|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:18 pm
Delein Labudziak Delein Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^ ale tez mozna zostac skrytykowanym na oczach całego świata, to chyba nafajniejsze nie jest XD Tak, bo każdy czeka aż ktoś cię skrytykuje XD Poza tym krytyka jest dobra, wtedy się wie co jeszcze trzba poprawić w swoich pracach. to ja bym sie zaczoł dołować.. taki jestem -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:22 pm
Labudziak to ja bym sie zaczoł dołować.. taki jestem -_- Ale generalnie ludzie tam piszą "Wonderful picture!" "Wow, I really like it" i na tym się kończy...poza tym językiem urzędowym tam jest angielski, jednak wielu polaków tam siedzi...jutro mam właśnie meeting deviantów z gliwic :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:28 pm
Labudziak Delein Ale generalnie ludzie tam pisz�… "Wonderful picture!" "Wow, I really like it" i na tym si�™ ko�„czy...poza tym j�™zykiem urz�™dowym tam jest angielski, jednak wielu polaków tam siedzi...jutro mam w�‚a�›nie meeting deviantów z gliwic :3 C�z.. czyli krytyka..to jakas odmiana XD fajnie ^^ ja nigdy nie umieszczałem swojej tw�rczości w takich publicznych miejscach -_- i dobrze XD Dlaczemu? XD Wrzuć coś na "Trochę kulturki" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:31 pm
Delein Dlaczemu? XD Wrzuć coś na "Trochę kulturki" biggrin powiecmy, że nie mam co wrzucac.. rysowanie: ooyaaaa... XD.. katastrofa.. falcone potwierdzi XD wiersze -_-- nie wychodza mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:33 pm
Labudziak Delein Dlaczemu? XD Wrzuć coś na "Trochę kulturki" biggrin powiecmy, że nie mam co wrzucac.. rysowanie: ooyaaaa... XD.. katastrofa.. falcone potwierdzi XD wiersze -_-- nie wychodza mi Oj wrzuć coś raz, poza tym nikt cię tu nie zje, pod tym względem jest samowolka, pokazujemy co mamy (bez podtekstów XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:34 pm
Czesc smile coś mi sie gaia wiesza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:35 pm
Delein Oj wrzuć coś raz, poza tym nikt cię tu nie zje, pod tym względem jest samowolka, pokazujemy co mamy (bez podtekstów XD) naprawde XD nie mam coXD falcone potwierdzi XD chyba, że będe mial jakąs wene na polskim XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:36 pm
Prinee Czesc smile coś mi sie gaia wiesza..... Witam no tak sie czasem zdaza ze sie wiesza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:36 pm
Prinee Czesc smile coś mi sie gaia wiesza..... Avsko! :3 Falc ty farciarzu! Ja nawet nie mam co o tablecie marzyć :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:38 pm
Delein Labudziak Delein Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^ ale tez mozna zostac skrytykowanym na oczach całego świata, to chyba nafajniejsze nie jest XD Tak, bo każdy czeka aż ktoś cię skrytykuje XD Poza tym krytyka jest dobra, wtedy się wie co jeszcze trzba poprawić w swoich pracach. mhm..deviantart jest bardzo pozytywny, ale nie mam tam acc. Moge polecic wam digart.pl (nie wiem czy ktos juz o nim nie wspominal, nie przejrzalem wszystkich 5969 stron tego topicu.. domokun ). na digart panuje przyjemna atmosfera..wrzucalem tam swoje prace przez jakis czas i ma tylko 10k userow, wiec jest bardziej kameralnie niz na deviancie. anyway, zeby nie poprzestac na pustych slowach, zrobie reklame dwom moim ulubionym rysowniczkom: blaugh ++ KarinComa++ AlexKrycek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:40 pm
Delein Prinee Czesc smile coś mi sie gaia wiesza..... Avsko! :3 Falc ty farciarzu! Ja nawet nie mam co o tablecie marzyć :3 ja tez xp no chyba ze kiedys... tam..... biggrin narazie wymuszam nowa komorke z kolorowym wyswietlaczem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:40 pm
[ Kaku ] mhm..deviantart jest bardzo pozytywny, ale nie mam tam acc. Moge polecic wam digart.pl (nie wiem czy ktos juz o nim nie wspominal, nie przejrzalem wszystkich 5969 stron tego topicu.. domokun ). na digart panuje przyjemna atmosfera..wrzucalem tam swoje prace przez jakis czas i ma tylko 10k userow, wiec jest bardziej kameralnie niz na deviancie. anyway, zeby nie poprzestac na pustych slowach, zrobie reklame dwom moim ulubionym rysowniczkom: blaugh ++ KarinComa++ AlexKrycekJa jednak pozostanę przy deviancie. A tak poza tym to *podaje łapkę* Delein jestem, za druidkę tutaj robię. Bardzo mi miło ^^\>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:41 pm
Delein Prinee Czesc smile coś mi sie gaia wiesza..... Avsko! :3 Falc ty farciarzu! Ja nawet nie mam co o tablecie marzyć :3 blagalem rodzicow od sierpnia zaczelem stosowac nawet technike kolegi a wyglada ona mniej wiecej tak : Mama: Damian idz wyzyc smieci /idz do sklepu po (cos tam) JA : A dostane tablet Mama: Nie........ Ja: no to sie ucze i nie moge isc.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|