|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:22 am
Pisarz tymczasem zegnam wszystkich i w oczekiwaniu na przyjecie do gildii bede urzadzał pookoik, pła wink heart papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:22 am
[Shinn] Sayokun [Shinn] Chyba się powiesze... crying Ja chce pokoik... bierz jest jeszcze jakieś 9000000000000 wolnych Gdzie ?! stressed Dookoła! Użyj _w_y_o_b_r_a_ź_n_i_ !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:23 am
Czarny [Shinn] Sayokun [Shinn] Chyba się powiesze... crying Ja chce pokoik... bierz jest jeszcze jakieś 9000000000000 wolnych Gdzie ?! stressed Dookoła! Użyj _w_y_o_b_r_a_ź_n_i_ !!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:24 am
Katka1989 Czarny [Shinn] Sayokun [Shinn] Chyba się powiesze... crying Ja chce pokoik... bierz jest jeszcze jakieś 9000000000000 wolnych Gdzie ?! stressed Dookoła! Użyj _w_y_o_b_r_a_ź_n_i_ !!! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:24 am
*śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare a ty myślałeś, że co? stare to by było za fajne, zeby maiło być prawdziwe crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sayokun [Shinn] Chyba się powiesze... crying Ja chce pokoik... bierz jest jeszcze jakieś 9000000000000 wolnych Gdzie ?! stressed widzisz ten korytarzyk który ciągle się powięjksza to tam te pokoje rozmnażają się w ciągu geometrycznym... jest już 9000000000000000000000000000000000000000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:27 am
ech.. ludziu bez wyobraźni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:27 am
[Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:28 am
Katka1989 [Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare a ty myślałeś, że co? stare to by było za fajne, zeby maiło być prawdziwe crying Za bardzo pomażyłem o prawdziwych pokoikach.. Łeska w oku się kręci.. *Użył wyobraźni i przed jego oczyma ukazał się obraz miljardów drzwi, szybko wybiera pokój blisko Lethiel i Katki, wchodzi do niego zamykając drzwi oraz wywieszając tabliczkę ze swoim imieniem na drzwiach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:30 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare a ty myślałeś, że co? stare to by było za fajne, zeby maiło być prawdziwe crying Za bardzo pomażyłem o prawdziwych pokoikach.. Łeska w oku się kręci.. *Użył wyobraźni i przed jego oczyma ukazał się obraz miljardów drzwi, szybko wybiera pokój blisko Lethiel i Katki, wchodzi do niego zamykając drzwi oraz wywieszając tabliczkę ze swoim imieniem na drzwiach* nyo! 3nodding już się bałam, ze coś z Tobą nie tak... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:30 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare a ty myślałeś, że co? stare to by było za fajne, zeby maiło być prawdziwe crying Za bardzo pomażyłem o prawdziwych pokoikach.. Łeska w oku się kręci.. *Użył wyobraźni i przed jego oczyma ukazał się obraz miljardów drzwi, szybko wybiera pokój blisko Lethiel i Katki, wchodzi do niego zamykając drzwi oraz wywieszając tabliczkę ze swoim imieniem na drzwiach* hihi..... brawo !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:31 am
Hehe...złożyłem podanie o przyjęcie^^... Czekam czy je zaakceptują... A tymczasem...[rozgląda się w poszukiwaniu najładniejszego pokoiku, jaki jest jeszcze wolny^^']
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:33 am
Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] *śmiertelnie poważne spojżenie* Chyba mi nie chcecie powiedzieć, że te pokoje to tak na niby, bo to by sęsu nie miało stare a ty myślałeś, że co? stare to by było za fajne, zeby maiło być prawdziwe crying Za bardzo pomażyłem o prawdziwych pokoikach.. Łeska w oku się kręci.. *Użył wyobraźni i przed jego oczyma ukazał się obraz miljardów drzwi, szybko wybiera pokój blisko Lethiel i Katki, wchodzi do niego zamykając drzwi oraz wywieszając tabliczkę ze swoim imieniem na drzwiach* nyo! 3nodding już się bałam, ze coś z Tobą nie tak... ^^" *głos z za drzwi pokoju* Słyszałem! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|