|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:36 am
Runya_EithelNar NIe, nie słucham Kombi, chyba,że leci w radiu razz Runiku, jak możesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 12:25 pm
nawet ostatnio nie mam czasu radia słuchać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:18 pm
Poznan? GITS? Mniamiii ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:56 pm
Wiedzminka Ciri nawet ostatnio nie mam czasu radia słuchać crying Nawet podczas pisania notatek lub czytania tekstów ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 3:12 pm
Wiedzminka Ciri nawet ostatnio nie mam czasu radia słuchać crying *ubolewa nad biedną wiedzminką* ... o zgrozo crying imię twoje brak radia crying ... łącze się z tobą w cierpieniu *podaje chusteczkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 7:55 am
przecietny Poznan? GITS? Mniamiii ^^ Ostrzegam, jestem ciężko strawna xp Runya_EithelNar Nawet podczas pisania notatek lub czytania tekstów ? sad Teoretycznie wtedy bym mogła, ale mnie to rozprasza i mam problemy z koncentracją na nauce crying Dziękuję, jesteś kochany whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 12:16 pm
Szkoda sad Mnie cisza rozprasza...
And btw - fajny avek biggrin mocno musiałaś się nameczyć dla Ghost Cape wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 5:17 am
Przecietny jest jeszcze bardziej ciężko strawny. To ci mogę zagwarantować.
BTW. co się stało, że tu jesteś przecietny????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 5:28 am
Runya_EithelNar And btw - fajny avek biggrin mocno musiałaś się nameczyć dla Ghost Cape wink Zacznijmy od tego, że ten event jest walnięty >.< Jedyne ataki, które zawsze wychodzą to te najsłabsze, a zarabiając po jednym punkcie można cały dzień zbierać. Po drugie- powinno być tak, jak na Summer Festivalu, że po wybraniu drużyny jest się w niej do końca. po trzecie jak się jest człowiekiem, to ma sie dwa razy trudniejsze zadanie, bo wampków nie jest aż tak duzo ( byłam wampirem to 8 razy miałam sytuację, że zostało mi jedno serduszko, a jak byłam człowiekiem nie miałam takiego problemu). No i po czwarte- mogliby gdzieś napisać, jakie itemy dostaje się za walkę po stronie ludzi i wampirów scream Pół dnia straciłam, żeby wyczaić, że to jest jednak item 'ludzki' a nie 'wampirzy'. BTW. mi się Twój avek też podoba. Wiosną zalatuje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 5:49 am
Wiedzminka Ciri Runya_EithelNar And btw - fajny avek biggrin mocno musiałaś się nameczyć dla Ghost Cape wink Zacznijmy od tego, że ten event jest walnięty >.< Jedyne ataki, które zawsze wychodzą to te najsłabsze, a zarabiając po jednym punkcie można cały dzień zbierać. Po drugie- powinno być tak, jak na Summer Festivalu, że po wybraniu drużyny jest się w niej do końca. po trzecie jak się jest człowiekiem, to ma sie dwa razy trudniejsze zadanie, bo wampków nie jest aż tak duzo ( byłam wampirem to 8 razy miałam sytuację, że zostało mi jedno serduszko, a jak byłam człowiekiem nie miałam takiego problemu). No i po czwarte- mogliby gdzieś napisać, jakie itemy dostaje się za walkę po stronie ludzi i wampirów scream Pół dnia straciłam, żeby wyczaić, że to jest jednak item 'ludzki' a nie 'wampirzy'. Ja na razie wyczaiłam, że tatuarz pająka mają obie strony... Nie miałam czasu siedzieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 12:05 pm
To się jeszcze nasiedzisz rolleyes Aż będziesz mieć Gai dosyć :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:21 am
Nie sądzę..... Przynajmniej nie w najbliższym czasie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:17 pm
Ciekawe, kiedy Armony zawita do tej Gildii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 4:58 pm
kamilka3d Przecietny jest jeszcze bardziej ciężko strawny. To ci mogę zagwarantować. BTW. co się stało, że tu jesteś przecietny???? Lekkostrawna zabrała głos... stare Jestem najwyżej "specyficzny" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|