|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:27 am
ILikeGreenChickenLegs już powinienem go mieć na sobie cool dzienki 4laugh kawaiiiiiiiiiiiiiiiii ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:28 am
Zimtca Harab, Ty krezusie jeden! emo czekaj musze sprawdzic w googlach co znaczy krezus wink bo nie wiem czy sie zdenerowoac czy podziekowac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:44 am
harab serapel Zimtca Harab, Ty krezusie jeden! emo czekaj musze sprawdzic w googlach co znaczy krezus wink bo nie wiem czy sie zdenerowoac czy podziekowac xD Wpedzasz mnie w goldowe kompleksy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:45 am
z cash shopowych itemkow mam do sprzedania szkieletora, spora i egga. Ale spora nie odam za chiny ludowe razz juz sie do mnie przyrusl, a to jajo mi do avka nie pasuje lecz chcialbym wiedziec co z niego bedzie ;/
wie juz ktos na czym polega ewolucja itemow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:52 am
harab serapel z cash shopowych itemkow mam do sprzedania szkieletora, spora i egga. Ale spora nie odam za chiny ludowe razz juz sie do mnie przyrusl, a to jajo mi do avka nie pasuje lecz chcialbym wiedziec co z niego bedzie ;/ wie juz ktos na czym polega ewolucja itemow? Kiedys popularne byly takie sygnaturkowe jajka. Grafika zmieniala sie z czasem: najpierw miales owo jajco, potem pojawial sie maly smok/piesek/cegla/jakikolwiek inny obiekt, a na koncu - jesli to bylo zwierzatko - jego "dorosla wersja". Mysle, ze to bedzie tak wlasnie dzialalo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:55 am
Dowiedziałam się, ze jakiś koszyk i butelka Fausta to tez są pokemoniaste, tego... ewolucyjne itemy, nyom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:57 am
Z koszyka zapewne wydostanie sie wielgachna kanapka z nozkami i raczkami cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:59 am
ze sie zmienia to wiem razz ale chodzi mi o to co jest warunkiem zmiany? musza byc equipniete czy wystarczy ze leza w inventory?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:02 am
harab serapel ze sie zmienia to wiem razz ale chodzi mi o to co jest warunkiem zmiany? musza byc equipniete czy wystarczy ze leza w inventory? Chyba powinienes je nosic. Gdyby od samego lezenia sie zmienialy, to by bylo bez sensu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:27 pm
Nie zapomnij o głaskaniu, przytulaniu i rozmawianiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:50 pm
*tuli i głaszcze butelkę* a puci puci, śliczna jesteś ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:58 pm
Insane Lady-sama *tuli i głaszcze butelkę* a puci puci, śliczna jesteś ^^ tez chce taka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 2:02 pm
Kyoko Suomi Insane Lady-sama *tuli i głaszcze butelkę* a puci puci, śliczna jesteś ^^ tez chce taka crying
kup na markiecie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|