Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
miejsce na offtopy dla Wilkusa i Buf (dla reszty tez XD) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

off-topic?
  a jakze XD
View Results

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:55 am

wilkus

po analizzie juz wiemy, ile w tym prawdy xd

... 4laugh

byledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartku... xp
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:58 am

happy_goth_buf
... 4laugh

byledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartkubyledoczwartku... xp
ano, o wlasnie. jak bedziemy sie szwedac, to przy okazji moze zakupie Bananoprezent. mam tez nadzieje, ze Purchawa mnie nie zabije, a Jaroslaw sie jednak pojawi.
musze tez miec mniejsze zuzycie husteczek do tego czasu, bo nie chce ciagnaz za soba wagonu gonk
alez to smieszny dzien bedzie rofl

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:03 am

miejmy nadzieje... tzn smieszny i tak bedzie, najwyzej trzeba mnie bedzie troche rozweselic na poczatku a potem jakos pojdzie xp
a masz juz jakis pomysl na prezent?
ja wyslalam Purchawie na gronie przeprosiny ale nie wiem jak ona tam czesto wlazi xp
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:06 am

ja smsem z godzinnym opoznieniem, bo nie zauwazylem, ze napisala, wiec moze byc niebardzo sweatdrop
no wlansie za cholere nie wiem, co jej zakupic, kurde >.<
ja Cie kopne, to dol Ci wyleci uchem domokun z reszta my mamy jakis mechanizm samonakrecajacy, wiec jakos bedzie rofl

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:11 am

wilkus
ja smsem z godzinnym opoznieniem, bo nie zauwazylem, ze napisala, wiec moze byc niebardzo sweatdrop
no wlansie za cholere nie wiem, co jej zakupic, kurde >.<
ja Cie kopne, to dol Ci wyleci uchem domokun z reszta my mamy jakis mechanizm samonakrecajacy, wiec jakos bedzie rofl

cos w tym jest mrgreen
pomozemy Ci wybrac jakis bananoprezent. a Purchawa mysle, ze wybaczy... sweatdrop jakas kartke jej kupie i dam przy nastepnej okazji albo co... xp
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:13 am

w sumie Purchawa do obrazajacych sie na byle co ludzi nie nalezy...
to by bylo mile, bo pmyslow brak, a sklepy bed co najmniej odpowiednie. 3nodding
hehehehe, ja jednakowoz bardzej licze na Jarkoobecnosc, bo bez tego sensu cala zabawia miec nie bedzie rolleyes

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:22 am

wilkus
w sumie Purchawa do obrazajacych sie na byle co ludzi nie nalezy...
to by bylo mile, bo pmyslow brak, a sklepy bed co najmniej odpowiednie. 3nodding
hehehehe, ja jednakowoz bardzej licze na Jarkoobecnosc, bo bez tego sensu cala zabawia miec nie bedzie rolleyes

a deklarowal sie cos a propos swojej obecnosci? mysle, ze bananoimprezy nie przegapi whee

dobra, dosyc tego lenistwa! do pracy rodacy! stressed
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:26 am

no wlasnie mial jakas niewyrazna mine i mowil, ze ma cos dien pozniej... no ale kurde, ostatnio byl swierzo z zagli... to czemu teraz nie? z reszta moze przeciez pojsc spac i miec wszystkich gleboko w powazaniu... ja bylam dzien przed rozpoczeciem matur. hehe, to bylo piekne wszystko.
"ei... jestem zazdrosna. czemu wy sie tak o siebie martwicie?"
jakiej pracy? p.O

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:29 am

wilkus

"ei... jestem zazdrosna. czemu wy sie tak o siebie martwicie?"

co to za cytat?
Quote:
jakiej pracy? p.O

dalej to samo. oproznianie szafek. nie wiedzialam, ze mam tyle rupieci w pokoju gonk
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:33 am

Bananocytat, po tym, jak Jarek stwierdzil, ze on spac nie bedzie i wygladal co najmniej strasznie [liedykolwiek sie nie obudzilam, byl nade mna - jak sie okazalo, chcial zrobic zdjecie, a jak mu sie wreszcie udalo, to sie walnal obok]
i nawiazala sie rozmowa pt:
"poloz sie spac... bedziesz zmeczyny."
"to Ty nie mozesz byc zmeczona. piszesz mature jutro. spij"

buahahahahahhaa, a ja mam to za soba xd

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:39 am

wilkus
Bananocytat, po tym, jak Jarek stwierdzil, ze on spac nie bedzie i wygladal co najmniej strasznie [liedykolwiek sie nie obudzilam, byl nade mna - jak sie okazalo, chcial zrobic zdjecie, a jak mu sie wreszcie udalo, to sie walnal obok]
i nawiazala sie rozmowa pt:
"poloz sie spac... bedziesz zmeczyny."
"to Ty nie mozesz byc zmeczona. piszesz mature jutro. spij"

buahahahahahhaa, a ja mam to za soba xd

jejku jak... uroczo crying
eh to mi przypomina nocowanie na drugiej lodce jak mnie dziewczyny z koi wyhustaly... albo przy ognisku... i kilka innych noclegow... sweatdrop
jak tez mnie nakrywal i pytal czy nie zimno i wygodnie... emo
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:44 am

tez to odpowiednie slowo blaugh
no ja nie wiem, co tam sie dzialo, ale rozumiem, ze cenzura obowiazuje xd

heheheheehe, ale kto powiedzial, ze tak nie moze byc dalej mrgreen jezeli chodzi o te akcje z Bananoimpreza, to mysle, czemu niby nie mialoby byc tak jeszcze kiedys? xd
bede czekac, zoby i w koncu sie oplaci. Ty tez xd

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:48 am

wilkus
tez to odpowiednie slowo blaugh
no ja nie wiem, co tam sie dzialo, ale rozumiem, ze cenzura obowiazuje xd

heheheheehe, ale kto powiedzial, ze tak nie moze byc dalej mrgreen jezeli chodzi o te akcje z Bananoimpreza, to mysle, czemu niby nie mialoby byc tak jeszcze kiedys? xd
bede czekac, zoby i w koncu sie oplaci. Ty tez xd

obym nie musiala do nastepnych zagli czekac... gonk
cenzura? moze troszke... redface
kiedys... no wiesz bananoimpreza juz w piatek mrgreen
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:50 am

hehehe, zabrzmialo to wszystko co najmniej mad D
[cenzura=zlo]oz wy zboczence[/cenzura]
nie no.. nie sadze, zeby takie cos sie teraz powtorzylo, zwlaszcza, ze nie wiem nawet, czy bedzie sweatdrop
co nie zmienia faktu, ze bardzo chetnie.
wygodny jest skubany

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 3:54 am

wilkus
hehehe, zabrzmialo to wszystko co najmniej mad D
[cenzura=zlo]oz wy zboczence[/cenzura]

zboczency od razu! dorosli jeste... o k***a za ***** mnie wezma, on jest nieletni !!! rofl dobra, tylko sobie tam za duzo nie wyobrazac! blaugh
Quote:
nie no.. nie sadze, zeby takie cos sie teraz powtorzylo, zwlaszcza, ze nie wiem nawet, czy bedzie sweatdrop
co nie zmienia faktu, ze bardzo chetnie.
wygodny jest skubany

nie pierdziel dnia przed zachodem slonca! xd [pokochalam ten cytat]
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out