|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:34 am
kamilka3d Yajo kamilka3d Yajo kamilka3d Yajo Ja moge rzucac meblami, przedmiotami codziennego uzytku, przedmiotami okazjonalnego uzytku etc. dramallama Doobra. Tylko nikogo za poważnie nie uszkodź. Eeeej, to co to niby za zabawa ma być? stare Słuchaj, powiedziałam nikogo ZA POWAŻNIE nie uszkodź. Czyli że zranienie innych jest dozwolone, ale trzeba uważać żeby nie pomdleli i nie przeszkadzali soim leżeniem bez ruchu w dalszym obrzucaniu się... Jak Ty nie masz pojęci8a o wojnie, ech... Onisa niezbędni na polu walki, leżacy wśród okopów, zasieków, w kalużach, w kawałkach, w błocie, w resztkach etc. stare stare Wojna, wojną, ale ja nie chcę się potykać o tych, co wymiękli w połowie (a czasem nawet nie) zabawy... Zero wyczajenia wojennego klimatu, ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:37 am
Yajo kamilka3d Yajo kamilka3d Yajo Eeeej, to co to niby za zabawa ma być? stare Słuchaj, powiedziałam nikogo ZA POWAŻNIE nie uszkodź. Czyli że zranienie innych jest dozwolone, ale trzeba uważać żeby nie pomdleli i nie przeszkadzali soim leżeniem bez ruchu w dalszym obrzucaniu się... Jak Ty nie masz pojęci8a o wojnie, ech... Onisa niezbędni na polu walki, leżacy wśród okopów, zasieków, w kalużach, w kawałkach, w błocie, w resztkach etc. stare stare Wojna, wojną, ale ja nie chcę się potykać o tych, co wymiękli w połowie (a czasem nawet nie) zabawy... Zero wyczajenia wojennego klimatu, ech... To były 2 ciosy : poniżej w pasa i w serce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 4:55 pm
I ile dostaję za to punktów karnych? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:48 am
Po dwieście za jeden cios! Czyli że zarobiłaś czterysta karniaków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 8:17 am
jakaś nowa gra na punkty karne? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:52 am
Tayuś, trzeba wcześniej wchodzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:49 am
kamilka3d Po dwieście za jeden cios! Czyli że zarobiłaś czterysta karniaków. To i tak pewnie jestem na plusie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 11:16 am
Yajo kamilka3d Po dwieście za jeden cios! Czyli że zarobiłaś czterysta karniaków. To i tak pewnie jestem na plusie dramallama Tak. Masz plus jeden punkt. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:53 pm
*robi zdjątko*
*niewinnie*
Yajuś, chcesz zobaczyć swoją minę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:51 am
Jak niby zrobiłaś zdjęcie z pękniętą kliszą?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 2:53 am
Dostałam w prezencie na gwiazdkę od ciebie twoją wspaniałą alienowską technologię. Próbowałam ją na ludziach z mojej szkoły, i odkryłam, że od się tylko od głupoty i zdziecinnienia lekko zacina.... Zresztą, Alienku drogi, wyższa samoocena, wyższa samoocena!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:06 pm
Jaka technologia? Jaka gwiazdka? Jakie prezenty? Oo'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 3:31 am
Yajo Jaka technologia? Jaka gwiazdka? Jakie prezenty? Oo' Nie pamiętasz? O_o To od kogo była ta paczka z napisem "od alienka?" O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:30 am
Ja jestem trochę za skąpa na rozadanie prezentów >.<... hm... no nie wiem... moze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|