|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:16 pm
*siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:17 pm
Vykk Falcone Vykk witajcie ponowinie co powiecie?? ja siedze sobie i wpadlem na gaie...i sicagam w miedzy czasie knights online..jesli ktos zna moze mi dac znac...mam jusz 52% ale to jeszcze mam ok2 godzin czasu do ukonczenia ...buuu sweatdrop stressed a co to za gra i skad sciagsz question moze se tez sciagne biggrin rpg online a sciagam z http://www.knightonlineworld.com/Lincia co ty zrobilas z wloasmi gonk ?? he he dzieki a ile zajmuje question i czy odrazu znasz jakis fajny serwer question Witaj Lina Witaj Toolek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:19 pm
Wiecie dopiero co przyszedlem a musze konczyc sweatdrop Narqa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Falcone Vykk witajcie ponowinie co powiecie?? ja siedze sobie i wpadlem na gaie...i sicagam w miedzy czasie knights online..jesli ktos zna moze mi dac znac...mam jusz 52% ale to jeszcze mam ok2 godzin czasu do ukonczenia ...buuu sweatdrop stressed a co to za gra i skad sciagsz question moze se tez sciagne biggrin rpg online a sciagam z http://www.knightonlineworld.com/Lincia co ty zrobilas z wloasmi gonk ?? słcuahj taka afera normalnie... gonk siedze sobei spokojnie jak człowiek cywilizowany w swoim pokoju a tu wpada czterech taki z golarką i zaczeli coś drzec się o wolności słowa, władza dla ludu itd... ja biedny jeden sam nie wiem co robić to oni mnie złapali za bluzke i golarką po głowie wziu...wziu...no i mam punka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły == Ave Delien wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:20 pm
Falcone Delein *siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły == Ave Delien wink No kurka w końcu ktoś mie zauważył XD już od dziesięciu minut się tu produkuję XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:21 pm
Lina-san ja biedny jeden sam nie wiem co robić to oni mnie złapali za bluzke i golarką po głowie wziu...wziu...no i mam punka gonk Biedny??cos sie stalo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:22 pm
Vykk Lina-san ja biedny jeden sam nie wiem co robić to oni mnie złapali za bluzke i golarką po głowie wziu...wziu...no i mam punka gonk Biedny??cos sie stalo?? mam irokeza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla *wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'* Witaj! *przytula go ^^* *ociera się o niego pierzastym łepkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Falcone Delein *siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły == Ave Delien wink No kurka w końcu ktoś mie zauważył XD już od dziesięciu minut się tu produkuję XP ja tesz siedze na xpku i co kilak postow sie wiesza gaia..wiec musze logowac sie co jakis czas od nowa Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:23 pm
Delein Falcone Delein *siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły == Ave Delien wink No kurka w końcu ktoś mie zauważył XD już od dziesięciu minut się tu produkuję XP he he biggrin ciesze sie ze to moglem byc ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:24 pm
Vykk Lina-ale dlaczego biedny a nie biedna?? Bo jestem facetem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:26 pm
Falcone Delein Falcone Delein *siada w swoim foteliku* Kaloryfery mi w domu wysiadły == Ave Delien wink No kurka w końcu ktoś mie zauważył XD już od dziesięciu minut się tu produkuję XP he he biggrin ciesze sie ze to moglem byc ja wink Tak, dostąpiłeś tego zaszczytu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:26 pm
Yumehayla Lina-san Yumehayla *wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'* Witaj! *przytula go ^^* *ociera się o niego pierzastym łepkiem* ojej ^_^ *całuje go w czoło i głaszcze po łebku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|