|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:27 pm
Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:28 pm
Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla *wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'* Witaj! *przytula go ^^* *ociera się o niego pierzastym łepkiem* ojej ^_^ *całuje go w czoło i głaszcze po łebku* *wtula się mocniej i skubie lekko w szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:28 pm
Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP od kiedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:30 pm
Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop a no wlasnie...mam pytanie ..ktos jeszcze ma cos do powiedzenia na temat sowjej osoby tudziez falszywego avatarka?? to jusz wiem 2 rzeczy napewno o Lince i o Beewolf i beewolf san...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:32 pm
Vykk a no wlasnie...mam pytanie ..ktos jeszcze ma cos do powiedzenia na temat sowjej osoby tudziez falszywego avatarka?? to jusz wiem 2 rzeczy napewno o Lince i o Beewolf i beewolf san... Ja jestem 100% kobitka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:33 pm
Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop ...że jak stare ? kogo od bab wyzywasz stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:33 pm
Vykk Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop a no wlasnie...mam pytanie ..ktos jeszcze ma cos do powiedzenia na temat sowjej osoby tudziez falszywego avatarka?? to jusz wiem 2 rzeczy napewno o Lince i o Beewolf i beewolf san... Beewolfisan to facet a beewolf to jego kobiecy avatarek (kazdy ma jakes potrzeby bardziej lub mnie dziwne) ja jestem 100% facetem a co do innych to wiem mniej wiecej kto jest kto ale byl ktos jeszcze kto byl dziewczyna a mial Avatarka facet tylko nie pamietam kto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:36 pm
Yumehayla Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop ...że jak stare ? kogo od bab wyzywasz stare ? ci...kotku XD *łaskocze za uchem XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:38 pm
Lina-san Yumehayla Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop ...że jak stare ? kogo od bab wyzywasz stare ? ci...kotku XD *łaskocze za uchem XD* *zaczyna chichotać po ptasiemu i żartobliwie dziobie w palec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:38 pm
Lina-san Yumehayla Falcone Lina-san Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP cholera jak to pozory myla Yumehayla - to dziewczyna Lina-san - to Facet czasami ciezko sie polapac sweatdrop ...że jak stare ? kogo od bab wyzywasz stare ? ci...kotku XD *łaskocze za uchem XD* Litosci..prosze was przejdzmy do formalnosci... niech ktos wkoncu przyna sie bo to sie robi meczace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:39 pm
do czego przyna? Powiedziałem..jestem facetem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:46 pm
Lina-san do czego przyna? Powiedziałem..jestem facetem Ja też. Poza momentami gdy jestem ptakiem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:51 pm
Lina jesteś łysym kobietom biggrin załuż włosy bo dzieci straszysz ... helo Yumciu ... xd Hm hmmmm.... Quote: "Beewolfisan to facet a beewolf to jego kobiecy avatarek (kazdy ma jakes potrzeby bardziej lub mnie dziwne) ja jestem 100% facetem a co do innych to wiem mniej wiecej kto jest kto ale byl ktos jeszcze kto byl dziewczyna a mial Avatarka facet tylko nie pamietam kto " JEstem zdruzgotany ... KTo ma czelnosc .... :] ... bede bił gryzł i wogule tłukł .... Dałęm stare konto siostrzyczce ... Ma na imie Ola i jest odemnie starsza.... xp A teraz kogo nadziac na kołek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:55 pm
BeeWolf_san Lina jesteś łysym kobietom biggrin załuż włosy bo dzieci straszysz ... helo Yumciu ... xd Hm hmmmm.... Quote: "Beewolfisan to facet a beewolf to jego kobiecy avatarek (kazdy ma jakes potrzeby bardziej lub mnie dziwne) ja jestem 100% facetem a co do innych to wiem mniej wiecej kto jest kto ale byl ktos jeszcze kto byl dziewczyna a mial Avatarka facet tylko nie pamietam kto " JEstem zdruzgotany ... KTo ma czelnosc .... :] ... bede bił gryzł i wogule tłukł .... Dałęm stare konto siostrzyczce ... Ma na imie Ola i jest odemnie starsza.... xp A teraz kogo nadziac na kołek Avsko! XD Myślałam, że jak już nadziać to na pal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:56 pm
BeeWolf_san Lina jesteś łysym kobietom biggrin załuż włosy bo dzieci straszysz ... helo Yumciu ... xd Hm hmmmm.... Quote: "Beewolfisan to facet a beewolf to jego kobiecy avatarek (kazdy ma jakes potrzeby bardziej lub mnie dziwne) ja jestem 100% facetem a co do innych to wiem mniej wiecej kto jest kto ale byl ktos jeszcze kto byl dziewczyna a mial Avatarka facet tylko nie pamietam kto " JEstem zdruzgotany ... KTo ma czelnosc .... :] ... bede bił gryzł i wogule tłukł .... Dałęm stare konto siostrzyczce ... Ma na imie Ola i jest odemnie starsza.... xp A teraz kogo nadziac na kołek hmm w takim rzie dobrze mi sie zdawalo ze cos takiego napomknales wczesniej...ale fakt faktem ze miales kiedys babski avaterek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|