|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:19 pm
musze spadac crying bo msuze jeszcze przepisac 3 strony o Czajkowskim, recznie ! i poczytac o Chopenie.... gonk no i nauczyc sie histori i uzupelniania wzorow zwiazkow chemicznych.... papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:20 pm
[ Kaku ] zieeff.. ..ciebie tez suszy po myciu zebow? ;p o jescze ktos zyje - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:23 pm
Prinee musze spadac crying bo msuze jeszcze przepisac 3 strony o Czajkowskim, recznie ! i poczytac o Chopenie.... gonk no i nauczyc sie histori i uzupelniania wzorow zwiazkow chemicznych.... papa :* pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:28 pm
ello crying ? *biega po kontach i szuka kogos ...kogokolwiek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:30 pm
Lina-san ello crying ? *biega po kontach i szuka kogos ...kogokolwiek* przybyłem, zobaczyłem, przywitałem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:32 pm
cześć wam!!! Gdzie można kupić jakieś faine tanie ciuchy?? biggrin NIE MAM KASKI POMOCY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:34 pm
Sayokun Lina-san ello crying ? *biega po kontach i szuka kogos ...kogokolwiek* przybyłem, zobaczyłem, przywitałem xp Xd nie jestem sam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:36 pm
Lina-san Sayokun Lina-san ello crying ? *biega po kontach i szuka kogos ...kogokolwiek* przybyłem, zobaczyłem, przywitałem xp Xd nie jestem sam XP O.o z punkami to ja nie gadam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:37 pm
Sayokun Lina-san Sayokun Lina-san ello crying ? *biega po kontach i szuka kogos ...kogokolwiek* przybyłem, zobaczyłem, przywitałem xp Xd nie jestem sam XP O.o z punkami to ja nie gadam blaugh - - to nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:39 pm
'odwraca się tyłem do liny i coś mamrocze' xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:43 pm
Dzieńdo... eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek LINUŚ COŚ TY ZROBIŁ ZE SWOIMI ŚLICZNYMI WŁOSAMI eek crying crying crying ?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:45 pm
Yumehayla Dzieńdo... eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek LINUŚ COŚ TY ZROBIŁ ZE SWOIMI ŚLICZNYMI WŁOSAMI eek crying crying crying ?!?! ^^' Czy nie wyglądam teraz ładniej? *przeczesuje dłonia włosy* Nie martw sie niedługo odrosna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 1:46 pm
Yumehayla Dzieńdo... eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek LINUŚ COŚ TY ZROBIŁ ZE SWOIMI ŚLICZNYMI WŁOSAMI eek crying crying crying ?!?! ... do ciebie też się nie odzywam złodzieju stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Yumehayla Dzieńdo... eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek LINUŚ COŚ TY ZROBIŁ ZE SWOIMI ŚLICZNYMI WŁOSAMI eek crying crying crying ?!?! ... do ciebie też się nie odzywam złodzieju stare o co chodzi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Dzieńdo... eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek LINUŚ COŚ TY ZROBIŁ ZE SWOIMI ŚLICZNYMI WŁOSAMI eek crying crying crying ?!?! ^^' Czy nie wyglądam teraz ładniej? *przeczesuje dłonia włosy* Nie martw sie niedługo odrosna blaugh ...ale...ale...ale... ((Sayo a tobie co stare ?))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|