|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:57 pm
Delein Avsko! XD Myślałam, że jak już nadziać to na pal razz Co to za zabawa na pal zaostrzony ... na kołek .... albo słupek drogowy tudzież mohe nadziać na trzepak ... nie wiem jak to zrobie ale zrobie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:59 pm
Vykk hmm w takim rzie dobrze mi sie zdawalo ze cos takiego napomknales wczesniej...ale fakt faktem ze miales kiedys babski avaterek razz Naprostuje twoje sredniowieczne myslenie, ja mam na to konto chasło wiec czasem wchodze i pisze siostrzyczce, dla kasy :] ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:00 pm
BeeWolf_san Lina jesteś łysym kobietom biggrin załuż włosy bo dzieci straszysz jak możesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:02 pm
BeeWolf_san Delein Avsko! XD Myślałam, że jak już nadziać to na pal razz Co to za zabawa na pal zaostrzony ... na kołek .... albo słupek drogowy tudzież mohe nadziać na trzepak ... nie wiem jak to zrobie ale zrobie ... Może jeszcze na drylownicę albo wałek do ciasta, no bosko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:02 pm
Lina-san BeeWolf_san Lina jesteś łysym kobietom biggrin załuż włosy bo dzieci straszysz jak możesz crying No to prawda, Oskar płacze jak cie zobaczył ... crying ... biedy zostanie mu spaczenie do konca zycia ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:04 pm
Delein Może jeszcze na drylownicę albo wałek do ciasta, no bosko XD A myslisz, że taka kula jak maja kominaze będzie SpoX ?? wsumie to jak komin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:06 pm
BeeWolf_san Delein Może jeszcze na drylownicę albo wałek do ciasta, no bosko XD A myslisz, że taka kula jak maja kominaze będzie SpoX ?? wsumie to jak komin biggrin *bęc* Okej, ja się już zmywam Do zobaczenia paszczaki i inne stwory :3 ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:08 pm
Delein *bęc* Okej, ja się już zmywam Do zobaczenia paszczaki i inne stwory :3 ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* PA leśny duszki .... 4laugh ... Leśne duszki sa tego no .... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:09 pm
*siada w końcie i płacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:11 pm
Siema ^^ (ponownie xd )
O.o Lina co ci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:12 pm
Miss_Karina Siema ^^ (ponownie xd ) O.o Lina co ci? No...no... bo Bee.. powiedizał ze jestem łyzom kobietom i dzieci straszne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:12 pm
Lina-san *siada w końcie i płacze* No już dobrze pasuje ci ta łysinka ..pasujesz do Ozzwalda wink Czesc Karyna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:13 pm
Miss_Karina Siema ^^ (ponownie xd ) O.o Lina co ci? nie lina tylko Lin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 2:16 pm
BeeWolf_san Miss_Karina Siema ^^ (ponownie xd ) O.o Lina co ci? nie lina tylko Lin ... ajc no wlasnie cale te zawilosci w tych avatarkach... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|