|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:53 am
wired_Yuki ave ave , mam dylemat , niewiem co kuopic , kocie uszka , koci ogonek , czapeczke czy bluze czarna z kapturem , help moja propozycja wiesz jak brzmi! uszkaaa! /ale zawsze możesz dac mi ^^/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:59 am
komp mi się wiechnął ale wrociłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:00 am
Sayokun komp mi się wiechnął ale wrociłem Hej Sayo........ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:02 am
czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:06 am
Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying -_- nie to nie... spadajcie scream nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:07 am
Kurcze cos sie tu cicho zrobilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:08 am
Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying don t worry , niewiem co kupic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:09 am
hejka wsyztkim co tam u was slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:10 am
Labudziak Labudziak czy ja jestem az tak niezauwarzalnyy????!!!! -_- czy udajecie, ż emnie nie ma crying -_- nie to nie... spadajcie scream nara oh.......jaki wrazliwy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:11 am
Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? u mnie jak zwykle ok rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:12 am
Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? Witam slychac muze ale problem w tym ze nic nie widac bo nikt nic nie pisze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:12 am
Night_Lady Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? u mnie jak zwykle ok rolleyes skoro dobrze to czemu taka smutnawa minka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:15 am
Falcone Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? Witam slychac muze ale problem w tym ze nic nie widac bo nikt nic nie pisze gonk no to trzeba rozbujac jakos temacik... jak tam w szkolce...al al al wiem zle pytanie ...*zaraz pewnie oberwie mi sie po glowie* no dobra no to jak sie czujemy po szkolce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:18 am
Vykk Night_Lady Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? u mnie jak zwykle ok rolleyes skoro dobrze to czemu taka smutnawa minka?? tak jakos dziwnie wyszlo... jest mi chorobliwie żle ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:24 am
Night_Lady Vykk Night_Lady Vykk hejka wsyztkim co tam u was slychac?? u mnie jak zwykle ok rolleyes skoro dobrze to czemu taka smutnawa minka?? tak jakos dziwnie wyszlo... jest mi chorobliwie żle ;( u mnie nei najlepiej mam zakaz wlazenia na gg i na neta w tygodniu ale jak widac duzo sobie z tego nie robie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|