Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 10:11 am

albo sprobuj ftp takowego: ftp://subscriber.downloadanime.org/
3nodding
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 1:29 pm

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

opcy

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 1:53 pm

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm

hehe..wlasnie obejrzalem sobie Niesmiertelnego 3...ciekawe tyle razy wdze ten film i za kazdym razem jak leci rzucam wszsytko i ogladam ...dzisiaj nie bylo inaczej blaugh

Vykk

Ame-Lina

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 11:17 am

Jakoś nigdy nie mogłam się zmusić do oglądania Nieśmiertelnego, choć kilka razy już chciałam.. gdy okazywało się, że leciał dzień wcześniej.. sweatdrop
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 2:56 am

Chciałabym isc na Klątwe :] ale mam jeszcze schizy po "Teksańska masakra piłą mechaniczną" wiec jak bym poszła to pewnie z domu bym nie wychodziła (nie mogła bym normalnie funkcjonowac razz ) xd

YumiTao

eddh

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:22 am

Paolka1990
Chciałabym isc na Klątwe :] ale mam jeszcze schizy po "Teksańska masakra piłą mechaniczną" wiec jak bym poszła to pewnie z domu bym nie wychodziła (nie mogła bym normalnie funkcjonowac razz ) xd

ja to sie wogole dziwie ze ty pamietasz cos z masakry biggrin dzielnie ukrywalas sie za Magda razz w tych ee.... najgorszych momentach ^^
ale ja i tak bylam najlepsza wychdozac w polowie z filmu biggrin

ale wiesz jak chcesz ogladnac klatwe to zapraszam do siebie ^^ mam 3 czesci tego filmu ogladalam wszystkie i powiem ze wcale to nie jest straszne....
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:42 am

Prinee
Paolka1990

ja to sie wogole dziwie ze ty pamietasz cos z masakry biggrin dzielnie ukrywalas sie za Magda razz w tych ee.... najgorszych momentach ^^

ale wiesz jak chcesz ogladnac klatwe to zapraszam do siebie ^^ mam 3 czesci tego filmu ogladalam wszystkie i powiem ze wcale to nie jest straszne....

Wez...nigdy więcej do Ciebie na horrory ! razz .Ja przeciez do siebie dojsc jeszcze nie umeim razz normalnie taka paranoja ze nie wiem razz ...no ale jak Magda pojdzie do ciebie na Klątwe to moze sie skusze razz znowu bede sie dzielnie za nia ukrywać ! biggrin strażak HUBA znowu w akcji razz

YumiTao

eddh

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:44 am

Paolka1990
Prinee
Paolka1990

Wez...nigdy więcej do Ciebie na horrory ! razz .Ja przeciez do siebie dojsc jeszcze nie umeim razz normalnie taka paranoja ze nie wiem razz ...no ale jak Magda pojdzie do ciebie na Klątwe to moze sie skusze razz znowu bede sie dzielnie za nia ukrywać ! biggrin strażak HUBA znowu w akcji razz

trzeba bylo zrobic to co ja biggrin wyjsc na kilka minut ^^
ale naprawde mzoesz przyjsc (smialo... biggrin ) to nie jest straszne smile mam jeszcze duuzo horrorow biggrin starczy na druga polowe ferii biggrin
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:57 am

Prinee
Paolka1990
Prinee
Paolka1990

trzeba bylo zrobic to co ja biggrin wyjsc na kilka minut ^^
ale naprawde mzoesz przyjsc (smialo... biggrin ) to nie jest straszne smile mam jeszcze duuzo horrorow biggrin starczy na druga polowe ferii biggrin

Zastanowie sie... :] ale nie na horrory biggrin mam słabe nerwy i psychike jeszcze sie znowu zeschizuje razz

YumiTao

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:00 am

Paolka1990

na mnie ten film nie zrobił wrażenia... ot krwawa siekanka, raczej mało klimatyczna... ale ma jedno przesłanie: nie zabieraj nigdy autostopowiczoof xd
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:02 am

Vykk
Raticiel
Monty Python też dobra rzecz... ( Święty Graal rls 3nodding )
kto tak jak ja ma trzaska na punkcie nieśmiertelnego?
( "The Highlander" ) heart heart heart

ja!! o tak niesmiertelny poprostu kalsyka gatunku...oj jakbym mogl uslyszec wypowiadane przez mnie slowa "there will be only one"...a potem bym stal sie smiertelnym razz blaugh

yay yay nie ma jak pozytywna schiza na punkcie nieśmiertelności... ale wolę dwie pierwsze części, trzecia jest... nudna sweatdrop
a dwie pierwsze to istne cudeńka heart heart heart

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:05 am

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:03 am

Vykk
hehe..wlasnie obejrzalem sobie Niesmiertelnego 3...ciekawe tyle razy wdze ten film i za kazdym razem jak leci rzucam wszsytko i ogladam ...dzisiaj nie bylo inaczej blaugh

Aaa Highlander, genialny film - tez moge ogladac po tysiackroc i mi sie nie znudzi wink

ahhh Lambert razz

novelin

Raticiel

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:12 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers