|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:07 am
wywlok666 m�j ulubiony sługa :***** *przytula się* witaj smile Sieeeeeemmmaaaaaaa *biegnie jak do mamy ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:09 am
witam (Kukus widziałem twoje zdjęcia fajne kolczyki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:10 am
Wh!sper Kopciuszek to co byś chciała na gajowe świeta ? Moje invetory whee  No to meżesz kupic byle co, bylebym tego już nie miała. =) Jak co powiem to niebędzie niespodzianki. surprised heart A na marginesie, na moim photobucket jest twój wishlist? gonk Jak?! gonk I jakież 10 innych wishlistów innych ludzi co ich nie znam. D: *usuwa reszte, zostawia twój* 3nodding kiedy dajemy sobie prezenty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:10 am
*przytula do siebie Labudziaka* witaj :*
co u Ciebie słychać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:13 am
wywlok666 *przytula do siebie Labudziaka* witaj :* co u Ciebie słychać ? U mnie? same nudy -_- jak zwykle zresztą nie wytrzymuje juz .. z ta szkołą -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chy ktoś mnie widzi?????*staje na środku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek kiedy dajemy sobie prezenty? Nuy, we święta, 24, ale 25, albo 23, wybieraj. whee ALe i tak ja teraz mykam, idę coś na wideo zobaczyć. Papa wink PS, a ty co byż chciała, jakięś sugestie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:16 am
Labudziak wywlok666 *przytula do siebie Labudziaka* witaj :* co u Ciebie słychać ? U mnie? same nudy -_- jak zwykle zresztą nie wytrzymuje juz .. z ta szkołą -_- biedny ... *głaszcze po włoskach* mnie też wykancza juz powoli .. dzis 2 klasowki .. jutro 1 .. w piatek 2 ... hurra ... >.< zsyc nie umierac ... ale w piatek juz koncert jest .. wiec to mnie przy zyciu trzyma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ... to było podłe... skąd miałem wiedzieć, że się tam zahaczył?... mam tak duże i grube opony, że nie zauważyłem iż go za sobą wlekę... ale faktycznie coś mi się ciężko jechało tamtą drogą... cierzko ...haha jechałeś 7 godzin taka druzka. ciagnac taki mlody kszaczek za soba, widać ze zle paliwko zatankowaleś.... albo nie dotankowaleś wink stare A opony grube teraz sie nie wymiguj poprostu, chciałeś na srutyt nie chciało ci sie czekać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:18 am
Wh!sper Kopciuszek kiedy dajemy sobie prezenty? Nuy, we święta, 24, ale 25, albo 23, wybieraj. whee ALe i tak ja teraz mykam, idę coś na wideo zobaczyć. Papa wink PS, a ty co byż chciała, jakięś sugestie? xp pomyśl o stroju mikołaja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|