|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:58 am
Sayokun żeby złożyć ci życzenia nie jest potrzebna żadna okazja xd księżniczka powinna je otrzymywać codziennie 3nodding whee heart eek ... redface .. papatki pisiu .. papatki wodzu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:59 am
Lethiel Sayokun żeby złożyć ci życzenia nie jest potrzebna żadna okazja xd księżniczka powinna je otrzymywać codziennie 3nodding whee heart eek ... redface .. papatki pisiu .. papatki wodzu sad heh 'przytula' co się tak zaczerwieniłaś wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:01 am
Lethiel Night_Lady Lethiel Night_Lady czesc wszystkim... rolleyes neutral witaj *przytuuuuuuuulas* .. cio taka minka ?? O.o jakos mam doła... nie wiem dlaczego, ale tak mnie złapało... sad lol... gloopi dool scream *przytul* nie smootaj 3nodding mam nadzieje, ze bedzie, ok, ale wydaje mi sie ze jestem do niczego.. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:05 am
Night_Lady mam nadzieje, ze bedzie, ok, ale wydaje mi sie ze jestem do niczego.. cry -_- to że ci się wydaje to pierwszy krok do spełnienia tego uwierz w siebie a wszystko będzie dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady mam nadzieje, ze bedzie, ok, ale wydaje mi sie ze jestem do niczego.. cry tesh tak często mam sad .. ale spokojnie.. przejdzie .. uśmiechnij siem 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:07 am
O.o ... lol ... Linoos .. tajniacki fryz ninja witaj *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:08 am
Lethiel O.o ... lol ... Linoos .. tajniacki fryz ninja witaj *przytuuuul* No ba ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek Linek, włosy ci uciekły! teraz wyglądasz jak kogut gonk
Blah, no ja zmykam -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweatdrop a kto nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:09 am
Rynn the Vampire eek Linek, włosy ci uciekły! teraz wyglądasz jak kogut gonk Blah, no ja zmykam -_- papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:10 am
Lethiel - dzięki maleńka, ale nie wiem, czy to przejdzie tak szybko... *chowa sie pod łózeczko, i czeka... moze ktos cos bedzie chciał...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:10 am
Rynn the Vampire eek Linek, włosy ci uciekły! teraz wyglądasz jak kogut gonk Blah, no ja zmykam -_- O.o a od kiedy tu byłaś papa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|