|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:00 pm
Lina-san Falcone Ja- Yosei ...SOAD RULEZ! ...NIGTWISH RULEZ! ..."ZADUŻOJESTDOWYMIENIANIAZESPOŁÓW" RULES! ...spadam stąd... ...sayonara Narazie musimy zaczac gadac przez GG bo ty nie widoczny ja niewidoczny i tak sie mijamy sweatdrop skąd ja to znam sweatdrop jest taki fajny program co niewidocznych widzi tylko zawsze zapominam nazwe se od kolegi spisac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:01 pm
Falcone Lina-san Falcone Ja- Yosei ...SOAD RULEZ! ...NIGTWISH RULEZ! ..."ZADUŻOJESTDOWYMIENIANIAZESPOŁÓW" RULES! ...spadam stąd... ...sayonara Narazie musimy zaczac gadac przez GG bo ty nie widoczny ja niewidoczny i tak sie mijamy sweatdrop skąd ja to znam sweatdrop jest taki fajny program co niewidocznych widzi tylko zawsze zapominam nazwe se od kolegi spisac sweatdrop Power Gadu-Gadu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:05 pm
Falcone wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin ooo 3 doors dawn jest fajny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:06 pm
Falcone wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin ooo 3 doors dawn jest fajny biggrin dobraa.. ja spadam pozrowniea odemnie dla wszytkich (w szczegulności dla falcone'a i Wirdusia wink ) papa (spadam, bo net nawala crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:08 pm
Labudziak Falcone wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin ooo 3 doors dawn jest fajny biggrin no wlasnie se slucham Kryptonita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:09 pm
Ave patataje! Co tam u was słychować? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie ponowinie co powiecie?? ja siedze sobie i wpadlem na gaie...i sicagam w miedzy czasie knights online..jesli ktos zna moze mi dac znac...mam jusz 52% ale to jeszcze mam ok2 godzin czasu do ukonczenia ...buuu sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin ooo 3 doors dawn jest fajny biggrin dobraa.. ja spadam pozrowniea odemnie dla wszytkich (w szczegulności dla falcone'a i Wirdusia wink ) papa (spadam, bo net nawala crying ) Zegnaj labudziaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:10 pm
Vykk witajcie ponowinie co powiecie?? ja siedze sobie i wpadlem na gaie...i sicagam w miedzy czasie knights online..jesli ktos zna moze mi dac znac...mam jusz 52% ale to jeszcze mam ok2 godzin czasu do ukonczenia ...buuu sweatdrop stressed a co to za gra i skad sciagsz question moze se tez sciagne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:11 pm
*wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:13 pm
Falcone Labudziak Falcone wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin ooo 3 doors dawn jest fajny biggrin no wlasnie se slucham Kryptonita nie dawn tylko down kriptonite ruzlez tak samo jak By my side
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:15 pm
Yumehayla *wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'* Witam Yumcio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Vykk witajcie ponowinie co powiecie?? ja siedze sobie i wpadlem na gaie...i sicagam w miedzy czasie knights online..jesli ktos zna moze mi dac znac...mam jusz 52% ale to jeszcze mam ok2 godzin czasu do ukonczenia ...buuu sweatdrop stressed a co to za gra i skad sciagsz question moze se tez sciagne biggrin rpg online a sciagam z http://www.knightonlineworld.com/Lincia co ty zrobilas z wloasmi gonk ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cze! Wiecie zze jeszcze 4 strony i ten post bedzie mial 6000 stron?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:16 pm
Yumehayla *wlatuje jako feniks przez automatyczną bramę* Ćwir ćwirćwir!!! Ćwiiiiiiiiiiiiiiiir heart ? ((Kochanie, to ty!!! Co słychać heart ?)) *siada Linie na szyi...ponad 2* większy od niej XD...ale leciutki^^'* Witaj! *przytula go ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|