|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:22 pm
mialam to na pierwszych zajeciach, tylko podaj mi dokladne polecenie i sprobuje to zrobic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:24 pm
Omega Sun mialam to na pierwszych zajeciach, tylko podaj mi dokladne polecenie i sprobuje to zrobic 3nodding nie wygląda to jakoś skaplikowanie -_- ] ale pewnie sie myle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:25 pm
Omega Sun mialam to na pierwszych zajeciach, tylko podaj mi dokladne polecenie i sprobuje to zrobic 3nodding podać przykłady takiego obiegu dla osob w 3 klasie liceum (klijent = uczeń) wydaje się łatwe ale mi się szybko wyczerpały pomysły sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:27 pm
Labudziak złote oczka???? możesz wyjaśnić??? u mnie? szukam jakieś fajne gotyckie mp3. i znalazłem...jedną -_- klapa XD haha mam juz 2290 goldow , i ogladam złodzieja zyc czy cos takiego , spoko film biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:28 pm
Labudziak Omega Sun mialam to na pierwszych zajeciach, tylko podaj mi dokladne polecenie i sprobuje to zrobic 3nodding nie wygląda to jakoś skaplikowanie -_- ] ale pewnie sie myle problem się zaczyna wymyślając jakie dochody otrzymuje uczeń od prezdsiębiorstwa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:28 pm
wired_Yuki Labudziak złote oczka???? możesz wyjaśnić??? u mnie? szukam jakieś fajne gotyckie mp3. i znalazłem...jedną -_- klapa XD haha mam juz 2290 goldow , i ogladam złodzieja zyc czy cos takiego , spoko film biggrin ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:30 pm
Sayokun Labudziak Omega Sun mialam to na pierwszych zajeciach, tylko podaj mi dokladne polecenie i sprobuje to zrobic 3nodding nie wygląda to jakoś skaplikowanie -_- ] ale pewnie sie myle problem się zaczyna wymyślając jakie dochody otrzymuje uczeń od prezdsiębiorstwa sweatdrop dochody?? -_- chodzi, o to, że dostaje kase? czy produkty? (nie miałem ekonomii ale byłem dobry w monopoly więc hehehe) może zdołam cos wymyślec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:35 pm
Labudziak ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^ heh , nielubie tego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:38 pm
Witam wszytkich........ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:41 pm
Labudziak wired_Yuki Labudziak ja mam 1700 -_- i słucham nightwiha troche lekkie -_- ale nie jest złe ^^ heh , nielubie tego biggrin ja tam mam mieszane uczucia XD wole jednak slipknota ^^' a jakie piosenki najbardziej? bo ja duality , killers are quiet i prostetics
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:43 pm