|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:50 am
Lavagetas_heqetai Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] tak, 587 wlos na mojej klatce piersiowej redface XDa mi sie limono pod okiem wreszcie konczy goic [zajelo mu to az 1 dzien, bez pomocy.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:50 am
Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:51 am
czesc wszystkim... rolleyes neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:51 am
Lethiel Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd ^^ i bede dalej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:52 am
Sayokun witam wszytskich ^^ (pokonałem glopie wirusy scream jeej xd xd ) *skok na Sayo* 4laugh whee 4laugh witaj whee Yumciu gratoolacje !! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:52 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd ^^ i bede dalej ^^ xd xd xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:53 am
Lethiel Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd Poczytaj powyzej,a wychodzi, ze dla kazdego jest jakas.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:53 am
Night_Lady czesc wszystkim... rolleyes neutral witaj *przytuuuuuuuulas* .. cio taka minka ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:54 am
Lethiel Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd żeby złożyć ci życzenia nie jest potrzebna żadna okazja xd księżniczka powinna je otrzymywać codziennie 3nodding whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] eek .. *patrzy na platki* 4laugh nie ma okazji xd ... pisiu mi sklada zyczenia urodzinowe od 1 groodnia codziennie xd Poczytaj powyzej,a wychodzi, ze dla kazdego jest jakas.. biggrin hihi.. a jednak xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd xd xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee XD
ok ja zmykam- pła wszystkim :c) mokrego dyngusa :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Night_Lady czesc wszystkim... rolleyes neutral witaj *przytuuuuuuuulas* .. cio taka minka ?? O.o jakos mam doła... nie wiem dlaczego, ale tak mnie złapało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:55 am
Lethiel Sayokun witam wszytskich ^^ (pokonałem glopie wirusy scream jeej xd xd ) *skok na Sayo* 4laugh whee 4laugh witaj whee Yumciu gratoolacje !! whee xd 'łapie i przytula' witaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:56 am
Lece!! papa W tramwaju[XD]ukrycie!![pojawia sie tramwaj, wodzu wsiada, i odjezdza.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:57 am
Night_Lady Lethiel Night_Lady czesc wszystkim... rolleyes neutral witaj *przytuuuuuuuulas* .. cio taka minka ?? O.o jakos mam doła... nie wiem dlaczego, ale tak mnie złapało... sad lol... gloopi dool scream *przytul* nie smootaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|