Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Nie nazwijcie mnie zdrajca... Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

gold?
  pewnie!:D
  ne:P (...hipokryta/tka :P)
  Gemma jest boski *3*
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sun Oct 28, 2007 10:45 pm

Silvery the Alchemist
wilkus
kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...?

no ja na przyklad nie mam nawet na Gaje czasu za bardzo razz

BTW dobre: najpierw wszyscy psiocza na Zantarni/itd, a potem nawzajem chca sie wspierac/donejtowac/itd razz

...pure genius, taka konsekwencja XP

Włąsnie! Ludki moje kochane. Jak tak dalej bedzie to bedziemy obstawiac kazde forum z fotka włacznie. Ja sobie daruje drugie forum, tu mi dobrze. Zantarni moge czasem przejrzeć, ale poświęcać mu czas? nie za bardzo.
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 2:43 am

Kasmizar
Silvery the Alchemist
wilkus
kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...?

no ja na przyklad nie mam nawet na Gaje czasu za bardzo razz

BTW dobre: najpierw wszyscy psiocza na Zantarni/itd, a potem nawzajem chca sie wspierac/donejtowac/itd razz

...pure genius, taka konsekwencja XP

Włąsnie! Ludki moje kochane. Jak tak dalej bedzie to bedziemy obstawiac kazde forum z fotka włacznie. Ja sobie daruje drugie forum, tu mi dobrze. Zantarni moge czasem przejrzeć, ale poświęcać mu czas? nie za bardzo.
ja tez mam jakos malo czasu.. a na fotke bym go nawet nie marnowala.. no chyba ze chce sie posmiac z ludzi ktorzy maja niewypalowe ryje xp bo innych zdiec tam ni ma.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 2:44 am

Insane Lady-sama
Gildię założymy jak trochę się wzbogacimy xD. A teraz patrzcie na moje piękne skrzydełka <333333333 gdzie]http://www.zantarni.com/avsystem/useravatars/125874.png?1193618029055
gdzie sie takie kupuje??
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 7:53 am

a ja się nie interesuję zanatrnią i jestem dumny...

dziki_wieprz

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 7:56 am

Baranina
Insane Lady-sama
Gildię założymy jak trochę się wzbogacimy xD. A teraz patrzcie na moje piękne skrzydełka <333333333 gdzie]http://www.zantarni.com/avsystem/useravatars/125874.png?1193618029055
gdzie sie takie kupuje??

zbierasz 400 kości, bierzesz giftboxa i liczysz na szczęście, że uda ci się je dostać, a nie dynię xDD

A co wy na to żeby stworzyć na Zantarni nie gildię, tylko np topic dla Polaków? Na razie wszyscy za biedni na gildię xD. Jeżeli chcecie, to założę i potem dam wam linka ^^
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 8:18 am

eeeeeeej
gaia!
pamiętajcie!

dziki_wieprz

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 8:22 am

ILikeGreenChickenLegs

eeeeeeej
gaia!
pamiętajcie!

przecież siedzę cały czas na gai Oo. o co chodzi? pytam tylko czy checie topic dla Polaków na Zantarni _^_. Bo po polsku nie trzeba aż tak myśleć co napisać, wyjdzie tego więcej w poście i zarobi się szybciej kasę xp
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 8:43 am

Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs

eeeeeeej
gaia!
pamiętajcie!

przecież siedzę cały czas na gai Oo. o co chodzi? pytam tylko czy checie topic dla Polaków na Zantarni _^_. Bo po polsku nie trzeba aż tak myśleć co napisać, wyjdzie tego więcej w poście i zarobi się szybciej kasę xp

no to teraz będzie twoja metoda:
lubie gaie, ale ja lubie tez inne rzeczy, ale ja jestem wdzieczny gai, za to że dała mi ten przywilej bycia na gai i w ogóle lubie gaie i mówie po polsku, bo insane lady sama czy jakos tak sądzi że tak jest lepiej, i dla gai, i dla naszego gaiowego portfela jeżeli coś takiego jest, a mogłoby byc , ale chyba nie ma, wię po co ja to wszystko mówie?

dziki_wieprz

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 9:07 am

kurczakonóżek, nikt ci nie każe wchodzić na Zantarnię, więc jeśli nie podoba ci się, to nie czytaj tego rolleyes .

dla zainteresowanych założyłam temat: http://www.zantarni.com/viewtopic.php?t=26188 . Nie krępować się i pisać ^^
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 9:12 am

jestem goła! jestem goła! haha XD

Jukatan

opcy

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 9:58 am

Jukatan
poka.
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 10:59 am

opcy
Jukatan
poka.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 11:05 am

ale my tam spamujemy rofl . ale na postach w ten sposob mozna szybciej zarobic, niz na gai, bo max za posta to 40 goldow xp
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 11:42 am

Insane Lady-sama
Gildię założymy jak trochę się wzbogacimy xD. A teraz patrzcie na moje piękne skrzydełka <333333333 Jak]http://www.zantarni.com/avsystem/useravatars/125874.png?1193618029055
Jak po szarzy kilku dzikich kotów neutral

Yajo

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 11:54 am

Yajo
Insane Lady-sama
Gildię założymy jak trochę się wzbogacimy xD. A teraz patrzcie na moje piękne skrzydełka <333333333 Jak]http://www.zantarni.com/avsystem/useravatars/125874.png?1193618029055
Jak po szarzy kilku dzikich kotów neutral

Wypas, mi się podobają xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out