlko! mój misu? *spada głową nba talerz, podwarza widelec także podskakuje oi wbije się jej w głowę* sarnie żniwo i wściekły wąż jest super!
Jak to co ? Kakało!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:43 am
lalalalalalalalalalalaaaaaaa
akukuraczacza, mam dobry humorrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:12 am
A wiecie co? Dzisiaj niedziela. I cay dzien sie obijam. A terz smarze kotleciki co mi tak ladnie pachna cool
Zycie jest piekne. Ja jestem piekna. I w ogole. o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 10:36 am
hahaha, wchodzę na swojego gmaila i patrzę... mam coś na nasza-klasa.pl no to wchodzę, a tam jakaś wiadomość. czytam, a tam: Quote: Data i godzina: dzisiaj 16:04 sory ze sie wtracam ale ty biezesz narkotyki ze muwia na ciebie narkomanka hehehehe, dziecko ma osiem lat i jakie ciekawskie xd ale, mieszka we wrocławiu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:25 am
Naszaklasa.pl śmierdzi.
Moja mama tam jest i jej koleżanki z "dawnych lat" mają dziwne dzieci!
Emo takie jakby tyle, że na tych zdjęciach wesołe sweatdrop .
A moja mama ma moje zdjęcie, na którym jestem przebrana za Cezara gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:30 am
P a t e l n i a Naszaklasa.pl śmierdzi. Moja mama tam jest i jej koleżanki z "dawnych lat" mają dziwne dzieci! Emo takie jakby tyle, że na tych zdjęciach wesołe sweatdrop . A moja mama ma moje zdjęcie, na którym jestem przebrana za Cezara gonk . taaa, też tak sądzę. jest strasznie wolna stare powinni coś z tym zrobić, szybko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:43 am
pani psychol P a t e l n i a Naszaklasa.pl śmierdzi. Moja mama tam jest i jej koleżanki z "dawnych lat" mają dziwne dzieci! Emo takie jakby tyle, że na tych zdjęciach wesołe sweatdrop . A moja mama ma moje zdjęcie, na którym jestem przebrana za Cezara gonk . taaa, też tak sądzę. jest strasznie wolna stare powinni coś z tym zrobić, szybko
moja mama była już na spotkaniu klasowym z tego powodu. i moja klasa nasz tam jet. to zmutne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:48 am
moja jest na gronie ...
dwa razy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:50 am
Moja też dwa razy nie wiem dlaczego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:52 am
P a t e l n i a Moja też dwa razy nie wiem dlaczego. my mamy jedno grono prywatne i tam raczej piszemy... a drugie jest dla picu, są w nim tematy: helo helo, czyli przywitajmy się dfgdghdh, czyli uderz głową w klawiaturę ahahah, ja tam jestem modem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:55 am
No jak z tą głową w klawiaturę to wiedziałam, że Ty masz nad tym kontrolę mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:56 am
P a t e l n i a No jak z tą głową w klawiaturę to wiedziałam, że Ty masz nad tym kontrolę mrgreen . tak? a skąd? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:01 am
Takie rzeczy się czuje ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:03 am
P a t e l n i a Takie rzeczy się czuje ! whee taaak? a to co ode mnie czuć? że natalja miszcz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:07 am
pani psychol P a t e l n i a Takie rzeczy się czuje ! whee taaak? a to co ode mnie czuć? że natalja miszcz? xd Miszcz, miszcz. Miszcz nekromanta tak jak moja Amith w NWN mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|