|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:15 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 Yumehayla *w suficie otwiera się automatyczna brama, i lodowy feniks wlatule do środka. Siada na kanapie i zaczyna czyścić pióra...* z matką sie nie przywitasz ? Ćwir 4laugh !!! *podlatuje do mamusi i siada jej na ramieniu* ((a jest od niej minimum 2* większy XD...ale leciutki 3nodding )) *mamusia siedzi na fotelu wiec sie nie załamie razz * witaj smile *cicho świergocząc ociera się o nią łebkiem* *z pokoju obok wychodzi Gabi, podchodzi i wpatruje się tymi wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkimi oczaaaaaaaaaaaaaami...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:15 am
*patrzy na obie osoby .. to na Yume .. to na Gabiego ...*
hmmmm ... tjaaa .. a ten co ode mnie chce ? *pokazuje na Gabiego z wytrzeszczem XDD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:17 am
Labudziak wywlok666 pół na pół ... smile nie jest źle .. chociaż moglo by być lepiej .. zawsze mogło byc lepiej biggrin no niestety -_- tak nie jest XD klapa XD hyhy a u ciebie aż tak źle ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:18 am
wywlok666 *patrzy na obie osoby .. to na Yume .. to na Gabiego ...* hmmmm ... tjaaa .. a ten co ode mnie chce ? *pokazuje na Gabiego z wytrzeszczem XDD * -...dlaczego pani trzyma mamusię...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:19 am
Yumehayla wywlok666 *patrzy na obie osoby .. to na Yume .. to na Gabiego ...* hmmmm ... tjaaa .. a ten co ode mnie chce ? *pokazuje na Gabiego z wytrzeszczem XDD * -...dlaczego pani trzyma mamusię...?.. pani ??? *patrzy na swoją note bene męską postać .. Yume .. oddaj to dziecko do okulisty ... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:21 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 *patrzy na obie osoby .. to na Yume .. to na Gabiego ...* hmmmm ... tjaaa .. a ten co ode mnie chce ? *pokazuje na Gabiego z wytrzeszczem XDD * -...dlaczego pani trzyma mamusię...?.. pani ??? *patrzy na swoją note bene męską postać .. Yume .. oddaj to dziecko do okulisty ... >.< -...ćwirćwirćwir, ćwir, ćwirćwir...ćwir ćwirćwirćwirćwir- -'... ((w wolnym tłumaczeniu: 'ma dopiero kilka dni i jeszcze nie odróżnia płci- -...nie mogę mu wyperswadować nazywania mnie 'mamusię'- -'))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:23 am
Labudziak wywlok666 Labudziak wywlok666 pół na pół ... smile nie jest źle .. chociaż moglo by być lepiej .. zawsze mogło byc lepiej biggrin no niestety -_- tak nie jest XD klapa XD hyhy a u ciebie aż tak źle ? no.. powiecmy, że zdnia na dzień coraz lepiej wink to chyba dobrze biggrin no dobrze dobrze smile ja poza gupia chorobą czuje się cudownie smile niemal .. XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:23 am
jezu...nie mam sil do tej gaii bo nie moge sie dobic do topicu co jakies 3-4posty :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:24 am
wywlok666 no dobrze dobrze smile ja poza gupia chorobą czuje się cudownie smile niemal .. XDD choroba? ulalala na co chorujesz?? grypa ??? .. ja jestem chory od około miesiąca -_- ale do szkoły musze zasuwac. -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:26 am
Yumehayla -...ćwirćwirćwir, ćwir, ćwirćwir...ćwir ćwirćwirćwirćwir- -'... ((w wolnym tłumaczeniu: 'ma dopiero kilka dni i jeszcze nie odróżnia płci- -...nie mogę mu wyperswadować nazywania mnie 'mamusię'- -')) ..hmmmm...daj go mi na wychowanie na miesiąc XDD już ja ci go wychowam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:27 am
wywlok666 Yumehayla -...ćwirćwirćwir, ćwir, ćwirćwir...ćwir ćwirćwirćwirćwir- -'... ((w wolnym tłumaczeniu: 'ma dopiero kilka dni i jeszcze nie odróżnia płci- -...nie mogę mu wyperswadować nazywania mnie 'mamusię'- -')) ..hmmmm...daj go mi na wychowanie na miesiąc XDD już ja ci go wychowam razz Ćwir ćwirćwir 'ćwir' eek ? ...ćwirćwir...? ((jak 'wychowasz' eek ...? ...mam się bać?))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:29 am
sorka ludzie ale spadam narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:29 am
Labudziak wywlok666 no dobrze dobrze smile ja poza gupia chorobą czuje się cudownie smile niemal .. XDD choroba? ulalala na co chorujesz?? grypa ??? .. ja jestem chory od około miesiąca -_- ale do szkoły musze zasuwac. -_- ja mam jakies gupie przeziebienie ... >.< poczatki grypy ogolnie .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:31 am
wywlok666 Labudziak wywlok666 no dobrze dobrze smile ja poza gupia chorobą czuje się cudownie smile niemal .. XDD choroba? ulalala na co chorujesz?? grypa ??? .. ja jestem chory od około miesiąca -_- ale do szkoły musze zasuwac. -_- ja mam jakies gupie przeziebienie ... >.< poczatki grypy ogolnie .. crying Do łózka sie wypocic ^^ (bez skojarzeń) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|