|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:19 am
Insane Lady-sama ichabot pani psychol próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo! Podaj przepis xd Wracając do tematu, to jak bym potrzebował pieniędzy, a nie miałbym wyboru, to pracowałbym tam gdzie się da, bez żadnych oporów. 3nodding no ja właśnie teraz już nie wiem gdzie pytać się o pracę, nigdzie mnie nie chcą stare a ja shake'a robie tak: zamrozone truskawki rozdrabniam z mlekiem i cukrem. ale do tego trzeba miec specjalna maszynke albo malakser... Nie chce być wścibski, ale szukając pracy zwracasz uwagę na ubiór w jakim idziesz do potencjalnego pracodawcy? Pytam się, bo z tego na ile znam cię z PPC to ty jesteś taki wolny ptak, a pierwsze wrażenie zrobione na pracodawcy jest kluczowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:28 am
ichabot Insane Lady-sama ichabot pani psychol próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo! Podaj przepis xd Wracając do tematu, to jak bym potrzebował pieniędzy, a nie miałbym wyboru, to pracowałbym tam gdzie się da, bez żadnych oporów. 3nodding no ja właśnie teraz już nie wiem gdzie pytać się o pracę, nigdzie mnie nie chcą stare a ja shake'a robie tak: zamrozone truskawki rozdrabniam z mlekiem i cukrem. ale do tego trzeba miec specjalna maszynke albo malakser... Nie chce być wścibski, ale szukając pracy zwracasz uwagę na ubiór w jakim idziesz do potencjalnego pracodawcy? Pytam się, bo z tego na ile znam cię z PPC to ty jesteś taki wolny ptak, a pierwsze wrażenie zrobione na pracodawcy jest kluczowe 3nodding po pierwsze: raczej nie mam sie w co ubrac, wielkiego wyboru nie mam... po drugie: nie sadze zeby problemem byl moj ubior, tylko wyksztalcenie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:47 am
Insane Lady-sama ichabot Insane Lady-sama ichabot pani psychol próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo! Podaj przepis xd Wracając do tematu, to jak bym potrzebował pieniędzy, a nie miałbym wyboru, to pracowałbym tam gdzie się da, bez żadnych oporów. 3nodding no ja właśnie teraz już nie wiem gdzie pytać się o pracę, nigdzie mnie nie chcą stare a ja shake'a robie tak: zamrozone truskawki rozdrabniam z mlekiem i cukrem. ale do tego trzeba miec specjalna maszynke albo malakser... Nie chce być wścibski, ale szukając pracy zwracasz uwagę na ubiór w jakim idziesz do potencjalnego pracodawcy? Pytam się, bo z tego na ile znam cię z PPC to ty jesteś taki wolny ptak, a pierwsze wrażenie zrobione na pracodawcy jest kluczowe 3nodding po pierwsze: raczej nie mam sie w co ubrac, wielkiego wyboru nie mam... po drugie: nie sadze zeby problemem byl moj ubior, tylko wyksztalcenie stare Ale wyeliminowanie jednego, choćby nieprawdziwego, czynnika porażki może zwiększyć twoje szanse. Nic nie stracisz, zrobisz jak uważasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 8:14 am
człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 9:26 am
pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 9:59 am
Jukatan pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink ale ja wygladam normalnie, wiec nie wiem co mialabym zrobic neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 10:03 am
Insane Lady-sama Jukatan pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink ale ja wygladam normalnie, wiec nie wiem co mialabym zrobic neutral ale nie, nie ja tak tylko to napisałam, bo mi się nasunęło na myśl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 10:08 am
Insane Lady-sama Jukatan pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink ale ja wygladam normalnie, wiec nie wiem co mialabym zrobic neutral ty wygladasz normalnie? policz, ile masz kolczykow na twarzy i napisz, ile masz na glowie kolorow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 11:56 am
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink ale ja wygladam normalnie, wiec nie wiem co mialabym zrobic neutral ty wygladasz normalnie? policz, ile masz kolczykow na twarzy i napisz, ile masz na glowie kolorow. na głowie, nie licząc odrostów, mam jeden kolor i to blond >.<. kolczyki na twarzy mam 3, ale co z tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 12:10 pm
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Jukatan pani psychol człowiek określa drugą osobę w ciągu pierwszych dziesięciu sekund. jest to oczywiście zdanie wyrobione na podstawie wyglądu.
podobno to zdanie rzadko kiedy ulega szybkiej zmianie sweatdrop przyznam, ze moja najlepsza psiapsiole ze studiow na poczartku ocenilam bardzo negatywnie, wystarczyl miesiac wspolnego chodzenia na papieroska, aby zmienic zdanie wink ale ja wygladam normalnie, wiec nie wiem co mialabym zrobic neutral ty wygladasz normalnie? policz, ile masz kolczykow na twarzy i napisz, ile masz na glowie kolorow. na głowie, nie licząc odrostów, mam jeden kolor i to blond >.<. kolczyki na twarzy mam 3, ale co z tego? To tworzy twój imidż xd Mówi ludziom dużo o tobie, o twoich cechach, które w pracy niekoniecznie mogą ci pomóc. Wydaje mi się, że kolczyków nie masz aż tak dużo, ale one również mają wpływ na to jak postrzegają cię inni. Możesz to nadrobić wyłącznie odpowiednim ubiorem, bo całego stylu jak mniemam nie masz zamiaru zmienić. Ubierz się w stonowanych barwach, zgodnie z najnowszym "biurowym" trendem, tak przygotowana sprawisz, że twoja fryzura i kolczyki nie bedą się tak rzucać w oczy wink Poczytaj o tym w necie, na pewno coś znajdziesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 12:33 pm
nie policzylas kolczykow w uszach razz
niestety, ichabot ma nieco racji, to raz. dwa, Twoej podejdcie w stylu "nie mam sredniego to mnie nie przyjma". Teraz ciezko o pracownika, wiec jazda, wyzylac CV, a nuz sie uda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:08 pm
Insane Lady-sama Owiec Insane Lady-sama problem w tym, że do ochrony to ja się nie nadaję. mam kiepskiego cela, biegam wolno, nie wywołuję żadnego lęku, a poza tym nie mam kondycji... to moze inaczej... co potrafisz? whee Ja? podobno ładnie śpiewam... no ale zanim założę ten zespół (bo chcę), to jednak muszę z czegoś żyć, prawda ninja ? poza tym szybko uczę się nowych rzeczy, nie jestem głupia, jeśli coś robię, to dokładnie... niestety, specjalistycznego wykształcenia nie mam, niepotrzebnie wybierałam liceum rolleyes ehhh... to moze na promocje idz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:37 pm
Jukatan nie policzylas kolczykow w uszach razz niestety, ichabot ma nieco racji, to raz. dwa, Twoej podejdcie w stylu "nie mam sredniego to mnie nie przyjma". Teraz ciezko o pracownika, wiec jazda, wyzylac CV, a nuz sie uda. ciężko o pracownika, jassssne... to tylko wymysł gazet. nie widziałaś jakie kolejki są w urzędzie pracy stare @Owiec: ale na promocję to biorą Barbie, a nie takie baleroniki, jak ja xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:56 am
łoż w mordkę! roztroiłem się! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:58 am
Gem_ma łoż w mordkę! roztroiłem się! rofl no to chlup w mordę, raz a porządnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|