|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:43 am
Wh!sper Miss_Karina Nata... a czemu zmienisz szkole? O.o No bo ciocia w innym mieście i to z leksza dojazd za długoby trwał. xp Tak w ogóle to witaj. whee Kam: Aha i Kopciuszek, ona kompa nie włancza bo sie jej zdu.. zdumiał ją tym że nie działa XD Ehe.. Robert na nią czatuje na gg, ale jej nie ma i nie ma. haha, XD A branzolete też od niego dostała, ale to teraz ma tez obroże na szyję. I też od NIEGO. Kanalia gonk Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją. muwiła ci może ile kosztowała?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:44 am
Wh!sper Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją. xd normalne babskie zajecie (a raczej jedno z nich wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:50 am
BeeWolf_san Ja terenowy jestem i kocham gory, a ty jestes cysterna z nieszczelnym zbiornikiem, i dziurawym szlaufem do tankowania. a ze sie trzymam płaskich tereno nie moja wina tylko ze lubie dziewicze tereny, a w gorach za durzo ludzi oglada krajobrazy. te, te, te... od wężyka to ty się odbij... wężyk mam WPORZO... a te twoje upodobania do dziewiczych terenów może się skończyć wjechaniem na teen rezerwatu przytody lub zagajnika i cię wtedy służba leśna zwinie i dostaniesz kilka lat na parkingu policyjnym za tykanie dziewiczej przyrody, a w zasadzie sadzonek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:51 am
Miss_Karina Wh!sper Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją. xd normalne babskie zajecie (a raczej jedno z nich wink ) Baaa blaugh W kadżdym bądź razie to chwilowo bo zaraz na film ide, jeszcze nie wiem jaki, ale ide whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:52 am
Kukus BeeWolf_san Ja terenowy jestem i kocham gory, a ty jestes cysterna z nieszczelnym zbiornikiem, i dziurawym szlaufem do tankowania. a ze sie trzymam płaskich tereno nie moja wina tylko ze lubie dziewicze tereny, a w gorach za durzo ludzi oglada krajobrazy. te, te, te... od wężyka to ty się odbij... wężyk mam WPORZO... a te twoje upodobania do dziewiczych terenów może się skończyć wjechaniem na teen rezerwatu przytody lub zagajnika i cię wtedy służba leśna zwinie i dostaniesz kilka lat na parkingu policyjnym za tykanie dziewiczej przyrody, a w zasadzie sadzonek Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:54 am
Wh!sper Miss_Karina Wh!sper Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją. xd normalne babskie zajecie (a raczej jedno z nich wink ) Baaa blaugh W kadżdym bądź razie to chwilowo bo zaraz na film ide, jeszcze nie wiem jaki, ale ide whee xp to co byś chciała na gajowe świeta ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:54 am
BeeWolf_san Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ... to było podłe... skąd miałem wiedzieć, że się tam zahaczył?... mam tak duże i grube opony, że nie zauważyłem iż go za sobą wlekę... ale faktycznie coś mi się ciężko jechało tamtą drogą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:01 am
Kopciuszek to co byś chciała na gajowe świeta ? Moje invetory whee  No to meżesz kupic byle co, bylebym tego już nie miała. =) Jak co powiem to niebędzie niespodzianki. surprised heart A na marginesie, na moim photobucket jest twój wishlist? gonk Jak?! gonk I jakież 10 innych wishlistów innych ludzi co ich nie znam. D: *usuwa reszte, zostawia twój* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:03 am
aaaaah.... jak dobshe po kapieli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:05 am
Kukus BeeWolf_san Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ... to było podłe... skąd miałem wiedzieć, że się tam zahaczył?... mam tak duże i grube opony, że nie zauważyłem iż go za sobą wlekę... ale faktycznie coś mi się ciężko jechało tamtą drogą... hm...czy ja nie wyczuwam porownania kobiet do roslinek? sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|