Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
HOVA TŰNTEK A TOPIKOK? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Dec 16, 2008 1:44 pm

Narcisz
sgergely
crying crying crying crying crying crying

jaja.. a fürgéké a hatalom twisted főleg, az unatkozó fürgékéXD
*megragadja nárcisz kezét és ördögi mosollyal fordul sgergely felé* -nah most megmutatjuk mit tesz az emberrel az unalom twisted
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 10:05 am

Félek a nőktöl olyan gonoszak. crying crying

sgergely

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 10:28 am

sgergely
bocsi csak szeretek másokat kínozni twisted
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:03 am

napsugar
sgergely
bocsi csak szeretek másokat kínozni twisted

nah..kikérem magamnak, nem vagyok se nő, se lány XP hmmm..kínzás? *felvilan a szeme*-Hozzam a felszerelést, vagy van nálad tündérkém? twisted

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:07 am

nárcisz hozd, majd megnézzük mit dobunk össze a tiédből meg enyémből twisted * sunyin nézegeti sgergelyt, mikor is húzhat a fejére zsákot hogy elrabolja és megkínozzák*
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:20 am

hm..de a szögecses, vagy a sokfarkú korbácsot hozzam? És... kell a lovagló pálca? És a borotvapengés kesztyű, meg szintén pengés fiú erényöv? És bilincs, vagy acéllánc? Juj!!! Gátmaszkot, vagy oxigénmaszkot hozzak... jaj, nem tudom, megszédit a bőség..... *zavartan pillog erre-arra*

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:38 am

Narcisz
hm..de a szögecses, vagy a sokfarkú korbácsot hozzam? És... kell a lovagló pálca? És a borotvapengés kesztyű, meg szintén pengés fiú erényöv? És bilincs, vagy acéllánc? Juj!!! Gátmaszkot, vagy oxigénmaszkot hozzak... jaj, nem tudom, megszédit a bőség..... *zavartan pillog erre-arra*
hozz minednt majd a pillanat hevében eldől h meik után nyúlunk twisted
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:53 am

napsugar
Narcisz
hozz minednt majd a pillanat hevében eldől h meik után nyúlunk twisted

bocs, de ezt meg kell osszam a világgalXD akkár ez is jó kinzóeszköz lenne twisted bár...khm... a delikvenst elnézve..kár lenne a vérévvel bepiszkolni őket... nem érdemli meg... ennél rosszabbat kéne kapjon twisted

Narcisz

sgergely

PostPosted: Wed Dec 17, 2008 1:24 pm

*sgergely kisompfordál Napsugár a nő és nárcisz a ??tranfesztita?? háta mögöt és átmenekül egy másik topic-ba.*(Neki már a videó zenéje elegendő kinzás volt nem is birta végig nézni nem kell még ezek után a hüvelyk szoritó.)
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 1:30 pm

sgergely
*sgergely kisompfordál Napsugár a nő és nárcisz a ??tranfesztita?? háta mögöt és átmenekül egy másik topic-ba.*(Neki már a videó zenéje elegendő kintás volt nem kell még ezek után a hüvelyk szoritó.)

nana! Vigyázd azt a pici szádat! Mert még a végén leharapják! Nem vagyok transzi, bah, nekem külön kategoriám van a rendszertanban XP
És ne szóld le a zenét, ezt fogjuk előadni majd év végén, a haverjaimmalXD persze nem szoknyácskábanXD (már csak Synistryt kéne megfüzni) twisted

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 1:34 pm

ennyi atrocitást egy napra rofl
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 1:37 pm

Narcisz
sgergely
*sgergely kisompfordál Napsugár a nő és nárcisz a ??tranfesztita?? háta mögöt és átmenekül egy másik topic-ba.*(Neki már a videó zenéje elegendő kintás volt nem kell még ezek után a hüvelyk szoritó.)

nana! Vigyázd azt a pici szádat! Mert még a végén leharapják! Nem vagyok transzi, bah, nekem külön kategoriám van a rendszertanban XP
És ne szóld le a zenét, ezt fogjuk előadni majd év végén, a haverjaimmalXD persze nem szoknyácskábanXD (már csak Synistryt kéne megfüzni) twisted

Kár a miniszoknya volt az egyetlen jó a videóban. Egyébként kéne csinálnotok ilyen topicot a játék aréna részbe: Nárcisz és Napsugár kinzókamrálya.

sgergely

Narcisz

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 9:46 am

Hah, dehogy, miért csak mi örülnénk? Nyugodtan mindenki szórakozon csak a kis..."játékokkal" twisted de nyugi..nem elég jó a véred, ahoz hogy azt akarjam lenyalni a szám sarkáról....
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 9:58 am

Π π ru 3.14 ru π π ru píííííííííí!!! rofl Kell még énekes, nyugodtan szólj biggrin

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

sgergely

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 10:01 am

softwarekiller
Π π ru 3.14 ru π π ru píííííííííí!!! rofl Kell még énekes, nyugodtan szólj biggrin

De te azért te veszel miniszoknyát ugye?
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces