|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2011 8:01 am
Én 7000-el bővítettem a guild kasszáját smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2011 4:18 am
Mindig stornó után adakozik valaki.. xd
Ha én írok ide egyszavas hozzászólást, az csak azért van, hogy tudjam, milyen dátumtól nézzem a pénzügyi kimutatásunkat. Nem azért, hogy fizessetek... biggrin
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2011 4:30 am
Adakoztam a guild-nak 2800 gold-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 12:36 pm
Tőlem is ment egy 2121 kombináció. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 7:28 am
Köszönöm a guild és a vezetőség nevében! cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 6:23 am
Most én is adtam 20,000 aranyat. Regeteg a keresetem amióta felfedeztem a Zomg-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:40 am
Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:44 am
Himemiya Chika Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin Itt a guild zomg-s topikja. smile (Én meg kicsit ellustultam a zomg-ben)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:48 am
Obi Aoi Himemiya Chika Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin Itt a guild zomg-s topikja. smile (Én meg kicsit ellustultam a zomg-ben) Én elkezdtem vele játszani, de 30 perc után feladtam. Megint próbáltam, újra feladtam. Tesóm szokott vele játszani. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:50 am
Himemiya Chika Obi Aoi Himemiya Chika Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin Itt a guild zomg-s topikja. smile (Én meg kicsit ellustultam a zomg-ben) Én elkezdtem vele játszani, de 30 perc után feladtam. Megint próbáltam, újra feladtam. Tesóm szokott vele játszani. biggrin Értem. A tesód is segíthet akkor, illetve rákereshetsz esetleg egy zOMG guidera a Gaián belül. Mal, Napsi stb. jók benne, esetleg őket is kérdezheted a feljebb linkelt zomg topikban vagy pm-ben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:52 am
Obi Aoi Himemiya Chika Obi Aoi Himemiya Chika Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin Itt a guild zomg-s topikja. smile (Én meg kicsit ellustultam a zomg-ben) Én elkezdtem vele játszani, de 30 perc után feladtam. Megint próbáltam, újra feladtam. Tesóm szokott vele játszani. biggrin Értem. A tesód is segíthet akkor, illetve rákereshetsz esetleg egy zOMG guidera a Gaián belül. Mal, Napsi stb. jók benne, esetleg őket is kérdezheted a feljebb linkelt zomg topikban vagy pm-ben. Köszi, lehet az lesz. Majd meglátjuk. Mondjuk a Booty Grab elég nekem játéknak. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:54 am
Himemiya Chika Obi Aoi Himemiya Chika Obi Aoi Himemiya Chika Én vagyok az egyetlen, aki nem zOMG-ol és nem is érti? biggrin Itt a guild zomg-s topikja. smile (Én meg kicsit ellustultam a zomg-ben) Én elkezdtem vele játszani, de 30 perc után feladtam. Megint próbáltam, újra feladtam. Tesóm szokott vele játszani. biggrin Értem. A tesód is segíthet akkor, illetve rákereshetsz esetleg egy zOMG guidera a Gaián belül. Mal, Napsi stb. jók benne, esetleg őket is kérdezheted a feljebb linkelt zomg topikban vagy pm-ben. Köszi, lehet az lesz. Majd meglátjuk. Mondjuk a Booty Grab elég nekem játéknak. >w<Oké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 9:27 am
Köcsög. D: Majd ha nem tetszik egy főmuftisnak, kitörli. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 9:42 am
Himemiya Chika Köcsög. D: Majd ha nem tetszik egy főmuftisnak, kitörli. sad Egyik szemem sír, a másik üveg. Örülök az aktivitásnak, de a csacsogásnak megvan a saját helye. Kérlek, ne off-oljatok. Köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|