|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:40 am
hej :c* wszystkiego najlepszego XD hejko Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:41 am
Lavagetas_heqetai hej :c* wszystkiego najlepszego XD hejko Wodzu xd ... dziekooje xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san No to nic nie mow wink "ja ci dam....kilka razy w czolo" "ja ci dam....kilka razy w czolo""ja ci dam....kilka razy w czolo"No coś narobił ... no co- takie tylko propozyszyn :] Czym ty chcesz mi dać kilka razy w czoło ?? redface Ah Flamasterku ... Cześć nowym ..Ahoi .. Ja zmiatam pa !!! wink Ciao Kredeczku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj [kica do lethiel, szepczac cos pod nosem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san No to nic nie mow wink "ja ci dam....kilka razy w czolo" "ja ci dam....kilka razy w czolo""ja ci dam....kilka razy w czolo"No coś narobił ... no co- takie tylko propozyszyn :] Czym ty chcesz mi dać kilka razy w czoło ?? redface Ah Flamasterku ... Cześć nowym ..Ahoi .. Ja zmiatam pa !!! wink Ciao Kredeczku wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:43 am
Wodzu z odsdali slyszycie jak by nasilajace sie "szur, szur, szur..." Nagle dzwi[?] otwieraja sie, i wchodzi wodzu z kwiatkiem na glowie. Witam!!, wlsnie dostalem jakas brozowaskrzynke, z kwiatkeim w srodku.. biggrin czesc smile ja zawsze sprzedaje takie prezenty mozna dostac za nie kilka tysiakow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san No to nic nie mow wink "ja ci dam....kilka razy w czolo" "ja ci dam....kilka razy w czolo""ja ci dam....kilka razy w czolo"No coś narobił ... no co- takie tylko propozyszyn :] Czym ty chcesz mi dać kilka razy w czoło ?? redface Ah Flamasterku ... Cześć nowym ..Ahoi .. Ja zmiatam pa !!! wink Ciao Kredeczku wink ty sobie nic nie wyobrazaj co? blaugh adios wilczku :cP witam nowoprzybyłych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu witaj [kica do lethiel, szepczac cos pod nosem] *przytuuuuuuula kicajacego wodza xd * witaj 4laugh .. fajniusi kfatooshek whee *nasloochooje cio szepcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:44 am
Prinee Wodzu z odsdali slyszycie jak by nasilajace sie "szur, szur, szur..." Nagle dzwi[?] otwieraja sie, i wchodzi wodzu z kwiatkiem na glowie. Witam!!, wlsnie dostalem jakas brozowaskrzynke, z kwiatkeim w srodku.. biggrin czesc smile ja zawsze sprzedaje takie prezenty mozna dostac za nie kilka tysiakow wink Moze, ale to moj poierwszy w zyciu [a jestem juz od ponad 4 miechow.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:46 am
Lethiel Wodzu witaj [kica do lethiel, szepczac cos pod nosem] *przytuuuuuuula kicajacego wodza xd * witaj 4laugh .. fajniusi kfatooshek whee *nasloochooje cio szepcze* tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:48 am
Wodzu tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] tak, 587 wlos na mojej klatce piersiowej redface XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:48 am
witam wszytskich ^^ (pokonałem glopie wirusy scream jeej xd xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:49 am
Wodzu Lethiel Wodzu witaj [kica do lethiel, szepczac cos pod nosem] *przytuuuuuuula kicajacego wodza xd * witaj 4laugh .. fajniusi kfatooshek whee *nasloochooje cio szepcze* tygrys, smok, puies, ptak, kon, ptak, kot Oddala sie i krzyczy: Kage bushin no jutsu!! caly pokoj wypelnia sie platkami rozy!! wszytskiego naj!! [ ajest jakas okazja?? razz ] Tak, matka z domu wybyła i mogę przy kompie posiedzieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|