|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:45 pm
Silvery the Alchemist wilkus kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...? no ja na przyklad nie mam nawet na Gaje czasu za bardzo razz BTW dobre: najpierw wszyscy psiocza na Zantarni/itd, a potem nawzajem chca sie wspierac/donejtowac/itd razz ...pure genius, taka konsekwencja XP Włąsnie! Ludki moje kochane. Jak tak dalej bedzie to bedziemy obstawiac kazde forum z fotka włacznie. Ja sobie daruje drugie forum, tu mi dobrze. Zantarni moge czasem przejrzeć, ale poświęcać mu czas? nie za bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 2:43 am
Kasmizar Silvery the Alchemist wilkus kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...? no ja na przyklad nie mam nawet na Gaje czasu za bardzo razz BTW dobre: najpierw wszyscy psiocza na Zantarni/itd, a potem nawzajem chca sie wspierac/donejtowac/itd razz ...pure genius, taka konsekwencja XP Włąsnie! Ludki moje kochane. Jak tak dalej bedzie to bedziemy obstawiac kazde forum z fotka włacznie. Ja sobie daruje drugie forum, tu mi dobrze. Zantarni moge czasem przejrzeć, ale poświęcać mu czas? nie za bardzo. ja tez mam jakos malo czasu.. a na fotke bym go nawet nie marnowala.. no chyba ze chce sie posmiac z ludzi ktorzy maja niewypalowe ryje xp bo innych zdiec tam ni ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 7:53 am
a ja się nie interesuję zanatrnią i jestem dumny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 7:56 am
gdzie sie takie kupuje?? zbierasz 400 kości, bierzesz giftboxa i liczysz na szczęście, że uda ci się je dostać, a nie dynię xDD A co wy na to żeby stworzyć na Zantarni nie gildię, tylko np topic dla Polaków? Na razie wszyscy za biedni na gildię xD. Jeżeli chcecie, to założę i potem dam wam linka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:18 am
eeeeeeej gaia! pamiętajcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:22 am
ILikeGreenChickenLegs eeeeeeej gaia! pamiętajcie!przecież siedzę cały czas na gai Oo. o co chodzi? pytam tylko czy checie topic dla Polaków na Zantarni _^_. Bo po polsku nie trzeba aż tak myśleć co napisać, wyjdzie tego więcej w poście i zarobi się szybciej kasę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:43 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs eeeeeeej gaia! pamiętajcie!przecież siedzę cały czas na gai Oo. o co chodzi? pytam tylko czy checie topic dla Polaków na Zantarni _^_. Bo po polsku nie trzeba aż tak myśleć co napisać, wyjdzie tego więcej w poście i zarobi się szybciej kasę xp
no to teraz będzie twoja metoda: lubie gaie, ale ja lubie tez inne rzeczy, ale ja jestem wdzieczny gai, za to że dała mi ten przywilej bycia na gai i w ogóle lubie gaie i mówie po polsku, bo insane lady sama czy jakos tak sądzi że tak jest lepiej, i dla gai, i dla naszego gaiowego portfela jeżeli coś takiego jest, a mogłoby byc , ale chyba nie ma, wię po co ja to wszystko mówie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:07 am
kurczakonóżek, nikt ci nie każe wchodzić na Zantarnię, więc jeśli nie podoba ci się, to nie czytaj tego rolleyes . dla zainteresowanych założyłam temat: http://www.zantarni.com/viewtopic.php?t=26188 . Nie krępować się i pisać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:12 am
jestem goła! jestem goła! haha XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:58 am
Jukatan jestem goła! jestem goła! haha XD poka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:59 am
opcy Jukatan jestem goła! jestem goła! haha XD poka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:05 am
ale my tam spamujemy rofl . ale na postach w ten sposob mozna szybciej zarobic, niz na gai, bo max za posta to 40 goldow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:42 am