|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:48 am
Yumehayla wywlok666 Yumehayla Ćwir ćwir ćwir? ...ćwir- -... ćwirćwir. ćwirćwirćwir. ćwirćwirćwirćwir, ćwir- -. ((Naprawdę? ...ech- -...no dobra. Zajmij się nim. Ale jak coś mu się stanie, zadziobię- -.)) chodź Gabi do mnie kochanie .... *uśmiech godny Hannibala* wieczorem go wezme ze sobą jak będę szła do siebie smile *niepewne spojrzenie* -...dlaczego, prosze pani...?nie masz się co bać smile *pelen zaufania usmieszek* pójdziesz ze mną i poznasz mojego męża .. i uszyjemy dla ciebie jakiś ładny stórj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:51 am
Labudziak wywlok666 co ja widzę ? pr�ba zbałamucenia własnej Pani ? xd xd xd redface i tak nie mieszkasz na pomorzu xd hihihi razz nieeeeee .. ale wpadam tam co 2-3 miesiące .. do Gdańska dokładnie smile biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:52 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 Yumehayla Ćwir ćwir ćwir? ...ćwir- -... ćwirćwir. ćwirćwirćwir. ćwirćwirćwirćwir, ćwir- -. ((Naprawdę? ...ech- -...no dobra. Zajmij się nim. Ale jak coś mu się stanie, zadziobię- -.)) chodź Gabi do mnie kochanie .... *uśmiech godny Hannibala* wieczorem go wezme ze sobą jak będę szła do siebie smile *niepewne spojrzenie* -...dlaczego, prosze pani...?nie masz się co bać smile *pelen zaufania usmieszek* pójdziesz ze mną i poznasz mojego męża .. i uszyjemy dla ciebie jakiś ładny stórj smile -...naprawdę...ale...*spojrzenie na Yume*-ćwir. ćwir ćwirćwir. ćwir ćwir ćwir^^'... ((idź. To moja matka. Chce się tobą zająć na jakiś czas^^'...))*krok do przodu* -...ale...co takiego...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:53 am
wywlok666 Labudziak wywlok666 co ja widzę ? pr�ba zbałamucenia własnej Pani ? xd xd xd redface i tak nie mieszkasz na pomorzu xd hihihi razz nieeeeee .. ale wpadam tam co 2-3 miesiące .. do Gdańska dokładnie smile biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin tak? a czemu jeżdzisz do Gdańska?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:56 am
galadriella_92 przestan zakladac nowe topiki scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:57 am
wywlok666 musze uciekać już ... czas na teleportowanie się na dworzec centralny ... papapappaapapap :********* *żegna się z wszytskimi ciepło* m�j drogi sługo - do Gdańska jeżdze w odwiedziny do przyjaciol .. mam ich tam sporo wink *przytula* papa papapapapapappapapa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:59 am
Ćwirćwir ćwir... ((papa mamusiu...)) *Gabi idzie z Fil XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:10 pm
aaaaa zna się tu ktoś na ekonomi bo zaraz zwariuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:12 pm
Sayokun aaaaa zna się tu ktoś na ekonomi bo zaraz zwariuje crying mam cwiczenia i wyklady z ekonomii ale nie powiem zeby mnie to bardzo interesowalo sweatdrop a co trzeba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:16 pm
Omega Sun Sayokun aaaaa zna się tu ktoś na ekonomi bo zaraz zwariuje crying mam cwiczenia i wyklady z ekonomii ale nie powiem zeby mnie to bardzo interesowalo sweatdrop a co trzeba? mam takie głupie zadanie http://img151.exs.cx/img151/231/pp8fc.jpgopisać przykłady dla osob 17-18 lat i nie wiem jak je zorbić sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:20 pm
biggrin korcze, , teraz chciałabym iec zołte oczka biggrin , ale jest jak jest , co tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|