|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:21 am
Delisa Miss_Karina Delisa hejka 4laugh wrocilam ze swiatecznych zakupow whee ja robie je z kumpela dopiero w sobote sweatdrop i wiem ze duzo nam zajma whee czyli ile jesli mozna wiedziec? blaugh ja tam kupilam cos dla mamy, taty, siostry i brata wink jakies 2-3 h xd ona kupuje cos dla siostry i mamy oraz dla taty (sa rozwiedzieni) a ja dla dwoch kumpelek (czyt. dla mojej "Siostry" oraz... dla niej xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:25 am
Miss_Karina Labudziak Miss_Karina cool wybierz teraz na cos innego blaugh ja kupilam mamie swieczniki kolorowe, tacie płyty zeby nie meczyl mnie o plyty xd i jeszcze dw�m kumpelkom chce cos kupic, tyle ze nie wiem co XD innego? ja im to kupuje od kilku lat XP i nie pyskuja jakoś wole nie odchodzić od tego shematu ^^ s chematu ^^' ale zawsze miła jest jakas odmiana ^^ no tak.. ale wiesz.. takie skarpety dla wszytkich kosztuja mnie nie więcej niż 5zł XD poco nadpłacać XD.. a mi i tak nic nie kupuja -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:26 am
Miss_Karina Labudziak Miss_Karina cool wybierz teraz na cos innego blaugh ja kupilam mamie swieczniki kolorowe, tacie płyty zeby nie meczyl mnie o plyty xd i jeszcze dw�m kumpelkom chce cos kupic, tyle ze nie wiem co XD innego? ja im to kupuje od kilku lat XP i nie pyskuja jakoś wole nie odchodzić od tego shematu ^^ s chematu ^^' ale zawsze miła jest jakas odmiana ^^ no tak.. ale wiesz.. takie skarpety dla wszytkich kosztuja mnie nie więcej niż 5zł XD poco nadpłacać XD.. a mi i tak nic nie kupuja -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:27 am
Labudziak no tak.. ale wiesz.. takie skarpety dla wszytkich kosztuja mnie nie więcej niż 5zł XD poco nadpłacać XD.. a mi i tak nic nie kupuja -_- N I C? ==' raczej w to nie moge za bardzo uwierzyc ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:28 am
Miss_Karina Delisa Miss_Karina Delisa hejka 4laugh wrocilam ze swiatecznych zakupow whee ja robie je z kumpela dopiero w sobote sweatdrop i wiem ze duzo nam zajma whee czyli ile jesli mozna wiedziec? blaugh ja tam kupilam cos dla mamy, taty, siostry i brata wink jakies 2-3 h xd ona kupuje cos dla siostry i mamy oraz dla taty (sa rozwiedzieni) a ja dla dwoch kumpelek (czyt. dla mojej "Siostry" oraz... dla niej xd ) ja dzis bylam po buty dla mojej siory (prezent od rodzicow) i w sklepie po prezenty odemnie blaugh i to mi zajelo... 2-3h wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:29 am
Delisa ja dzis bylam po buty dla mojej siory (prezent od rodzicow) i w sklepie po prezenty odemnie blaugh i to mi zajelo... 2-3h wink heh xd czyli norma biggrin ja prezent dla mamy kupilam zupelnie przypadkowo i tak samoz prezentem dla taty whee (wtedy mialam okazje na zakupy przedswiateczne whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:30 am
Labudziak siostra: nic matka: nic ojciec da 20zł i git -_- najwięcej babcia daje ^^' jej zawsze kupuje cos ładnego biggrin aha... biggrin wiec w porzadalu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:32 am
Delisa ja dzis bylam po buty dla mojej siory (prezent od rodzicow) i w sklepie po prezenty odemnie blaugh i to mi zajelo... 2-3h wink po buty 3 godzinyy!!!!? -_- no tak.. ^^ kobiety tak mają XD przeciętnemu facetowi kupno butów zajmuje 3/ min a kobiecie 3/4 godz XD ale spoko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:34 am
zaraz musze zmykac sad braciszek przyszedl xp papatki ^^ Labudziak-3 godziny dojechanie do sklepu z butami, kupienie, pojechanie gdzie indziej, szukanie prezentow, kupienie ich, wrocenie do domu. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:37 am
Delisa zaraz musze zmykac sad braciszek przyszedl xp papatki ^^ Labudziak-3 godziny dojechanie do sklepu z butami, kupienie, pojechanie gdzie indziej, szukanie prezentow, kupienie ich, wrocenie do domu. blaugh a to co innego brat przyszedł?? XD .. u mnie jest podobnie.. ja przychodze do pokoju. moja siostra juz wie co ma robic.. .. mi herbatke i wyjśc z kompa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:38 am
Delisa zaraz musze zmykac sad braciszek przyszedl xp papatki ^^ Labudziak-3 godziny dojechanie do sklepu z butami, kupienie, pojechanie gdzie indziej, szukanie prezentow, kupienie ich, wrocenie do domu. blaugh a to co innego brat przyszedł?? XD .. u mnie jest podobnie.. ja przychodze do pokoju. moja siostra juz wie co ma robic.. .. mi herbatke i wyjśc z kompa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:39 am