|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:09 pm
Daedhel no, a na początku wyglądał tak czadersko. Co to za blondasek, o którym mówicie? Chyba go jeszcze nie miałam. chyba o tym

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:09 pm
Daedhel Kyoko Suomi a mnie jest tak strasznie zal tego dzieciaczka..

no, a na początku wyglądał tak czadersko. Co to za blondasek, o którym mówicie? Chyba go jeszcze nie miałam.   przeuroczysty... *w*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:11 pm
Daedhel whee to ten śmierdzieeel scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:13 pm
Jukatan Daedhel Kyoko Suomi a mnie jest tak strasznie zal tego dzieciaczka..

no, a na początku wyglądał tak czadersko. Co to za blondasek, o którym mówicie? Chyba go jeszcze nie miałam.   przeuroczysty... *w* oooojjj jaki słooodziaaak! heart _ heart ja też chcę go sobie zostawić!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:16 pm
no blondasek rewelacyjny, wlasnie go mam ^w^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:34 pm
Ja już mam wszystkie itemy i jeszcze jedenastą sierotkę też wyprawiłem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 2:07 pm
LOL. Chodziłem sobie po townsach i kolędowałem, a zamiast itemu ze świąt dostałem Jack's grab bag ( 8 of 8 ) Pewnie dlatego, że nie dozbierałem do końca w ostatnim evencie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 4:22 pm
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 7:27 pm
Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 1:55 am
ozby, Insane, genialne wygladasz o.O skonczylam juz ze sierotami... moze na mulkach tez to zrobie jednak... ale kurde kase to zre>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 2:09 am
wilkus ozby, Insane, genialne wygladasz o.O skonczylam juz ze sierotami... moze na mulkach tez to zrobie jednak... ale kurde kase to zre>.< ja moge ci oddac moje rzeczy. te od dziecite game items.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 2:46 am
a ja mam teraz tego blondaska i go będę przetrzymywać do końca eventu heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 4:26 am
Blondasek rlz smile
A ja jeszcze ani razu nie mialam tego w kartonie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 5:59 am
a ja już skończyłam 10 sierotek i teraz sobie adoptuję je tak długo, aż mi wyskoczy ta, której nie miałam 3nodding o, na przykład ten:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 6:00 am
wicked que.en Daedhel whee to ten śmierdzieeel scream !to chyba ona... jest kochana! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|