|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:59 am
ja kupilem jak juz mowilem za 3k ;] wiec raczej nigdy nie strace ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 5:48 am
suicunka Ja dziennie zarabiam tylko po 1k. D: Mnie nieraz nawet tyle sie nie udaje. Puzzle wychodza mi juz bokiem i staram sie unikac. Z samego postowania nie ma za to wielkich zyskow. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 5:50 am
Zimtca suicunka Ja dziennie zarabiam tylko po 1k. D: Mnie nieraz nawet tyle sie nie udaje. Puzzle wychodza mi juz bokiem i staram sie unikac. Z samego postowania nie ma za to wielkich zyskow. neutral tez tak zaczynalem - puzzle + word bump, ale szybko zrozumialem ze nie tedy droga ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 5:24 am
xBardielx Zimtca suicunka Ja dziennie zarabiam tylko po 1k. D: Mnie nieraz nawet tyle sie nie udaje. Puzzle wychodza mi juz bokiem i staram sie unikac. Z samego postowania nie ma za to wielkich zyskow. neutral tez tak zaczynalem - puzzle + word bump, ale szybko zrozumialem ze nie tedy droga ;] Masz fart i talent do handlu, mnie tego ostatniego niestety brakuje wiec radze sobie jak umiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 9:31 am
xBardielx wow pochwala za szybkosc! we wszystkich art szopach z ktorymi sie spodkalem o wiele dluzej im to zabieralo :] mozesz nas teraz rozreklamowac 3nodding chyba, ze sie nie podobaly dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:12 am
ja mam termin do jutr jezeli sie nie myle... zobaczymy, co z tego wyniknie. na razie rodzina skutecznie mi przeszkadza w rysowaniu. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:56 am
_b_u_r_a_k_ xBardielx wow pochwala za szybkosc! we wszystkich art szopach z ktorymi sie spodkalem o wiele dluzej im to zabieralo :] mozesz nas teraz rozreklamowac 3nodding chyba, ze sie nie podobaly dramallama bardzo mi sie podobal! :* wilkus ja mam termin do jutr jezeli sie nie myle... zobaczymy, co z tego wyniknie. na razie rodzina skutecznie mi przeszkadza w rysowaniu. stare .... mylisz sie, termin jest na dzis T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 12:03 pm
dzis? oz. no dobra. i tak nieduzo mi juz zostalo. bedzie na czas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 12:11 pm
wilkus dzis? oz. no dobra. i tak nieduzo mi juz zostalo. bedzie na czas 3nodding ma byc perfekcyjne! xd nie ma ze w pospiechu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 12:14 pm
ano, przeciez ozby kiczu nie dam. moj Mistrz by mnie ukatrupil, jakby sie dowiedzial crying [a znajac mnie, to bym musama powiedziala, bo by mi bylo9 glupio..] wiec sie nie martw, moje chore przywiazanie jest po Twojej stronie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:45 am
wilkus jakos mało widać tego kruka neutral bardziej kolorowo sie ubierz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:02 am
Maris274 wilkus jakos mało widać tego kruka neutral bardziej kolorowo sie ubierz razz u niej wystepuja nastepujace kolory: czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny, czarny i jeszcze troche czarnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:26 am
bo sa kolory czarny [+odcienie xd ], zgnily zielony i inny, ktorego nie uznaje o, jeszcze fioletowy moze byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:31 am
wilkus bo sa kolory czarny [+odcienie xd ], zgnily zielony i inny, ktorego nie uznaje o, jeszcze fioletowy moze byc ala raven ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|