|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:03 am
czesc smile
czy wam tez wyskakuje: System message (Thu Dec 16, 2004 4:02 pm)
Gaia Online is down for maintenance. We will be back at 3:30am, PST ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:04 am
Prinee czesc smile czy wam tez wyskakuje: System message (Thu Dec 16, 2004 4:02 pm) Gaia Online is down for maintenance. We will be back at 3:30am, PST ???? Ta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:15 am
Patryk_86 Quote: uuu, co to za przystojniaczek w twojej sygnaturce? heart <śliiiń> whee Witam wszystkich ^^; ja tylko na chwilę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:25 am
Cześć Flamasterku 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:26 am
BeeWolf_san Cześć Flamasterku 4laugh xd hej wilczku :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:27 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Cześć Flamasterku 4laugh xd hej wilczku :c) A ty co taki nie smiały nie przytulisz mnie nie dasz buzi no wiesz co ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:28 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Cześć Flamasterku 4laugh xd hej wilczku :c) A ty co taki nie smiały nie przytulisz mnie nie dasz buzi no wiesz co ... gonk O.o no dobra przytulic moge ale na nic wiecej nie licz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:31 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san A ty co taki nie smiały nie przytulisz mnie nie dasz buzi no wiesz co ... gonk O.o no dobra przytulic moge ale na nic wiecej nie licz XDNo juz jakieś postępy :] ... Na nic wiecej nie gonk Ah no dobra, cicha woda ... wink eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:33 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san A ty co taki nie smiały nie przytulisz mnie nie dasz buzi no wiesz co ... gonk O.o no dobra przytulic moge ale na nic wiecej nie licz XDNo juz jakieś postępy :] ... Na nic wiecej nie gonk Ah no dobra, cicha woda ... wink eek redface ja nic nie mowie (ja ci dam postępy! blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:35 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san No juz jakieś postępy :] ... Na nic wiecej nie gonk Ah no dobra, cicha woda ... wink eek redface ja nic nie mowie (ja ci dam postępy! blaugh ) No to nic nie mow wink "ja ci dam...." "ja ci dam....""ja ci dam...."No coś narobił ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:36 am
z odsdali slyszycie jak by nasilajace sie "szur, szur, szur..." Nagle dzwi[?] otwieraja sie, i wchodzi wodzu z kwiatkiem na glowie. Witam!!, wlsnie dostalem jakas brozowaskrzynke, z kwiatkeim w srodku.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 7:38 am
BeeWolf_san No to nic nie mow wink "ja ci dam....kilka razy w czolo" "ja ci dam....kilka razy w czolo""ja ci dam....kilka razy w czolo"No coś narobił ... no co- takie tylko propozyszyn :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|