|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:45 am
Falcone bo nigdy nie probowales stare xp hehe.. wink prubowałem. biggrin . lecz z mizernym skutkiem -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:46 am
Labudziak wywlok666 Labudziak *własnie sobie uświadomił, że niepotrafi zagadać do metalki i sie....załamał* niech mnie ktos przytuli crying *przytula biedaczka* ja jestem gotem a jakos ze mna gadasz ... ale załorze sie, że w realu to był by problem.. jak jesteś Gotem.. to daj jakies rady, jak do takich sie ..hmm.. zarywa.. crying .. please na gg pogadamy smile odezwe sie do ciebie jutro .. teraz juz uciekam .. pappapapa *ściska wszytskich i przytula raz jeszcze sługe na pocieszenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:48 am
wywlok666 na gg pogadamy smile odezwe sie do ciebie jutro .. teraz juz uciekam .. pappapapa *ściska wszytskich i przytula raz jeszcze sługe na pocieszenie* papa *macha biała husteczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:51 am
Labudziak Falcone bo nigdy nie probowales stare xp hehe.. wink prubowałem. biggrin . lecz z mizernym skutkiem -_- oh.......jaki mi przykro........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:59 am
przecisz przechwila byli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:01 pm
*podskakuje* Ja jestem! Ja! Ja, tu! Ja jestem! Spooooko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:04 pm
Delein *podskakuje* Ja jestem! Ja! Ja, tu! Ja jestem! Spooooko XD ja też właśnie przybyłem po napisaniu pracy z niemca ale przeglądam obrazki i patrze co to wogole jest ten deviantart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:07 pm
Sayokun Delein *podskakuje* Ja jestem! Ja! Ja, tu! Ja jestem! Spooooko XD ja też właśnie przybyłem po napisaniu pracy z niemca ale przeglądam obrazki i patrze co to wogole jest ten deviantart xp Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:09 pm
Delein Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^ ale tez mozna zostac skrytykowanym na oczach całego świata, to chyba nafajniejsze nie jest XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:09 pm
Delein Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^ czyli nie dla mnie sweatdrop nie bardzo miałbym co tam wrzucać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:14 pm
Labudziak Delein Avuś! dA to taka stronka, na której się logujesz i wrzucasz tam swoje zdjęcia, rysunki, opowiadania, skany albo wiersze, albo cokolwiek chcesz. Inni użytkownicy je komentują, zawiązujesz przyjaźnie, ustawiasz czyjeś pracki jako ulubione i ogólnie jest tam wielkie społeczeństwo, są ludzie z całego świata...zajebista zprawa ^^ ale tez mozna zostac skrytykowanym na oczach całego świata, to chyba nafajniejsze nie jest XD Tak, bo każdy czeka aż ktoś cię skrytykuje XD Poza tym krytyka jest dobra, wtedy się wie co jeszcze trzba poprawić w swoich pracach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|