|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:45 pm
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^ heh , nielubie tego biggrin ja tam mam mieszane uczucia XD wole jednak slipknota ^^' a jakie piosenki najbardziej? bo ja duality , killers are quiet i prostetics hm.. The Heretic Anthem Wait and Bleed LeftBehind
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:46 pm
Falcone Labudziak Falcone Witam wszytkich........ biggrin elo ziom *nabija sie z hip-hop'owc�w* biggrin o ponabijamy sie troche whee (bez obrazy wszytkim hip hopowcom sweatdrop ) Jow Zioooom *wywija rekami do okola * idziemy na maniury? obstawie szluga! a potem pudziemy naspirin, to przyniesiesz hajs wporzo? *to sie ponabijamy XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:47 pm
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^ heh , nielubie tego biggrin ja tam mam mieszane uczucia XD wole jednak slipknota ^^' a jakie piosenki najbardziej? bo ja duality , killers are quiet i prostetics ja tam nie przepadam za slipknotem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:47 pm
Labudziak hm.. The Heretic Anthem Wait and Bleed LeftBehind nniesłyszałam , przesle sz mi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:48 pm
Sayokun problem się zaczyna wymyślając jakie dochody otrzymuje uczeń od prezdsiębiorstwa sweatdrop GOSPODARSTWO DOMOWE= uczen ---> RYNEK CZYNNIKOW PRODUKCJI= dobra wytworzone naturalnie (jesli uczen jest np. rolnikiem), lub praca (i zdobyte umiejetnosci i doswiadczenie) lub kapital (czyli wszystko co sluzy do produkcji innych dobr - maszyny, narzedzia itd) ---> PRODUKCJA DOBR I USLUG = ten punkt wynika z poprzedniego (czyli np uczen skonczyl zawodowke i jest piekarzem, wiec za pomoca swoich umiejetnosci potrafi wytworzyc chleb itd...) ---> RYNEK DOBR I USLUG= wytworzone przez ucznia dobra trafiaja na rynek ---> GOSPODARSTWO DOMOWE = stad kupuja je inne rodziny (niekoniecznie ucznia) wiec mamy WYDATKI DOMOWE ---> RYNEK DOBR I USLUG ma zyski ---> co przynosi dochod PRZEDSIEBIORSTWU gdzie pracuje uczen, ma ono zysk wiec placi uczniowi za jego prace i umiejetnosci czyli za CZYNNIKI PRODUKCJI a wyplata jest zrodlem dochodu BUDZETU RODZINNEGO i krag sie zamyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:50 pm
Omega Sun Sayokun problem się zaczyna wymyślając jakie dochody otrzymuje uczeń od prezdsiębiorstwa sweatdrop GOSPODARSTWO DOMOWE= uczen ---> RYNEK CZYNNIKOW PRODUKCJI= dobra wytworzone naturalnie (jesli uczen jest np. rolnikiem), lub praca (i zdobyte umiejetnosci i doswiadczenie) lub kapital (czyli wszystko co sluzy do produkcji innych dobr - maszyny, narzedzia itd) ---> PRODUKCJA DOBR I USLUG = ten punkt wynika z poprzedniego (czyli np uczen skonczyl zawodowke i jest piekarzem, wiec za pomoca swoich umiejetnosci potrafi wytworzyc chleb itd...) ---> RYNEK DOBR I USLUG= wytworzone przez ucznia dobra trafiaja na rynek ---> GOSPODARSTWO DOMOWE = stad kupuja je inne rodziny (niekoniecznie ucznia) wiec mamy WYDATKI DOMOWE ---> RYNEK DOBR I USLUG ma zyski ---> co przynosi dochod PRZEDSIEBIORSTWU gdzie pracuje uczen, ma ono zysk wiec placi uczniowi za jego prace i umiejetnosci czyli za CZYNNI PRODUKCJI a wyplata jest zrodlem dochodu BUDZETU RODZINNEGO i krag sie zamyka eek eek eek acha sweatdrop wieelkie dzięki 3nodding 3nodding 3nodding może teraz coś zrobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:51 pm
Ja- Yosei ...e-e-e! ...odczepić mi się od Nightwisha! scream ...jak usłyszę jeszcze złe słowo na ten zesp棳22; to przyjde do was osobiście w nocy z nożem w zębach i wątpię, żebyście się już potem obudzili... ... ninja stressed Witam Yosei NO wlasnie Nightwish jest fajny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^ heh , nielubie tego biggrin ja tam mam mieszane uczucia XD wole jednak slipknota ^^' a jakie piosenki najbardziej? bo ja duality , killers are quiet i prostetics ja tam nie przepadam za slipknotem sweatdrop ja ubustwiam system of a down , ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:53 pm
...SOAD RULEZ! ...NIGTWISH RULEZ! ..."ZADUŻOJESTDOWYMIENIANIAZESPOŁÓW" RULES! ...spadam stąd... ...sayonara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:54 pm
Ja- Yosei ...SOAD RULEZ! ...NIGTWISH RULEZ! ..."ZADUŻOJESTDOWYMIENIANIAZESPOŁÓW" RULES! ...spadam stąd... ...sayonara Narazie musimy zaczac gadac przez GG bo ty nie widoczny ja niewidoczny i tak sie mijamy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:57 pm
wired_Yuki ja ubustwiam system of a down , ;D no tez jest Fajny ale ja juz od kilku dni mam ochote na ballady w stylu 3 doors dawn , albo pioseneczka z Armagedona , czy scorpions biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Omega Sun Sayokun problem się zaczyna wymyślając jakie dochody otrzymuje uczeń od prezdsiębiorstwa sweatdrop GOSPODARSTWO DOMOWE= uczen ---> RYNEK CZYNNIKOW PRODUKCJI= dobra wytworzone naturalnie (jesli uczen jest np. rolnikiem), lub praca (i zdobyte umiejetnosci i doswiadczenie) lub kapital (czyli wszystko co sluzy do produkcji innych dobr - maszyny, narzedzia itd) ---> PRODUKCJA DOBR I USLUG = ten punkt wynika z poprzedniego (czyli np uczen skonczyl zawodowke i jest piekarzem, wiec za pomoca swoich umiejetnosci potrafi wytworzyc chleb itd...) ---> RYNEK DOBR I USLUG= wytworzone przez ucznia dobra trafiaja na rynek ---> GOSPODARSTWO DOMOWE = stad kupuja je inne rodziny (niekoniecznie ucznia) wiec mamy WYDATKI DOMOWE ---> RYNEK DOBR I USLUG ma zyski ---> co przynosi dochod PRZEDSIEBIORSTWU gdzie pracuje uczen, ma ono zysk wiec placi uczniowi za jego prace i umiejetnosci czyli za CZYNNI PRODUKCJI a wyplata jest zrodlem dochodu BUDZETU RODZINNEGO i krag sie zamyka eek eek eek acha sweatdrop wieelkie dzięki 3nodding 3nodding 3nodding może teraz coś zrobie sweatdrop napewno sobie poradzisz, to jest bardzo proste tylko przez posty ciezko to wytlumaczyc 3nodding Sprobuj to zrozumiec i napewno bez problemu ulozysz sobie do tego przyklady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ja- Yosei ...SOAD RULEZ! ...NIGTWISH RULEZ! ..."ZADUŻOJESTDOWYMIENIANIAZESPOŁÓW" RULES! ...spadam stąd... ...sayonara Narazie musimy zaczac gadac przez GG bo ty nie widoczny ja niewidoczny i tak sie mijamy sweatdrop skąd ja to znam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|