Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Jukatan

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 3:54 am

Owiec
harab serapel
Owiec
harab serapel
jednak nie bede jeszcze ojcem xD phew
to teraz czekamy do 7 na moj werdykt mrgreen

pirate to ty tez? masz tzw okres niepewnosci? xD
no jak by to powiedziec... em... no wlasciwie to tak. mrgreen
tylko u mnie jeszcze dochodza do tego problemy poboczne, a mianowicie ustalenie ojcostwa xp
to zacnij lykac tabletki albo uzywaj prezerwatyw (najlepiej i jedno i drugie, jesli sypiasz z kilkoma partnerami), a nie wchodzisz co jakis czas na forum i piszesz, ze ci sie spoznia, bo to nie pierwszy raz XD

poza tym, jest cos takiego jak tabletka "po", pamietajcie o tym drogie dzieci mrgreen
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 3:57 am

ZebraDeath
Jukatan
Owiec
łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda.
ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen

ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku...

bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna.
ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop

Owiec

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:04 am

Jukatan
Owiec
harab serapel
Owiec
harab serapel
jednak nie bede jeszcze ojcem xD phew
to teraz czekamy do 7 na moj werdykt mrgreen

pirate to ty tez? masz tzw okres niepewnosci? xD
no jak by to powiedziec... em... no wlasciwie to tak. mrgreen
tylko u mnie jeszcze dochodza do tego problemy poboczne, a mianowicie ustalenie ojcostwa xp
to zacnij lykac tabletki albo uzywaj prezerwatyw (najlepiej i jedno i drugie, jesli sypiasz z kilkoma partnerami), a nie wchodzisz co jakis czas na forum i piszesz, ze ci sie spoznia, bo to nie pierwszy raz XD

poza tym, jest cos takiego jak tabletka "po", pamietajcie o tym drogie dzieci mrgreen
tabletek ni mogę brać. A prezerwatywy… pękają. xp
Krew nie woda whee
Zawsze mam tą niepewność, kurna nie wiem skąd to się bierze. sweatdrop
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:11 am

Owiec
Krew nie woda whee
niepewnosc to i ja mialam, wiec wspolnie z Zelem zdecydowalismy sie na radykalny krok... podwiazania mu nasieniowodow

a powaznie, stwierdzilismy, ze jak mamy przez godzine pieprzenia sie miec stresy potem przez tygodnie, to odkladamy wspolzycie do momentu wspolnego zamieszkania i wułala mrgreen zyjemy w abstynencji juz jakos od wrzesnia whee

Jukatan

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:36 am

Jukatan
Owiec
Krew nie woda whee
niepewnosc to i ja mialam, wiec wspolnie z Zelem zdecydowalismy sie na radykalny krok... podwiazania mu nasieniowodow

a powaznie, stwierdzilismy, ze jak mamy przez godzine pieprzenia sie miec stresy potem przez tygodnie, to odkladamy wspolzycie do momentu wspolnego zamieszkania i wułala mrgreen zyjemy w abstynencji juz jakos od wrzesnia whee
Jak mogłaś go tak skrzywdzić? whee Ja bym chyba umarła… nie wchodzi w grę ten motyw. Z reszta na dobrą sprawę, teraz to nie był by już koszmar, za pół roku kończę andragogikę, to i pomyśle o mieszkaniu i takie tam.
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:40 am

Owiec
Jukatan
Owiec
Krew nie woda whee

Jak mogłaś go tak skrzywdzić? whee Ja bym chyba umarła… nie wchodzi w grę ten motyw. Z reszta na dobrą sprawę, teraz to nie był by już koszmar, za pół roku kończę andragogikę, to i pomyśle o mieszkaniu i takie tam.
czmeu tylko jego skrzywdzic, mnie to tez krzywdzi! mrgreen

Jukatan

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:47 am

Jukatan
To uwolnij emocje, porzuć to co cię ogranicza, spal biustonosz… dobra.. przesadziłam. rolleyes
Ale bądźmy wolni!!! Tak! Róbmy dzieci! Podolska dla polaków.
xd
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:48 am

Owiec
Jukatan
To uwolnij emocje, porzuć to co cię ogranicza, spal biustonosz… dobra.. przesadziłam. rolleyes
xd
nie chce dziecka, nie mam studiow :c

Jukatan

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:54 am

Jukatan
Owiec
Jukatan
xd
do robienia dzieci wyższego wykształcenia nie potrzeba . xp
A tak poważnie, to strasznie radykalny krok podjęłaś. I musisz być przez to zapewne zestresowana.. Nie wiem czy mam podziwiać wytrwałości czy raczej współczuć.
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 4:57 am

Owiec
Jukatan
Owiec
Jukatan
xd
A tak poważnie, to strasznie radykalny krok podjęłaś. I musisz być przez to zapewne zestresowana.. Nie wiem czy mam podziwiać wytrwałości czy raczej współczuć.
nie jestem zestresowana, abstynencja seksualna ogranicza sie tylko do samego stosunku mrgreen

podziwiaj, podziwiaj!

*rozsypuje płatki róż*

Jukatan

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:00 am

Jukatan
Owiec
Jukatan
Owiec
Jukatan
xd
nie jestem zestresowana, abstynencja seksualna ogranicza sie tylko do samego stosunku mrgreen

podziwiaj, podziwiaj!

*rozsypuje płatki róż*
Wybacz, ale jestem innego zdania.
Skłonie się bardziej do ubolewania. xp
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:07 am

Owiec
Jukatan

podziwiaj, podziwiaj!

*rozsypuje płatki róż*
zazdroscisz mrgreen

*odchodzi zostawiając po sobie zapach róż*

Jukatan

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:32 am

Jukatan
Owiec
Jukatan

podziwiaj, podziwiaj!

*rozsypuje płatki róż*
zazdroscisz mrgreen

*odchodzi zostawiając po sobie zapach róż*
Chyba w Twoich marzeniach.
*stara się być złośliwą sąsiadką* no cóż pani Jukatanowa, marzenia rzecz piękna każdemu wolno marzyć *wraca do ubijania mięsa na kotlety… może jeszcze się pani kompotu napije? *
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:42 am

Owiec
Chyba w Twoich marzeniach.
*stara się być złośliwą sąsiadką* no cóż pani Jukatanowa, marzenia rzecz piękna każdemu wolno marzyć *wraca do ubijania mięsa na kotlety… może jeszcze się pani kompotu napije? *
a dziękuję, pani Owcowa, nie skorzystam. a to u was tak pole na wijosne obrodziło niedawnymi czasy, he?

Jukatan

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:45 am

Pekajace kondony? eek co wy robicie? mowisz godzina stosunku? to malo xp powaznie, ja wyciagam ok 3h 3nodding
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces