Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5960 5961 5962 5963 5964 5965 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kopciuszek

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:43 am

Wh!sper
Miss_Karina
Nata... a czemu zmienisz szkole? O.o
No bo ciocia w innym mieście i to z leksza dojazd za długoby trwał. xp

Tak w ogóle to witaj. whee

Kam: Aha i Kopciuszek, ona kompa nie włancza bo sie jej zdu.. zdumiał ją tym że nie działa XD Ehe.. Robert na nią czatuje na gg, ale jej nie ma i nie ma. haha, XD

A branzolete też od niego dostała, ale to teraz ma tez obroże na szyję. I też od NIEGO. Kanalia gonk

Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją.

muwiła ci może ile kosztowała?
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:44 am

Wh!sper

Kari: Z Gai to "Limia", a prywatnie też Limia. xp Kopciuszka kuzynka a moja koleżanka. gonk Obgadujemy ją.
xd normalne babskie zajecie (a raczej jedno z nich wink )

Miss_Karina

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:45 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:45 am

wywlok666

Wh!sper

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:48 am

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:50 am

BeeWolf_san
Ja terenowy jestem i kocham gory, a ty jestes cysterna z nieszczelnym zbiornikiem, i dziurawym szlaufem do tankowania. a ze sie trzymam płaskich teren󷠴o nie moja wina tylko ze lubie dziewicze tereny, a w gorach za durzo ludzi oglada krajobrazy.
te, te, te... od wężyka to ty się odbij... wężyk mam WPORZO...
a te twoje upodobania do dziewiczych terenów może się skończyć wjechaniem na teen rezerwatu przytody lub zagajnika i cię wtedy służba leśna zwinie i dostaniesz kilka lat na parkingu policyjnym za tykanie dziewiczej przyrody, a w zasadzie sadzonek

Kukus

Wh!sper

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:51 am

Miss_Karina
Wh!sper

Baaa blaugh

W kadżdym bądź razie to chwilowo bo zaraz na film ide, jeszcze nie wiem jaki, ale ide whee xp
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:52 am

Kukus
BeeWolf_san
Ja terenowy jestem i kocham gory, a ty jestes cysterna z nieszczelnym zbiornikiem, i dziurawym szlaufem do tankowania. a ze sie trzymam płaskich teren󷠴o nie moja wina tylko ze lubie dziewicze tereny, a w gorach za durzo ludzi oglada krajobrazy.
te, te, te... od wężyka to ty się odbij... wężyk mam WPORZO...
a te twoje upodobania do dziewiczych terenów może się skończyć wjechaniem na teen rezerwatu przytody lub zagajnika i cię wtedy służba leśna zwinie i dostaniesz kilka lat na parkingu policyjnym za tykanie dziewiczej przyrody, a w zasadzie sadzonek

Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ...

BeeWolf_san

Kopciuszek

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:54 am

Wh!sper
Miss_Karina
Wh!sper

Baaa blaugh

W kadżdym bądź razie to chwilowo bo zaraz na film ide, jeszcze nie wiem jaki, ale ide whee xp

to co byś chciała na gajowe świeta ?
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 10:54 am

BeeWolf_san
Ej to prawda z tym werzem, ao sadzonki sie nie martw tylko 2 przejechałem ... i szybko uciełem, zreszta to nie sadzonki były tylko młode drzewka, to ty potraciłeś w lecie kiełkujacy kszaczek i kilka godzin go maltretowałęś jak ci sie o gume zachaczył ...
to było podłe... skąd miałem wiedzieć, że się tam zahaczył?... mam tak duże i grube opony, że nie zauważyłem iż go za sobą wlekę... ale faktycznie coś mi się ciężko jechało tamtą drogą...

Kukus

Labudziak

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:01 am

Siema
witam po raz drógi
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:01 am

Kopciuszek

to co byś chciała na gajowe świeta ?
Moje invetory whee
User Image

No to meżesz kupic byle co, bylebym tego już nie miała. =) Jak co powiem to niebędzie niespodzianki. surprised heart

A na marginesie, na moim photobucket jest twój wishlist? gonk Jak?! gonk I jakież 10 innych wishlistów innych ludzi co ich nie znam. D: *usuwa reszte, zostawia twój* 3nodding

Wh!sper

Labudziak

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:02 am

Siema
witam po raz drógi
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:03 am

aaaaah.... jak dobshe po kapieli xd

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 11:05 am

Kukus
BeeWolf_san
to było podłe... skąd miałem wiedzieć, że się tam zahaczył?... mam tak duże i grube opony, że nie zauważyłem iż go za sobą wlekę... ale faktycznie coś mi się ciężko jechało tamtą drogą...
hm...czy ja nie wyczuwam porownania kobiet do roslinek? sweatdrop stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5960 5961 5962 5963 5964 5965 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games