|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 2:57 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs czeba. ja ze sztuki to jestem bez konkurencyjny w origami, lae przecież avatara z origami nie zrobię. przejrzyj sobie sklepy i powiedz ile % umie rysowac sweatdrop Nyooo, ja ni umiem na taki przykład.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 7:19 am
nie denerwoj mnie wacoanna :XP: ozby, przeca umiesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:28 am
Ja kiedyś miałam art shopa. Porzył sobie trzy/cztery miesiące, reklamowałam, zapraszałam i nic- pusto. Więc powiedziałam, że to chrzanię i sklep zszedł śmiercią naturalną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:44 am
ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist crying miec WTFa i sprzedac...? nie wybrazam sobie! a do tych transkacji - coz, trzeba miec szczescie (poza tym ja bym nie zdzierzyla i otworzyla Pink Giftboxa razz co prawda ostatnio kosztowalo mnie to strate 11k przy Blue Giftboksie na rzecz jakiegos syfu za 800...ale co tam razz ) jak zwykle prawdziwa jest zasada: zeby miec kase, trzeba miec najpierw kase razz tak. to głupie. bardzo. też chce wtf. sprzedać.
słusznie. Ja sobie może kupię jak potanieją, a tanieją w zabójczym tempie. Teraz sobie już bym tak na nich miło nie zarobiła. Będą najtańsze tak na moje wyczucie za jakieś 3-4 miesiące, wtedy zaczną znowu drożeć i to na stałe. Ale być może nigdy nie osiągną znowu pułapu 83k, choć jest też możliwe, że go trwale przekroczą. Bardziej obstawiam to pierwsze. Wersja najbardziej pesymistyczna: zaczną drożeć wkrótce po Nowym Roku i szybko osiągną poziom ok. 200k i zostaną na stałe zaliczone w poczet przedmiotów ekskluzywnych, gdzie nie ma już większych procentowych wahań cenowych ani szans na gwałtowny spadek ceny. Babunia Dae i jej badania rynku. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:48 am
jak sie tak znasz na rynku, to rzeknij mi, co bedzie z katanami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 10:06 am
xd z tym moim znaniem się na rynku to różnie bywa, ale obawiam się, że los katan jest już przesądzony, bo przekroczyły próg 150k więc mają już ugruntowaną pozycję towaru luksusowego. Jako takie zakodowały się w świadomości ich posiadaczy, którym w większości się nie śpieszy do rozstania z tak cudownym przedmiotem, więc wolą obstawiać przy wygórowanych cenach niż szybciej zarobić. Innymi słowy, nie stanieje, a w każdym razie niewiele i na krótko. Może rosnąć w górę, ale niezbyt szybko. Myślę, że cena będzie w miarę stabilna, jak przy większości towarów luksusowych. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 2:05 pm
wilkus nie denerwoj mnie wacoanna :XP: ozby, przeca umiesz stare NI UMIEM exclaim *denerwuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:33 am
Yajo wilkus nie denerwoj mnie wacoanna :XP: ozby, przeca umiesz stare NI UMIEM exclaim *denerwuje* a ja cie umiem *marudu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 3:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 7:31 pm
Czas opchnąć buteleczkę Fausta. Jak 2ga generacja ewoluuje do końca, to cena pierwszej na pewno spadnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 1:44 am
Yajo wilkus nie denerwoj mnie wacoanna :XP: ozby, przeca umiesz stare NI UMIEM exclaim *denerwuje* UMISZ, OZBY!!!!! [oz, moje gardlo] o.O ja chcem snieeeeeeeeg crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 2:39 am
wilkus Yajo wilkus nie denerwoj mnie wacoanna :XP: ozby, przeca umiesz stare NI UMIEM exclaim *denerwuje* UMISZ, OZBY!!!!! [oz, moje gardlo] o.O ja chcem snieeeeeeeeg crying a ja nie wim co chcem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|