Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:28 am
Bármit, amit akarsz 3nodding Ne légy szégyenlős.
Légy üdvözölve és maradjon a kék szín örökre a kedvenced. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:29 am
Én 13 éves vagyok. Sztyanime osztálytársa xd Szeretem a ZENÉT, szeretek rajzolni, főzni, sütni. 6 éve zongorázok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:57 am
Cijja. 3nodding Én naon szeretem a zongorát. olyan szépen tud szólni..mégis olyan gonosz tud lenni....na mindegy. ÜDVÖZLET!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 10:47 am
Két dolog van, amit nehezen viselek el... a hegedű és a zongora. Nagyon erőteljes érzelmeket vált ki belőlem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 11:14 am
A NIN-nél és a Requiem for a dream-nél nekem nagyon bejön. Új tagok legyetek üdvözölve!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 11:15 am
bibortetu A NIN-nél és a Requiem for a dream-nél nekem nagyon bejön. Új tagok legyetek üdvözölve!  What new members? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 11:23 am
Akitta-chan bibortetu A NIN-nél és a Requiem for a dream-nél nekem nagyon bejön. Új tagok legyetek üdvözölve!  What new members? confused
For example: Birs stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:22 pm
This is the new fashion? We talk in english everywhere?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 9:47 pm
It will be...once some guy buys our homeland....who knows? De azért maradjunk a magyarnál....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 12:49 am
Két új tag: legyetek üdvözölve! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:48 am
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:24 am
Üdv mindenkinek!
Budapesti vagyok és...hú, asszem a legidősebb. Lassan 32 leszek, de marhára nem zavar, mert azt mondják eladhatom magam 24-nek is. dramallama Mindegy...Szeretem az ilyen helyeket, még akkor is ha azt mondják 10 éveseknek való játék.
Jelenleg a 13. kerületi PmH-ban dolgozom a Szociális Osztály iktatójában.... Értsd: Aktakupac, alatta a kukac 4laugh
Ha meg rájövök, hogy kell a profilt átszerkeszteni, akkor lesz kép, meg tüzijáték meg mittomén... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:08 am
eek *szívverés megáll* *meghal* burning_eyes *reinkarnálódik* 3nodding
Hát..nem is tudom...ehh...csókolom? sweatdrop vagy csak helló? kaphatunk egy nevet is? vagy csak hívjunk Nihilenia-nak? 3nodding
Jajj de illetlen tőlem. xd Ati vagyok, az (egyik) egoista moderátor aki kb. fele annyi mint ön/te. (és igen..van mégegy egoista moderátor itt Ati néven)* xd *ránéz Malreni-re*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|