|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:26 am
Vykk Night_Lady Vykk Night_Lady Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? u mnie jak zwykle ok rolleyes skoro dobrze to czemu taka smutnawa minka?? tak jakos dziwnie wyszlo... jest mi chorobliwie żle ;( u mnie nei najlepiej mam zakaz wlazenia na gg i na neta w tygodniu ale jak widac duzo sobie z tego nie robie razz tez nic sobie nie robie z takich zakazów tzn neta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:29 am
wired_Yuki Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying don t worry , niewiem co kupic biggrin Hey piekna... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:35 am
Christoff_Gangrell wired_Yuki Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying don t worry , niewiem co kupic biggrin Hey piekna... whee jej chyba juz nie ma whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:37 am
Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:37 am
Night_Lady Christoff_Gangrell wired_Yuki Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying don t worry , niewiem co kupic biggrin Hey piekna... whee jej chyba juz nie ma whee crying no cóż.... w atkim razie cześć ci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:40 am
Falcone Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop papa
czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:41 am
Night_Lady Falcone Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop papa
czesc...ueee wszyscy sobie idą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:44 am
Christoff_Gangrell Night_Lady Falcone Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop papa
czesc...ueee wszyscy sobie idą crying a mowiłam czesc Tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:49 am
a ide, jakby cos ktos chciał to pm, bede za mniej wiecej 30 min...albo juz mnie nigdy nie zobaczycie juz... wiec papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:55 am
Christoff_Gangrell Night_Lady Falcone Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop papa
czesc...ueee wszyscy sobie idą crying hyhy .. a niektórzy przychodzą smile witaj ^.^ *przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:58 am
wywlok666 Christoff_Gangrell Night_Lady Falcone Dobra narazie wam bo musze sie uczyc sweatdrop papa
czesc...ueee wszyscy sobie idą crying hyhy .. a niektórzy przychodzą smile witaj ^.^ *przytula się* aaaaaaaaaaaaaaaaaaa scream Ah to ty...... *ufff* sweatdrop nadal się nie przyzwuycziłem do tego ze grasz avatarom brata.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|