|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:51 am
wywlok666 witam ponownie *apatycznie siada padnięta na fotelu* hejka 4laugh *przytuuulas ^_~*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:56 am
Delisa wywlok666 witam ponownie *apatycznie siada padnięta na fotelu* hejka 4laugh *przytuuulas ^_~* *głaszcze po włoskach* hej hej smile co tam u ciebie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:57 am
[ Kaku ] lhello. ide na angielski. zaszaleje dzisiaj, pojade bez biletu domokun hejka 4laugh i papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:57 am
*podkrada się cicho i dyskretnie ,bo po chwili podnieśc delikatnie Fifi ,zająć jej miejsce i posadzić ją sobie na kolanach*
witaj kochanie smile
witam
*macha do reszty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:58 am
Delisa [ Kaku ] lhello. ide na angielski. zaszaleje dzisiaj, pojade bez biletu domokun hejka 4laugh i papatki sad idziesz ?????? sad to papappa :**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 5:59 am
Patryk_86 *podkrada się cicho i dyskretnie ,bo po chwili podnieśc delikatnie Fifi ,zająć jej miejsce i posadzić ją sobie na kolanach* witaj kochanie smile witam *macha do reszty* cześć *przytula się smutna* chora jestem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:00 am
wywlok666 Delisa wywlok666 witam ponownie *apatycznie siada padnięta na fotelu* hejka 4laugh *przytuuulas ^_~* *głaszcze po włoskach* hej hej smile co tam u ciebie ? u mnie dobrze whee za godzinke jade kupic prezenty rodzince whee a u ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:00 am
wywlok666 Patryk_86 *podkrada się cicho i dyskretnie ,bo po chwili podnieśc delikatnie Fifi ,zająć jej miejsce i posadzić ją sobie na kolanach* witaj kochanie smile witam *macha do reszty* cześć *przytula się smutna* chora jestem sad tak się właśnie kończy latanie w przewiewntm płaszczu i bez rękawiczek .. *otula mocno kocykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:01 am
Delisa wywlok666 Delisa wywlok666 witam ponownie *apatycznie siada padnięta na fotelu* hejka 4laugh *przytuuulas ^_~* *głaszcze po włoskach* hej hej smile co tam u ciebie ? u mnie dobrze whee za godzinke jade kupic prezenty rodzince whee a u ciebie? wink crying crying crying crying crying crying choraaaaaaaaaaaaaaa crying ja nie chcem ..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:04 am
[quote="wywlok666] crying crying crying crying crying crying choraaaaaaaaaaaaaaa crying ja nie chcem ..... crying
*przytula mocniej* no nie plakać mi tu .. witaminki szybko postawia cie na nogi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:05 am
ech .. musze na chwile uciec .. na dłuższą chwilę .. zmęczona jestem i wszytsko mnie boli..
papa póki cio ...
powoli wlecze się do swojego domku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:06 am
wywlok666 ech .. musze na chwile uciec .. na dłuższą chwilę .. zmęczona jestem i wszytsko mnie boli.. papa póki cio ... powoli wlecze się do swojego domku *idzie z nią* chodź mała .. smile zajmiemy się Tobą ... heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:06 am
*rzuca pożegnalny uśmiech i wychodzi w toważystwie Patryka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:16 am
wywlok666 crying crying crying crying crying crying choraaaaaaaaaaaaaaa crying ja nie chcem ..... crying szkoda crying crying sad musze juz zmykac papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|